Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımBen de yarın saat 14.00da sezaryene giriyorum kızlar dua edin benim için nolur karmaşık duygular içindeyim..
Kovid testi ve anestezi tahlillerini verdik daha eve yeni geldik..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımBen de yarın saat 14.00da sezaryene giriyorum kızlar dua edin benim için nolur karmaşık duygular içindeyim..
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar yazdıklarınızı okuyamadım musait oldugumda okuyacağım çok teşekkür ederim hepinize biz 13:05te kavuştuk meleğimize çok şükür her şey iyi 3350gr 50cm doğdu sezeryanla aldım kucağıma pamuğumu darısı hepinizin başına güzel anneler biz iyiyiz şükür
Olayların kadını,Aynen banlandı mı naptı yine hiç sesi çıkmıyor
Amin cnmm hepımızzz inşHayırlısı ile alırsın kucağına inşallah
Hayırlısı olsun canımBızım de bugun son kontrolumuzdü :) ve tarıh yıne degıserek 6 mart cumartesı sabah 7 de hastane yoluna bıletımızı aldık :)
Gözün aydın canım çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün inşallah maşallahKızlar yazdıklarınızı okuyamadım musait oldugumda okuyacağım çok teşekkür ederim hepinize biz 13:05te kavuştuk meleğimize çok şükür her şey iyi 3350gr 50cm doğdu sezeryanla aldım kucağıma pamuğumu darısı hepinizin başına güzel anneler biz iyiyiz şükür
Evet canım saol inşallahhhKız olsaydı 8 mart olabilirdi covid testi bi gün önce olması gerekiyomus
Ya senin sezeryan günün onceymis hadi gözün aydın şimdiden yarın haberlerini bekliyoruz
Aminn canım inşallahAllah yardımcınız olsun. Sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza
Amin inşallah canımSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Maşallah kilosu falan çok iyi tarihler arka arkaya gelmeye başladı hayırlısı olsun canım. Benimde 10 mart sabahı saat 11de kısmetse sağlıkla kavuşalım inşallahMerhaba kızlar geldim kontrolden 9 mart salı sabah sezeryan günümüz her şey yolunda 3500 kilo olmuşuz haftaya pazartesi gidip covid testi vercem sabah ta sezeryana alincak bugün kan idrar ekg hepsini hallettim
Karmaşık duygular icindeyim dokunsanız aglicam sağlıkla kucağınıza alalım hepimiz inşallah ❤
Hayırlısıyla kucağına al inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzBen de yarın saat 14.00da sezaryene giriyorum kızlar dua edin benim için nolur karmaşık duygular içindeyim..
Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mevlamm hepimize inşallahKızlar bizde şimdi eve geldik. Çok şükür yolundaymış herşey, bebeğimiz iyi, büyümüş şükür. Düzensiz sancılarım çıkıyor, önemsemedi doktor. 10 mart diye günümüzü aldık, sabah saat 9da yatış, 11.00de sezaryen inşallah kavuşmaya çok az kaldı, hayali bile harika ❤❤hayırlısıyla alalım hepimiz kucağımıza ❤❤
Saati bile belli olmuş cok sevindim kuzum artik sadece şafak saymak kalıyor güzel güzel gelsin nisacik inşallah ❤❤Kızlar bizde şimdi eve geldik. Çok şükür yolundaymış herşey, bebeğimiz iyi, büyümüş şükür. Düzensiz sancılarım çıkıyor, önemsemedi doktor. 10 mart diye günümüzü aldık, sabah saat 9da yatış, 11.00de sezaryen inşallah kavuşmaya çok az kaldı, hayali bile harika ❤❤hayırlısıyla alalım hepimiz kucağımıza ❤❤
2900 kusurdu en son yani 2 gün onceEn son kontrolde kç kg bebeğin cnm
Masallah canım darısı bekleyenlere inşallahKızlar yazdıklarınızı okuyamadım musait oldugumda okuyacağım çok teşekkür ederim hepinize biz 13:05te kavuştuk meleğimize çok şükür her şey iyi 3350gr 50cm doğdu sezeryanla aldım kucağıma pamuğumu darısı hepinizin başına güzel anneler biz iyiyiz şükür
Evet canım o kremi kullanıyorum şişlikleri bir parça indiriyor ama kremin olmadığı anlar yeniden çıkıyor ben anlamadım hiçbir krem var denedinizmi hani meshur basur kremi ben onu doktoruma sorarak kullandum sabah aksam ve wc cikisi baya kolaylasiti memeler de tamamen sönmedi ama indi yani.procto..ile baslayan krem
Ben de üzüldüm ya kötü oldu çünkü çokTüh yolunda gidiyordu, tekrarlamasına çok üzüldüm canım bugün kesinleşir herşey, hakkımızda hayırlısı olsun
Maşallah canım sağlıkla büyüsün gözün aydın darısı bizlerin başına inşallah ❤Selam kızlar ben bebeğimi aldım kucağıma. Alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim darısı doğum bekleyenlere olsun inşallah
Çok şükür ikimizde iyiyiz...
Spinal anestezi ile oldu ve hiç korktuğum gibi olmadı çok rahattı. Saat 10 gibi odama çıktım. Uyuşukluğum da geçmek üzere
Sonunda gün belli olmuş ❤ Abimle aynı gün doğacak bebeğin Ben de çok isterdim 9 Martta olsun diye Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba kızlar geldim kontrolden 9 mart salı sabah sezeryan günümüz her şey yolunda 3500 kilo olmuşuz haftaya pazartesi gidip covid testi vercem sabah ta sezeryana alincak bugün kan idrar ekg hepsini hallettim
Karmaşık duygular icindeyim dokunsanız aglicam sağlıkla kucağınıza alalım hepimiz inşallah ❤
Çok az kalmışş❤ Mart anneleri olarak arada durulup sonra bir anda pes pese doğuruyoruz Sağlıkla gelsin.Bızım de bugun son kontrolumuzdü :) ve tarıh yıne degıserek 6 mart cumartesı sabah 7 de hastane yoluna bıletımızı aldık :)
Öyle tabiki kuzucum herşeyin hayırlısı olsun şimdi anlatacağım kontrolün nasıl geçtiğiniHayırlısı olsun canım daha sonradan büyük sıkıntı yaşamaktansa ne dedi doktor nasıl geçti randevun merak içindeyim geldiğinde haber ver mutlaka kuzum
Oyy maşallah size ya ❤ Çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim sağlıkla büyüt kuzucuğunu inşallahKızlar yazdıklarınızı okuyamadım musait oldugumda okuyacağım çok teşekkür ederim hepinize biz 13:05te kavuştuk meleğimize çok şükür her şey iyi 3350gr 50cm doğdu sezeryanla aldım kucağıma pamuğumu darısı hepinizin başına güzel anneler biz iyiyiz şükür
Yaa belli olmuş demekk❤ Hayırlısı olsun kuzucum inşallah Sağlıkla kucakla meleğini❤Ben de yarın saat 14.00da sezaryene giriyorum kızlar dua edin benim için nolur karmaşık duygular içindeyim..
Gerçekten hayali bile harika ne güzel söyledin ❤ Sağlıkla gelsin kuzun annesi❤❤Kızlar bizde şimdi eve geldik. Çok şükür yolundaymış herşey, bebeğimiz iyi, büyümüş şükür. Düzensiz sancılarım çıkıyor, önemsemedi doktor. 10 mart diye günümüzü aldık, sabah saat 9da yatış, 11.00de sezaryen inşallah kavuşmaya çok az kaldı, hayali bile harika ❤❤hayırlısıyla alalım hepimiz kucağımıza ❤❤
Maşallah bebeğin çok iyi gelişti canım son zamanlar bebişim canı nasıl isterse öyle olsun doğumBugün bizim de kontrolümüz vardı, bebek iyi 3075 gr olmuş aşağı yukarı 3 kg doğar dedi çatı kontrolü yapmadı, hemoroid normal doğuma engel mi diye sordum hayır dedi Yalnız bebeğimin suyu azalmaya başlamış. Yarın tekrar çağırdı. Eğer hızla azalıyorsa kendisinin gelmesini beklemeyiz doğum için konuşuruz dedi ama azalması ağır ilerliyorsa belki bekleyebiliriz dedi yarın 9 gibi tekrar gideceğim suyuna bakması için Nstde sancım hiç hiç yok. Geçen hafta en fazla 27 görmüştük bu hafta 10 bile zor gördük sanırım. Haberler bu şekilde.
Hadi hayırlısıyla gelsin canımKızlar bizde şimdi eve geldik. Çok şükür yolundaymış herşey, bebeğimiz iyi, büyümüş şükür. Düzensiz sancılarım çıkıyor, önemsemedi doktor. 10 mart diye günümüzü aldık, sabah saat 9da yatış, 11.00de sezaryen inşallah kavuşmaya çok az kaldı, hayali bile harika ❤❤hayırlısıyla alalım hepimiz kucağımıza ❤❤
Oh bak 3 kılo yaptın kızııı :) bosuna stresse soktu senıBugün bizim de kontrolümüz vardı, bebek iyi 3075 gr olmuş aşağı yukarı 3 kg doğar dedi çatı kontrolü yapmadı, hemoroid normal doğuma engel mi diye sordum hayır dedi Yalnız bebeğimin suyu azalmaya başlamış. Yarın tekrar çağırdı. Eğer hızla azalıyorsa kendisinin gelmesini beklemeyiz doğum için konuşuruz dedi ama azalması ağır ilerliyorsa belki bekleyebiliriz dedi yarın 9 gibi tekrar gideceğim suyuna bakması için Nstde sancım hiç hiç yok. Geçen hafta en fazla 27 görmüştük bu hafta 10 bile zor gördük sanırım. Haberler bu şekilde.
Cok güzel haberlerle gelmişsin canim masallah minik büyümüş. Hemoroidi bende daha önce sormuştum benim doktorum da engel değil demişti. Senin kiz da benim ki gibi halinden memnun sanırım ki hiç sanci yokBugün bizim de kontrolümüz vardı, bebek iyi 3075 gr olmuş aşağı yukarı 3 kg doğar dedi çatı kontrolü yapmadı, hemoroid normal doğuma engel mi diye sordum hayır dedi Yalnız bebeğimin suyu azalmaya başlamış. Yarın tekrar çağırdı. Eğer hızla azalıyorsa kendisinin gelmesini beklemeyiz doğum için konuşuruz dedi ama azalması ağır ilerliyorsa belki bekleyebiliriz dedi yarın 9 gibi tekrar gideceğim suyuna bakması için Nstde sancım hiç hiç yok. Geçen hafta en fazla 27 görmüştük bu hafta 10 bile zor gördük sanırım. Haberler bu şekilde.
Sanada hayırlı olsun canım sağlıkla alalim kucagimiza insallahMaşallah kilosu falan çok iyi tarihler arka arkaya gelmeye başladı hayırlısı olsun canım. Benimde 10 mart sabahı saat 11de kısmetse sağlıkla kavuşalım inşallah
Hayırlısıyla kucağına al inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Hiç belli olmaz seninde belki 9 martta gelirEvet canım o kremi kullanıyorum şişlikleri bir parça indiriyor ama kremin olmadığı anlar yeniden çıkıyor ben anlamadım hiç
Ben de üzüldüm ya kötü oldu çünkü çok
Herşeyin hayırlısı olsun kuzum doktor hemoroid engel değil normal doğuma dedi
Maşallah canım sağlıkla büyüsün gözün aydın darısı bizlerin başına inşallah ❤
Sonunda gün belli olmuş ❤ Abimle aynı gün doğacak bebeğin Ben de çok isterdim 9 Martta olsun diye Sağlıkla gelsin inşallah
Çok az kalmışş❤ Mart anneleri olarak arada durulup sonra bir anda pes pese doğuruyoruz Sağlıkla gelsin.
Öyle tabiki kuzucum herşeyin hayırlısı olsun şimdi anlatacağım kontrolün nasıl geçtiğini
Oyy maşallah size ya ❤ Çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim sağlıkla büyüt kuzucuğunu inşallah
Yaa belli olmuş demekk❤ Hayırlısı olsun kuzucum inşallah Sağlıkla kucakla meleğini❤
Gerçekten hayali bile harika ne güzel söyledin ❤ Sağlıkla gelsin kuzun annesi❤❤