- 30 Ocak 2015
- 17.577
- 13.316
- 29
Iyiyim canım şimdi hastanedeyim sen nasılsinYok ilknurcmm Neyse sıkntı degil artk iymsn dr felan gttn mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim canım şimdi hastanedeyim sen nasılsinYok ilknurcmm Neyse sıkntı degil artk iymsn dr felan gttn mi
En son kontrolde kç kg bebeğin cnmGuanydin kızlar. Kilo konusu geçmiş bende son 2 hafta artık 3 Kilo yok henüz kız bebek gece yatmadan süt ceviz muz karıştırıp içmeye basladim 2 gundur
Birde kaşar peyniri ağırlık vereceğim
Kontrole mi Gttn kuzm Kbkma pek giremiyorum gelen gidenm var bebegn son hazırlıkları derkn akşamda halim takatim kalmıyor bakmayaIyiyim canım şimdi hastanedeyim sen nasılsin
Mesela benim kiGünaydın Mart görünümlü şubat anneleri ve Günaydın öz hakiki mart anneleri artık mart geldiğine göre kıyıda köşede kalan 3-5 bebemiz de doğabilir
Evet sezeryan günü almaya geldim nst ekg kan vercem şimdiKontrole mi Gttn kuzm Kbkma pek giremiyorum gelen gidenm var bebegn son hazırlıkları derkn akşamda halim takatim kalmıyor bakmaya
Çok Şükür Duanda untma çatı muayenesi nasıl birşey?? Alttsn elle kontrol mü YoksaGeçmiş olsun cnm. Dün gittim. Bu haftadan sonra haftada 1e düştü. 6 martta çatı muanesi var. Kg boy herşey iyi şükür elhamdülillah
Rabbim yardmcn olsnn cnm haberdar et bizi mutlaka kuzmEvet sezeryan günü almaya geldim nst ekg kan vercem şimdi
Amin inşAllah darısı bize. ciCanım sende mi normal doğumu bekliyorsun.Doğum yapan Arkadaslar Rabbim Size bağşlasnn bize dua edin sağlıkla bizde kucgmza alalım kolay bir doğum olsnn
Kuzm inşallah yani temennimz öyle dr kontrolüm de Normal doğuma uygunsnn dedi 25 mart gözüküyor doğumum siizn e kadr kaldı en fazla şafağa sahip benm herhalde burdaAmin inşAllah darısı bize. ciCanım sende mi normal doğumu bekliyorsun.
Çok sevindim canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallahSelam kızlar ben bebeğimi aldım kucağıma. Alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim darısı doğum bekleyenlere olsun inşallah
Çok şükür ikimizde iyiyiz...
Spinal anestezi ile oldu ve hiç korktuğum gibi olmadı çok rahattı. Saat 10 gibi odama çıktım. Uyuşukluğum da geçmek üzere
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kızlar ben bebeğimi aldım kucağıma. Alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim darısı doğum bekleyenlere olsun inşallah
Spinal anestezi ile oldu ve hiç korktuğum gibi olmadı çok rahattı. Saat 10 gibi odama çıktım. Uyuşukluğum da geçmek üzere
17 mart görünüyor benim. Bir hafta daha bekleriz gelmezse dedi doktorumuz bakalım hayırlısıKuzm inşallah yani temennimz öyle dr kontrolüm de Normal doğuma uygunsnn dedi 25 mart gözüküyor doğumum siizn e kadr kaldı en fazla şafağa sahip benm herhalde burda
ah canım ya. Çok az kaldı. Herşeyin yolunda olması çok güzel hayırlısı olsun. Sağ salim kavuşalım miniklerimizeMerhaba kızlar geldim kontrolden 9 mart salı sabah sezeryan günümüz her şey yolunda 3500 kilo olmuşuz haftaya pazartesi gidip covid testi vercem sabah ta sezeryana alincak bugün kan idrar ekg hepsini hallettim
Karmaşık duygular icindeyim dokunsanız aglicam sağlıkla kucağınıza alalım hepimiz inşallah ❤
Hayirli olsun canim gözünüz aydın darisi bize inşallahSelam kızlar ben bebeğimi aldım kucağıma. Alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim darısı doğum bekleyenlere olsun inşallah
Amin inşallah canımah canım ya. Çok az kaldı. Herşeyin yolunda olması çok güzel hayırlısı olsun. Sağ salim kavuşalım miniklerimize
Gözün aydın canım darısı başımızaSelam kızlar ben bebeğimi aldım kucağıma. Alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim darısı doğum bekleyenlere olsun inşallah
Süt dolunca tam akmayınca oluyo diyolarBunun bi sebebi var mı acaba
Deniz napiyoHayirli olsun canim gözünüz aydın darisi bize inşallah