2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hemen taktikteleri versinler sanci nasil getirilir rahim agzi nasil acilir
Pilates topunda zıpla, beline ılık değil sıcak su tut veya suya otur ama suyun içine tam oturman lazım orayı sıcak suyla yıkamak yeterli değil. Banyoda küvet varsa küveti doldur, yoksa leğene filan otur.

5 sene önce almıştım markasını hıc hatırlamıyorum canım şimdi almadim o zaman hıc yoktu göğüs ucum şimdi biraz var ememezse tekrar alırım
Ne kadar emzirdin peki birde hep onlami emzirdin yoksa bi kac ay emzrince biraz cikiuomu ayy biraz ozel oldu k.bakma cok endiseliym

Ne kadar emzirdin peki birde hep onlami emzirdin yoksa bi kac ay emzrince biraz cikiuomu ayy biraz ozel oldu k.bakma cok endiseliym
Yok canım önemli değil ben 2 sene emzirdim ama silikon ucla 2 3 ay civarı emzirdim bi taraftanda silikon uc kullanmamim amacı goguslerimin çok yara olmasiydi öyle daha az aciyodu

Yok canım önemli değil ben 2 sene emzirdim ama silikon ucla 2 3 ay civarı emzirdim bi taraftanda silikon uc kullanmamim amacı goguslerimin çok yara olmasiydi öyle daha az aciyodu
Ayy insallah bende emzirebilirim p.tesi gogus ucunu halledyim bakalm gumus kapak falan aldm yara olmasin dye insallah bu sureci cok sknti cikmadan atlatrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…