- 30 Ocak 2015
- 17.572
- 13.272
- 29
5 sene önce almıştım markasını hıc hatırlamıyorum canım şimdi almadim o zaman hıc yoktu göğüs ucum şimdi biraz var ememezse tekrar alırımHangi marka alsam acaba ablaminda boyleydi aldik pek bi ise yaramadi kalitesz bseydi ama ucuzdu baya
Cnm bnmde bir gogus ucum oyle nipple shield kullaniyorum e bebekte var sanirim yapisio silikon gogus ucuKizlar benim gogus ucum hic yok hatta cökuk gibi boyle olanlar nasi emzirdi acaba cok endiseliyim emzirememkten cok korkuyorm
Normal koltukta oturmayi unuttum hep pilates topu üzerindeyimPilates topunda zıpla
Pilates topunda zıpla, beline ılık değil sıcak su tut veya suya otur ama suyun içine tam oturman lazım orayı sıcak suyla yıkamak yeterli değil. Banyoda küvet varsa küveti doldur, yoksa leğene filan otur.Hemen taktikteleri versinler sanci nasil getirilir rahim agzi nasil acilir
Wee marka falandır canım pek iyi değil o.... Lansinoh, avent, mamajoo gibi markalardan alabilirsinHangi marka alsam acaba ablaminda boyleydi aldik pek bi ise yaramadi kalitesz bseydi ama ucuzdu baya
Insallah bakalm saglikla gelsinler de bi sekilde hallolr umarimDoğsun canim hic acele etme hastenede hemşirelere danışırsın onlar sık.karsilasiyorlar vardir bir yontemi
Ayy biraz icim rahatladi insallah ise yarar birazda bebek emince ciksa ne guzel olurDaha önce süt pompası kullanmış biri olarak faydası olabileceğini düşünüyorum canım. Çünkü tüm gücüyle göğsü dışa çekiyor. En olmadı silikon meme ucunu denersin. Birkaç yol var yani merak etme,
Evet kizlarda soyledi tesekkur ederim simdi biraz arastrdmda avent iyi diyolar dogurmadan alym hazrda dursun bariGöğüs uçları vardı silikon ucu olmayanlar kullanıyordu canım
Evet kuzu bende biraz aratrdmda avent iyi diyolar onu alayim bariWee marka falandır canım pek iyi değil o.... Lansinoh, avent, mamajoo gibi markalardan alabilirsin
Ben de kızların dediğini dicem göğüs ucu alirsinAcaba sut pompasiyla olurmu simdi deneyip uyarmak istemiyorm bi sikinti falan olur dye
Ne kadar emzirdin peki birde hep onlami emzirdin yoksa bi kac ay emzrince biraz cikiuomu ayy biraz ozel oldu k.bakma cok endiseliym5 sene önce almıştım markasını hıc hatırlamıyorum canım şimdi almadim o zaman hıc yoktu göğüs ucum şimdi biraz var ememezse tekrar alırım
Ayy evet p.tesi bi bakcam cıvılde vardr heralde hangisi boyle daha gercek gogus ucuna benziyosa onu alcam en azindan onu tutsunBen de kızların dediğini dicem göğüs ucu alirsin
Sutte falan azalma oluyomu acba onunla emince yada bebis farkedyomu tutmada sknti yasiyomu bebisCnm bnmde bir gogus ucum oyle nipple shield kullaniyorum e bebekte var sanirim yapisio silikon gogus ucu
Merhaba gecenlerde netten bakarken karsilastim şırıngayla gogus ucunu cikariyolardi hic korkmayin bence yavas yavas halledersiniz
Canım bu ürünlerden alabilirsin bence.Ayy biraz icim rahatladi insallah ise yarar birazda bebek emince ciksa ne guzel olur
Cok tesekkur ederm evde enjektor var denicem kuzu dogunca Allh izin verrse simdi korkuyorm uyarilir falan dye insallah ise yarar
Enjektoru ilk gun deneyim olmadi esime bunu aldrrm onunla çıkmazsaCanım bu ürünlerden alabilirsin bence.
Yok canım önemli değil ben 2 sene emzirdim ama silikon ucla 2 3 ay civarı emzirdim bi taraftanda silikon uc kullanmamim amacı goguslerimin çok yara olmasiydi öyle daha az aciyoduNe kadar emzirdin peki birde hep onlami emzirdin yoksa bi kac ay emzrince biraz cikiuomu ayy biraz ozel oldu k.bakma cok endiseliym
Ayy insallah bende emzirebilirim p.tesi gogus ucunu halledyim bakalm gumus kapak falan aldm yara olmasin dye insallah bu sureci cok sknti cikmadan atlatrmYok canım önemli değil ben 2 sene emzirdim ama silikon ucla 2 3 ay civarı emzirdim bi taraftanda silikon uc kullanmamim amacı goguslerimin çok yara olmasiydi öyle daha az aciyodu
InşallahAyy insallah bende emzirebilirim p.tesi gogus ucunu halledyim bakalm gumus kapak falan aldm yara olmasin dye insallah bu sureci cok sknti cikmadan atlatrm