2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kuzulara annesi Allah sağlıkli sıhhatli büyümeyi nasip etsin inşallah 🤲🤲
Amin kuzu hepimizin yavrularina insallah 🙏😘
Pilates topunda zıpla, beline ılık değil sıcak su tut veya suya otur ama suyun içine tam oturman lazım orayı sıcak suyla yıkamak yeterli değil. Banyoda küvet varsa küveti doldur, yoksa leğene filan otur.
Yok canim ben dogum yaptim erken dogum oldu 35.haftada sakasina diyorum taktik vereyim size nasil dogurulur diye takiliyorum 🤗

Ne kadar emzirdin peki birde hep onlami emzirdin yoksa bi kac ay emzrince biraz cikiuomu ayy biraz ozel oldu k.bakma cok endiseliym
Canim ben kizimi aventinki ile emzirdim 3 ay ama birakirken cok zorlandim cok zor birakti🙈 hastanede hemsireler onermisti gogsumu tutamayinca kizim. mumkun oldugunca uzun sure kullanmamaya calis. Sonradan gogus uclarim cikti bu arada hic bir sorun yasamadan 2 yil emzirdim.

Canim ben kizimi aventinki ile emzirdim 3 ay ama birakirken cok zorlandim cok zor birakti🙈 hastanede hemsireler onermisti gogsumu tutamayinca kizim. mumkun oldugunca uzun sure kullanmamaya calis. Sonradan gogus uclarim cikti bu arada hic bir sorun yasamadan 2 yil emzirdim.
Ayy cok sevindim valla cok umutszdm yaptığım seyleri zaten olmcak dye yapiyodm insallah emzrrm bende😊

Zeytin yağı öneriliyor bende gunus kapak aldım ve zeytin yağı kullanmaya başladım şimdiden çünkü kurup pul pul derişim döküluyor
Aynen canim zeytinyagi da olur
Kuzum tahin yagi tahin kavanozunda bekledikce üst kisma çıkan şey dimi
Evet kuzu o uste cikan yagi
Anldm kuzu ben ayniysa kreme devam edym bu ise yaramazsa onu alrm
Tahin bekleyince uste yagi cikiyoya canim o. Aynen duruma gore denersin

BerraAksa_K BerraAksa_K canım sen ne durumdasın. hiç yazmaz oldun
Yazdığım hiçbirşeye karşılık verilmedi birgün görünmedi ikinci gün görünmedi dicem ama yok sürekli aynı sey oldu ben herkesin doğumunu veya Rahatszlıgnı kendi canm acır gbi herkese bildgm şey hakknda söyledikleri herseye cevp vermyee calştm aynı şeyi göremedim Malesef Özel grupta vardı Yine arada yazan oluyordu neyse bunları söylemekte istemiyorm Şimdi birileri yine laf söylemeye başlar kimse özel değil felan cekemicem. Allah razı olsun cnm Fark ettğin için bazı arkadaslara bakıp çıkyorm doğum yaptı mı diye Rabbim herkesi evladına Kavstursnn. 🙏

Yazdığım hiçbirşeye karşılık verilmedi birgün görünmedi ikinci gün görünmedi dicem ama yok sürekli aynı sey oldu ben herkesin doğumunu veya Rahatszlıgnı kendi canm acır gbi herkese bildgm şey hakknda söyledikleri herseye cevp vermyee calştm aynı şeyi göremedim Malesef Özel grupta vardı Yine arada yazan oluyordu neyse bunları söylemekte istemiyorm Şimdi birileri yine laf söylemeye başlar kimse özel değil felan cekemicem. Allah razı olsun cnm Fark ettğin için bazı arkadaslara bakıp çıkyorm doğum yaptı mı diye Rabbim herkesi evladına Kavstursnn. 🙏
Boşver canım yaz yine

Ben de hastane çantasına koymuştum kızlar susam yağını yani tahinin üst kısmında olan yağ ile aynı diye biliyorum. Şimdiden kullanmaya başlamak gerek demekki ben de başlayayım canlarım 😅

X