Amin kuzu hepimizin yavrularina insallahMaşallah kuzulara annesi Allah sağlıkli sıhhatli büyümeyi nasip etsin inşallah
Yok canim ben dogum yaptim erken dogum oldu 35.haftada sakasina diyorum taktik vereyim size nasil dogurulur diye takiliyorumPilates topunda zıpla, beline ılık değil sıcak su tut veya suya otur ama suyun içine tam oturman lazım orayı sıcak suyla yıkamak yeterli değil. Banyoda küvet varsa küveti doldur, yoksa leğene filan otur.
Mutlaka tahin yagi kullan canim yara icin iyi geliyor.Ayy insallah bende emzirebilirim p.tesi gogus ucunu halledyim bakalm gumus kapak falan aldm yara olmasin dye insallah bu sureci cok sknti cikmadan atlatrm
Al canım ne olur ne olmazEvet kizlarda soyledi tesekkur ederim simdi biraz arastrdmda avent iyi diyolar dogurmadan alym hazrda dursun bari
Ilk defa duyuyorm gunduz gumus kapagi takiyorm gece yatarken lansnoh krem suruyorm tahin yagi dogurduktan sonrami kullaniliyo emzrmeye baslyincaMutlaka tahin yagi kullan canim yara icin iyi geliyor.
Doğru sen doğurmuştun yaAmin kuzu hepimizin yavrularina insallah
Yok canim ben dogum yaptim erken dogum oldu 35.haftada sakasina diyorum taktik vereyim size nasil dogurulur diye takiliyorum
Canim ben kizimi aventinki ile emzirdim 3 ay ama birakirken cok zorlandim cok zor biraktiNe kadar emzirdin peki birde hep onlami emzirdin yoksa bi kac ay emzrince biraz cikiuomu ayy biraz ozel oldu k.bakma cok endiseliym
Ben krem almadim canim onun yerine kremle ayni islevde ayni zamanda kullaniliyo dogumdan once baslanabilir tahin yagi kullaniyorum.Ilk defa duyuyorm gunduz gumus kapagi takiyorm gece yatarken lansnoh krem suruyorm tahin yagi dogurduktan sonrami kullaniliyo emzrmeye baslyinca
Zeytin yağı öneriliyor bende gunus kapak aldım ve zeytin yağı kullanmaya başladım şimdiden çünkü kurup pul pul derişim döküluyorBen krem almadim canim onun yerine kremle ayni islevde ayni zamanda kullaniliyo dogumdan once baslanabilir tahin yagi kullaniyorum.
Ayy cok sevindim valla cok umutszdm yaptığım seyleri zaten olmcak dye yapiyodm insallah emzrrm bendeCanim ben kizimi aventinki ile emzirdim 3 ay ama birakirken cok zorlandim cok zor biraktihastanede hemsireler onermisti gogsumu tutamayinca kizim. mumkun oldugunca uzun sure kullanmamaya calis. Sonradan gogus uclarim cikti bu arada hic bir sorun yasamadan 2 yil emzirdim.
Kuzum tahin yagi tahin kavanozunda bekledikce üst kisma çıkan şey dimiBen krem almadim canim onun yerine kremle ayni islevde ayni zamanda kullaniliyo dogumdan once baslanabilir tahin yagi kullaniyorum.
Anldm kuzu ben ayniysa kreme devam edym bu ise yaramazsa onu alrmBen krem almadim canim onun yerine kremle ayni islevde ayni zamanda kullaniliyo dogumdan once baslanabilir tahin yagi kullaniyorum.
Aynen canim zeytinyagi da olurZeytin yağı öneriliyor bende gunus kapak aldım ve zeytin yağı kullanmaya başladım şimdiden çünkü kurup pul pul derişim döküluyor
Evet kuzu o uste cikan yagiKuzum tahin yagi tahin kavanozunda bekledikce üst kisma çıkan şey dimi
Tahin bekleyince uste yagi cikiyoya canim o. Aynen duruma gore denersinAnldm kuzu ben ayniysa kreme devam edym bu ise yaramazsa onu alrm
Rica ederim aynen doguncaCok tesekkur ederm evde enjektor var denicem kuzu dogunca Allh izin verrse simdi korkuyorm uyarilir falan dye insallah ise yarar
Yazdığım hiçbirşeye karşılık verilmedi birgün görünmedi ikinci gün görünmedi dicem ama yok sürekli aynı sey oldu ben herkesin doğumunu veya Rahatszlıgnı kendi canm acır gbi herkese bildgm şey hakknda söyledikleri herseye cevp vermyee calştm aynı şeyi göremedim Malesef Özel grupta vardı Yine arada yazan oluyordu neyse bunları söylemekte istemiyorm Şimdi birileri yine laf söylemeye başlar kimse özel değil felan cekemicem. Allah razı olsun cnm Fark ettğin için bazı arkadaslara bakıp çıkyorm doğum yaptı mı diye Rabbim herkesi evladına Kavstursnn.BerraAksa_K canım sen ne durumdasın. hiç yazmaz oldun
Canım belden geliyor doğum ağrısı fşyen çok kişi duymuştumKızlar belim müthiş ağrıyor ama kasılma çok fazla yok. Doğumu böyle başlayan var mı
Boşver canım yaz yineYazdığım hiçbirşeye karşılık verilmedi birgün görünmedi ikinci gün görünmedi dicem ama yok sürekli aynı sey oldu ben herkesin doğumunu veya Rahatszlıgnı kendi canm acır gbi herkese bildgm şey hakknda söyledikleri herseye cevp vermyee calştm aynı şeyi göremedim Malesef Özel grupta vardı Yine arada yazan oluyordu neyse bunları söylemekte istemiyorm Şimdi birileri yine laf söylemeye başlar kimse özel değil felan cekemicem. Allah razı olsun cnm Fark ettğin için bazı arkadaslara bakıp çıkyorm doğum yaptı mı diye Rabbim herkesi evladına Kavstursnn.