2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Daha fazla ıyı olur da o bızım elımızde olmuyo kı
Eşim dio bebeğe kilo aldıracak şeyler yeme bari kaşar yemedim son zaman maden suyu da içmedim. Günde yarım muz yiyom. Son 2 3 gündür sütlaç yemiştim onun dışında normal yediğim şeyler. Aç mı durayım napim

1 aydır ben de kaşar yemıyorum aslında abur cubur hamur ısı yemıyorum sebze proteın sadece ben anlamadım

Erkek bebekler daha iri.oluyor canim.kizim 3.600 doğdu, oğlanda 3700 olabilir dedi doktor ama ultrason yanılma payini düşünerek söyledi. En son 1 hafta 4 kilo civarındaydı

Kızlar belim müthiş ağrıyor ama kasılma çok fazla yok. Doğumu böyle başlayan var mı
Gerçek sancılar belden gelirmis canim benim.hep yorgunluga bagli kasıktan yaşadıklarım . Hayirlisi olsun ama cok mu yoruldun bugun dinlenmeye çalış bakalim.artacak mı

Hadi bakalim hayirlisi olsun canim. 4 kilo ve üzerin mı olacak ki
Saol kuzum Valla bilmiom ki. Şuan 3 kg muş. Dr 200 gr eksik yada fazla olabılır ama ben fazla gibi görüyorum dedi.
Cnm aynı günüz senle kontroller nasıl gidio nasılsın. Bazen arada kaynıo yazılanlar bana da olmustu ilk zaman. Evet bunu söyleyince mız mız gibi görüp laf söylendi. Neyse bosvermek lazım. sen yaz yine herkesin son zamanları ya ondan bazen cok fazla takılan olmuo yada atlanabılıo.
1 aydır ben de kaşar yemıyorum aslında abur cubur hamur ısı yemıyorum sebze proteın sadece ben anlamadım
Aynen cnm
Erkek bebekler daha iri.oluyor canim.kizim 3.600 doğdu, oğlanda 3700 olabilir dedi doktor ama ultrason yanılma payini düşünerek söyledi. En son 1 hafta 4 kilo civarındaydı
Heralde bizim oğluşlar da öle olcak canm

Ayy jnsallh becerebilirim o sekilde vermyi cok sevindim suan yinede alyimda dursun esim tam anlamaz ihtiyac olursa

Hayırlı doğumların olsun inşallah canım habersiz bırakma bizi

Yaz bize de canım merak ederiz

Hayırlısıyla kucagına al canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…