- 30 Aralık 2013
- 687
- 626
İnş canım inş az kaldı hayırlısıyla sağlıkla bi grlselerdiBenim de ikili teslim riskli cikmisti ama dna testim temiz cikmisti,sizi hatırlıyorum ve inanın ki içime doğuyor bebeğinizin hiçbir sıkıntısı olmayacak insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canım inş az kaldı hayırlısıyla sağlıkla bi grlselerdiBenim de ikili teslim riskli cikmisti ama dna testim temiz cikmisti,sizi hatırlıyorum ve inanın ki içime doğuyor bebeğinizin hiçbir sıkıntısı olmayacak insallah
Bazen bende çok umutlu oluyırum bazende umudumu kaybedip herşeye hazırla kendini diyorum.. Dediğin gibi aslında o 2 haftalık süreçte iyileşmeye bakmam lazımki 2 çocuğa hazır hale gelmeliyimGüzelim kaç ay bekledin. 2 hafta nedir ki. Sadece bebeğini düşüncen emzir, altını üstünü değiştir, kendin iyileş bi de bakmışsın test sonuçları çıkmış
Hayırlısı ile güzel çıkacağını düşünüyorum.
Daha fazla ıyı olur da o bızım elımızde olmuyo kıBana da aynısını dedi. Haftasına göre önde kilolu Bi bebk sizi beklio ama daha fazla almasa iyi olur dedi. Doğum zorlaşır dedi. Aynı senın dediğin gibi sezaryene dönmesinden korkuom. Epidurali sordum eğer ıkınmayı yapamazsan hemn sezaryene döner dedi. Haftaya belli olcak bnm de normal yada sezaryen.
2. Doguma göre benimki fazla bile kaldi canim 40 haftası dolcak 8 marttahala yukarda benim hamileliğinde bebeler aşağıyı sevmiyor yukarda takiliyorDayansın ne kaldı surda 1 marta gününde olunca hem kiloları hemde sağlıkları iyi oluyor
Acaba sut pompasiyla olurmu simdi deneyip uyarmak istemiyorm bi sikinti falan olur dyeGöğüs ucunu dışarı çeken basit minik pompa var canım. Her bebek mağazasında veya eczanede bulabilirsin
Benim oğlanı sana gönderiyim bi haftada doğurursunBende çok beklemek istemiyorum. Doktora napabilirim diye sormayı unuttum. Burda birbirimizi motive edelim. Günlük squat yürüyüş takibi yapalım
Kuzu benimde riskli cikti. Riskli ciktigini bile unutmusum o kadar takmiyorm sonuc olarak cok düşük bi ihtimal icini ferah tut doktorlar en dusuk binde bi ihtimali bile olcak gibi aksettiriyolar bosuna strese giriyorz bu guzel gunlerinu stresle gecirme emin ol saglikli olcak Rabbmn izniyleBazen bende çok umutlu oluyırum bazende umudumu kaybedip herşeye hazırla kendini diyorum.. Dediğin gibi aslında o 2 haftalık süreçte iyileşmeye bakmam lazımki 2 çocuğa hazır hale gelmeliyim
Hayır şimdi elleme sakin silikon uc alirsin ememezseAcaba sut pompasiyla olurmu simdi deneyip uyarmak istemiyorm bi sikinti falan olur dye
Masallah canim annesi de onlara alıştı ne guzel. Bizde beşiğini odamızı ayarladık sanki marketten alıp gelecekmişim gb hissediyorumAllah hic.kimseyi eli bos dondurmesin.Aynen masallah sanci konusunda epeyce ustalar 32de basladilar cok sukur iyiler teyzesi halen kucukler premature yavrularim alistik cok sukur
Hangi marka alsam acaba ablaminda boyleydi aldik pek bi ise yaramadi kalitesz bseydi ama ucuzdu bayaHayır şimdi elleme sakin silikon uc alirsin ememezse
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim. 4 kilo ve üzerin mı olacak kiKızlar bende muane den cıktım. Şuan sancı falan yok.herşey normal. haftaya çatı muanem var. Normal yada sezaryene karar vercez çatıya göre. Dr kilolu Bi bebek sizi beklio dedi. Sezaryen olursa 39 da alıyoruz dedi. Bakalım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda.
O kadarda hareketlisin canim ya. Nasil hala yukarıda duruyor şaşırtıcı. arkadas sezaryen.olacakti artik son gun 2.saat yürüdü sabahına suyu geldi. Benimse Kızım da oğlumda ikiside yukarda gecti.hamileligim.Kızımda doktora beklemeyelim artik dedik ineceği yoktu birde vakum.ya da suni şancı istemedim ben.Yok kuzum ya hic sanci cikmadi 20 yi bile görmedim o kadar yoktu yani. Beni oyle üzgün görünce açılma var mi diye bakayim dedi moral olacağına daha da moralimi bozdu yakin zamanda görünmüyor yeterince asagida değil dedi. Bende sıkıldım artık son zamanlarda hiç bişey yapmıyorum iyice ağırlaştım psikolojik olarak epey yoruldum.
Doğsun canim hic acele etme hastenede hemşirelere danışırsın onlar sık.karsilasiyorlar vardir bir yontemiAcaba sut pompasiyla olurmu simdi deneyip uyarmak istemiyorm bi sikinti falan olur dye
Daha önce süt pompası kullanmış biri olarak faydası olabileceğini düşünüyorum canım. Çünkü tüm gücüyle göğsü dışa çekiyor. En olmadı silikon meme ucunu denersin. Birkaç yol var yani merak etme,Acaba sut pompasiyla olurmu simdi deneyip uyarmak istemiyorm bi sikinti falan olur dye
Göğüs uçları vardı silikon ucu olmayanlar kullanıyordu canımKizlar benim gogus ucum hic yok hatta cökuk gibi boyle olanlar nasi emzirdi acaba cok endiseliyim emzirememkten cok korkuyorm
Benimki sadece geceleri çalışıyor. Gündüzleri evde haftada bir kaç gün izni var. Aslında o da çok yardımcj oluyır ama temizlik konusunda çok hassas. Çoraplarımı bile giydirir de, evlendiğimşzden beri bu temizlik takıntısını çözemediğimiz için böyle sinir ediyor beni. Evlendiğimizden beri camları ona sildiriyorum. İlk zamanlar ben çok zorlanıyorum silerken düşecek gibi oluyorum ve yetişemiyorum diye o silmeye başladı. Bazen çok minnoş bazen böyle çok gıcık dün eve geç geldim erken kalkıp beni beklemiş ben de o geç kalkıyor diye geç geldim ondan öyle trip atmış.Ay bilmiyorum bana çok yardım ediyo eşim dün gece göz ağrısından uyuyamadım sabah doğursam haberin olmayacak diye tirip attım bşde adama gündüz vardiyası çalışmıştı cuma günü de senin yazdıklarından sonra adam gözüme melek gibi geldi üzüldüm çünkü bende senin gibi penguen gibi yürüyorum dün ayağım şişti görünce ayağımı bile öptü vallaha
Tuvalet sırasında olabiliyor. Sonra bir üşüme bir titreme basıyor kötü oluyor ama ilaç rahatlatıyor.Ağrı olmuyo mu sende
Maşallah kuzulara annesi Allah sağlıkli sıhhatli büyümeyi nasip etsin inşallahAynen masallah sanci konusunda epeyce ustalar 32de basladilar cok sukur iyiler teyzesi halen kucukler premature yavrularim alistik cok sukur
Hic sorma canım ya gecen ki kontrolde ozellikle sordum kanalda mi diye evet demisti bugun yeterince asagida degil dedi inan bugun tam 1 saat 10 dakika yürüdüm . Hamile değilken bu kadar hareketli olsaydım incecik olurdum suni sanciya olumsuz bakmıyorum da vakum düşündürüyor açıkçası. Vakumu ikinma yetersiz olduğu zaman mi kullanıyorlar acaba?O kadarda hareketlisin canim ya. Nasil hala yukarıda duruyor şaşırtıcı. arkadas sezaryen.olacakti artik son gun 2.saat yürüdü sabahına suyu geldi. Benimse Kızım da oğlumda ikiside yukarda gecti.hamileligim.Kızımda doktora beklemeyelim artik dedik ineceği yoktu birde vakum.ya da suni şancı istemedim ben.
Aynen, bazen çok iyi oluyor temizlşk konusunda bazı şeyleri bana bırakmadan kendisş hallediyor bazen de benim yaptığıma laf edip trip atınca kötü oluyor. Annem dizlerinden rahatsız, kendi evinin camlarını silecekti fakat dizleri acıyor diye yapamıyordu komşuya filan yaptırmayı düşünüyordu, eşim de komşuya filan gerek yok ben silerim dedi ama annem sildirmedş , "damadına cam sildirdi dedirtmem kimseye" dedi sildirmedi. Eşimse hiç öyle lafları takmaz, bir yandan hoşuma gidiyor ama abartınca da insanı çıldırtıyor.Allah yardımcın olsun canım öyle insanlarla yaşamak çok zor onlarınki temizlikten öte psikolojik takıntı haline geliyor
Pilates topunda zıplaMaşallah kuzulara annesi Allah sağlıkli sıhhatli büyümeyi nasip etsin inşallah
Hic sorma canım ya gecen ki kontrolde ozellikle sordum kanalda mi diye evet demisti bugun yeterince asagida degil dedi inan bugun tam 1 saat 10 dakika yürüdüm . Hamile değilken bu kadar hareketli olsaydım incecik olurdum suni sanciya olumsuz bakmıyorum da vakum düşündürüyor açıkçası. Vakumu ikinma yetersiz olduğu zaman mi kullanıyorlar acaba?