2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bazen bende çok umutlu oluyırum bazende umudumu kaybedip herşeye hazırla kendini diyorum.. Dediğin gibi aslında o 2 haftalık süreçte iyileşmeye bakmam lazımki 2 çocuğa hazır hale gelmeliyim

Daha fazla ıyı olur da o bızım elımızde olmuyo kı

Bazen bende çok umutlu oluyırum bazende umudumu kaybedip herşeye hazırla kendini diyorum.. Dediğin gibi aslında o 2 haftalık süreçte iyileşmeye bakmam lazımki 2 çocuğa hazır hale gelmeliyim
Kuzu benimde riskli cikti. Riskli ciktigini bile unutmusum o kadar takmiyorm sonuc olarak cok düşük bi ihtimal icini ferah tut doktorlar en dusuk binde bi ihtimali bile olcak gibi aksettiriyolar bosuna strese giriyorz bu guzel gunlerinu stresle gecirme emin ol saglikli olcak Rabbmn izniyle

M
Aynen masallah sanci konusunda epeyce ustalar 32de basladilar cok sukur iyiler teyzesi halen kucukler premature yavrularim alistik cok sukur
Masallah canim annesi de onlara alıştı ne guzel. Bizde beşiğini odamızı ayarladık sanki marketten alıp gelecekmişim gb hissediyorumAllah hic.kimseyi eli bos dondurmesin.

Hadi bakalim hayirlisi olsun canim. 4 kilo ve üzerin mı olacak ki

O kadarda hareketlisin canim ya. Nasil hala yukarıda duruyor şaşırtıcı. arkadas sezaryen.olacakti artik son gun 2.saat yürüdü sabahına suyu geldi. Benimse Kızım da oğlumda ikiside yukarda gecti.hamileligim.Kızımda doktora beklemeyelim artik dedik ineceği yoktu birde vakum.ya da suni şancı istemedim ben.

Acaba sut pompasiyla olurmu simdi deneyip uyarmak istemiyorm bi sikinti falan olur dye
Daha önce süt pompası kullanmış biri olarak faydası olabileceğini düşünüyorum canım. Çünkü tüm gücüyle göğsü dışa çekiyor. En olmadı silikon meme ucunu denersin. Birkaç yol var yani merak etme,

Benimki sadece geceleri çalışıyor. Gündüzleri evde haftada bir kaç gün izni var. Aslında o da çok yardımcj oluyır ama temizlik konusunda çok hassas. Çoraplarımı bile giydirir de, evlendiğimşzden beri bu temizlik takıntısını çözemediğimiz için böyle sinir ediyor beni. Evlendiğimizden beri camları ona sildiriyorum. İlk zamanlar ben çok zorlanıyorum silerken düşecek gibi oluyorum ve yetişemiyorum diye o silmeye başladı. Bazen çok minnoş bazen böyle çok gıcık dün eve geç geldim erken kalkıp beni beklemiş ben de o geç kalkıyor diye geç geldim ondan öyle trip atmış.

Aynen masallah sanci konusunda epeyce ustalar 32de basladilar cok sukur iyiler teyzesi halen kucukler premature yavrularim alistik cok sukur
Maşallah kuzulara annesi Allah sağlıkli sıhhatli büyümeyi nasip etsin inşallah
Hic sorma canım ya gecen ki kontrolde ozellikle sordum kanalda mi diye evet demisti bugun yeterince asagida degil dedi inan bugun tam 1 saat 10 dakika yürüdüm . Hamile değilken bu kadar hareketli olsaydım incecik olurdum suni sanciya olumsuz bakmıyorum da vakum düşündürüyor açıkçası. Vakumu ikinma yetersiz olduğu zaman mi kullanıyorlar acaba?

Allah yardımcın olsun canım öyle insanlarla yaşamak çok zor onlarınki temizlikten öte psikolojik takıntı haline geliyor
Aynen, bazen çok iyi oluyor temizlşk konusunda bazı şeyleri bana bırakmadan kendisş hallediyor bazen de benim yaptığıma laf edip trip atınca kötü oluyor. Annem dizlerinden rahatsız, kendi evinin camlarını silecekti fakat dizleri acıyor diye yapamıyordu komşuya filan yaptırmayı düşünüyordu, eşim de komşuya filan gerek yok ben silerim dedi ama annem sildirmedş , "damadına cam sildirdi dedirtmem kimseye" dedi sildirmedi. Eşimse hiç öyle lafları takmaz, bir yandan hoşuma gidiyor ama abartınca da insanı çıldırtıyor.

Pilates topunda zıpla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…