2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bilmiyorum bana çok yardım ediyo eşim dün gece göz ağrısından uyuyamadım sabah doğursam haberin olmayacak diye tirip attım bşde adama gündüz vardiyası çalışmıştı cuma günü de senin yazdıklarından sonra adam gözüme melek gibi geldi üzüldüm çünkü bende senin gibi penguen gibi yürüyorum dün ayağım şişti görünce ayağımı bile öptü vallaha

Allah yardımcın olsun canım öyle insanlarla yaşamak çok zor onlarınki temizlikten öte psikolojik takıntı haline geliyor

Allah yardımcın olsun canimm biz de heyecanla o evreye geçmeyi bekliyoruz

İçeriyi çok sevdi çocuklar

Hemen taktikteleri versinler sanci nasil getirilir rahim agzi nasil acilir
Seninkiler bu konuda masallah cok tecrubeliler nasıllar annesi büyüdüler mi biraz, alıştınız mı birbirinize
O hiç belli olmaz canim bi de bakarsın ki doğuruyorsun Allah bilir tarihini sen doktora bakma
Insallah canim böyle aniden şok içinde olsun bitsin
41 olcak sanırım olabiliyo bazen
Bu gidişle o olacak zaten

korkum irileşirse sezeryana dönmek. Artık çok almaz umarımmm.
Bana da aynısını dedi. Haftasına göre önde kilolu Bi bebk sizi beklio ama daha fazla almasa iyi olur dedi. Doğum zorlaşır dedi. Aynı senın dediğin gibi sezaryene dönmesinden korkuom. Epidurali sordum eğer ıkınmayı yapamazsan hemn sezaryene döner dedi. Haftaya belli olcak bnm de normal yada sezaryen.

Kilo için yorum yapmıyor. Önden gidiyor vs demediği için bende hep normal sanıyordum. Ama bugün daha irileşmese iyi olur dedi. hayırlısı artık haftaya kontrolde belli olur yavaş yavaş durumlar.

Seninkiler bu konuda masallah cok tecrubeliler nasıllar annesi büyüdüler mi biraz, alıştınız mı birbirinize

Insallah canim böyle aniden şok içinde olsun bitsin

Bu gidişle o olacak zaten
Aynen masallah sanci konusunda epeyce ustalar 32de basladilar cok sukur iyiler teyzesi halen kucukler premature yavrularim alistik cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…