Sonlara doğru azaliyormus kilo alımı. Zaten sona doğru hersey zor oluyor canim cok haklisin inşallah dediğin gibi gelir bu hafta kavuşursunuz.Bugün doktor tekrar muayene etti bir parmak açıklık varmış, bebeğim yine önden gidiyor ama bu hafta fazla kilo almamış Allah'tan, 3580 gram olmuş, doktor bu hafta içinde doğar büyük ihtimalle dedi. İnşallah bu hafta doğar ben çok zorlanıyorum artık, nefes alamaz oldum, stres de yapıyorum, sağ salim doğursaydım bi
Allah kolaylık versin canım zor süreçler inşallah gecesi de düzelir tez zamanda4 günlük olduk resmen gece kuşu gündüz zorlamıyor beni ama gece tam bir kabus1:50den başladı 7:20 de ancak tam olarak uykuya daldık
Anestezinin etkisini hala atlatamadım baş ağrısı beni çok zorluyor o geçerse daha iyi olacak bir yandan emziriyorum bir yandan kızı uyutuyorum ikiye bölündüm
İnşallah canım gece gerçekten insanı zorluyor yatmadığım gecelerin değerini anlıyorum şimdiAllah kolaylık versin canım zor süreçler inşallah gecesi de düzelir tez zamanda
Oyle yapaym teşekkürlerDoktoruna bir göster istersen. Seviyesine göre sana uygun yöntemler sunacaktır.
Yakın zamanda senden de güzel haber alırız canım açıklık başladıysa uzun sürmez sancı var mıBugün doktor tekrar muayene etti bir parmak açıklık varmış, bebeğim yine önden gidiyor ama bu hafta fazla kilo almamış Allah'tan, 3580 gram olmuş, doktor bu hafta içinde doğar büyük ihtimalle dedi. İnşallah bu hafta doğar ben çok zorlanıyorum artık, nefes alamaz oldum, stres de yapıyorum, sağ salim doğursaydım bi
Bitter çikolata ye canım bol bol4 günlük olduk resmen gece kuşu gündüz zorlamıyor beni ama gece tam bir kabus1:50den başladı 7:20 de ancak tam olarak uykuya daldık
Anestezinin etkisini hala atlatamadım baş ağrısı beni çok zorluyor o geçerse daha iyi olacak bir yandan emziriyorum bir yandan kızı uyutuyorum ikiye bölündüm
Kahveye yüklendim iğne vurduruyorum bir de. Ancak öyle rahatladım vallaBitter çikolata ye canım bol bol
Merhaba gecenlerde netten bakarken karsilastim şırıngayla gogus ucunu cikariyolardi hic korkmayin bence yavas yavas halledersinizKizlar benim gogus ucum hic yok hatta cökuk gibi boyle olanlar nasi emzirdi acaba cok endiseliyim emzirememkten cok korkuyorm
Çok kötü olmuş tam doğum öncesi inşallah çabuk geçerOf kızlar sormayın doğum arefesinde basurum çıktı doktor kan hapı vermişti o yaptı sanırım gece uyuyamadım hiç dua edin geçsin
Bende baharatlı yemek cips çikolata hepsini özledim her şeyden tiksinir mı bi insanBende hamilelikte en çok baharatlı yemekler yemeyi özledim
Pazartesi sezaryenle doğum gerçekleşecek inşallahSon kontrollerimi yapıyorum henüz heyecan yok gibi ama pazar günü nasıl sabah olacak bilmiyorum
Maşallah daha var zamanin belkide beklemez 40 haftayı:)Bugün bizim de kontrolümüz vardı. 37+3 teyiz. Herhangi bir doğum emaresi yok. Sanırım yine 41 i görürüz diye düşünüyoruz
Oğluşum 3050 gr, 50 cm olmuş.
Doğum için 40 ı beklemek istemiyorsan yürüyüş ve egzersizleri artır dedi doktorumuz.
Şimdilik beklemedeyiz :)
Sende sezeryanla doğurursun kilolu olursa yapcak bişey yokHe ya Metehan lar tombul olcaksaglıklı olsunlar da inşallah
Saol canımvalla Dr diyo işte haftasına göre gitmez inşallah kilosu yoksa doğum zor olur dio.
Evde siringa var deneyim bakalm insallah ise yararMerhaba gecenlerde netten bakarken karsilastim şırıngayla gogus ucunu cikariyolardi hic korkmayin bence yavas yavas halledersiniz
İnşallah canım yaÇok kötü olmuş tam doğum öncesi inşallah çabuk geçer
Bende baharatlı yemek cips çikolata hepsini özledim her şeyden tiksinir mı bi insan
Maşallah daha var zamanin belkide beklemez 40 haftayı:)
Sende sezeryanla doğurursun kilolu olursa yapcak bişey yok
Nescafe ve bitter çikolata iyi geliyor canım şifa olsunKahveye yüklendim iğne vurduruyorum bir de. Ancak öyle rahatladım valla
Maşallah tosun paşayaKızlar bende muane den cıktım. Şuan sancı falan yok.herşey normal. haftaya çatı muanem var. Normal yada sezaryene karar vercez çatıya göre. Dr kilolu Bi bebek sizi beklio dedi.Sezaryen olursa 39 da alıyoruz dedi. Bakalım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda.
Belli olmaz canim heran inebilir ya da sezaryen olur hayirlisi neyse o şekilde gelsin yavrucak.Yok kuzum ya hic sanci cikmadi 20 yi bile görmedim o kadar yoktu yani. Beni oyle üzgün görünce açılma var mi diye bakayim dedi moral olacağına daha da moralimi bozdu yakin zamanda görünmüyor yeterince asagida değil dedi. Bende sıkıldım artık son zamanlarda hiç bişey yapmıyorum iyice ağırlaştım psikolojik olarak epey yoruldum.
İnşallah canım hayırlısıyla gelsin teşekkür ederim.Belli olmaz canim heran inebilir ya da sezaryen olur hayirlisi neyse o şekilde gelsin yavrucak.
Karnimin içinde durmuyo amaoturamıyorum yatamıyorum uyuamıyorum yediğim hıc bişeyin tadı yok akşam yemek yemeyi özledim
Doğunca mecbur gececek bu duygular
Eve geç gelmişim 2 saat beni beklemiş o yüzden suratını asmışEşini elime geçirsem parçalarım vallaha
Benim eşim şu Esra Erol'a çıkan karısı terkeden temizlik hastası adam gibi. Yani temizlik hastası. Evi temizler filan yardım eder ama eşimin istediği gibi ben temizlemediysem eğer kendi temizlşk yaparken söylene söylene trip ata ata yapar, temizlik yaparken onun istediği gibi olmalı, ince ayrıntılara vs çok dikkat eder. Kendisi bezi eline alırsa en ince ayrıntıya kadar yapar, ben onun gibi olmadığım için trip atıyor.Okuyunca eşine Allah vicdan versin dedim canım
Ben fitil ve krem kullanıyorum daha geçmedi ama acısını vs hafifletşyor. Kan ilacından dolayı ya ishal oluyırum ya kabız, ıkınmaktan hemoroid oldum ben de inşallah doğumdan sonrs iyileşir.Of kızlar sormayın doğum arefesinde basurum çıktı doktor kan hapı vermişti o yaptı sanırım gece uyuyamadım hiç dua edin geçsin