2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eve geç gelmişim 2 saat beni beklemiş o yüzden suratını asmış 😂🙈 koca bebek gibi. Hem karnımdaki bebekle hemde koca bebekle uğraşıyorum 🙈🙈 bebeğime diyor ki karnımı severken "kızım bir an önce gel, seni çok özledik, gel de seninle dertleşelim annenin dedikodusunu yapalım." 😂😂
Ay bilmiyorum bana çok yardım ediyo eşim dün gece göz ağrısından uyuyamadım sabah doğursam haberin olmayacak diye tirip attım bşde adama gündüz vardiyası çalışmıştı cuma günü de senin yazdıklarından sonra adam gözüme melek gibi geldi üzüldüm çünkü bende senin gibi penguen gibi yürüyorum dün ayağım şişti görünce ayağımı bile öptü vallaha

Benim eşim şu Esra Erol'a çıkan karısı terkeden temizlik hastası adam gibi. Yani temizlik hastası. Evi temizler filan yardım eder ama eşimin istediği gibi ben temizlemediysem eğer kendi temizlşk yaparken söylene söylene trip ata ata yapar, temizlik yaparken onun istediği gibi olmalı, ince ayrıntılara vs çok dikkat eder. Kendisi bezi eline alırsa en ince ayrıntıya kadar yapar, ben onun gibi olmadığım için trip atıyor.
Allah yardımcın olsun canım öyle insanlarla yaşamak çok zor onlarınki temizlikten öte psikolojik takıntı haline geliyor

4 günlük olduk resmen gece kuşu gündüz zorlamıyor beni ama gece tam bir kabus 😅 1:50den başladı 7:20 de ancak tam olarak uykuya daldık 🤦🤦
Anestezinin etkisini hala atlatamadım baş ağrısı beni çok zorluyor o geçerse daha iyi olacak bir yandan emziriyorum bir yandan kızı uyutuyorum ikiye bölündüm 🙈
Allah yardımcın olsun canimm biz de heyecanla o evreye geçmeyi bekliyoruz 🙈

selam kızlar. Bizimde kontrolümüz vardı. 3275 gram olmuş daha fazla irileşmese iyi olur dedi doktorumuz. Herşey iyi bekleyeceğiz dedi. 40. haftadan sonra 1 hafta daha bekleyebiliriz. Sonrasını konuşuruz dedi. Haftaya tekrar kontrol. Şuan için doğum yakın gözükmüyor 😅😅
İçeriyi çok sevdi çocuklar 😂

Hemen taktikteleri versinler sanci nasil getirilir rahim agzi nasil acilir 😂
Seninkiler bu konuda masallah cok tecrubeliler 😄😄 nasıllar annesi büyüdüler mi biraz, alıştınız mı birbirinize🥰🥰
O hiç belli olmaz canim bi de bakarsın ki doğuruyorsun Allah bilir tarihini sen doktora bakma😊
Insallah canim böyle aniden şok içinde olsun bitsin😂😂😂
41 olcak sanırım olabiliyo bazen 🙈
Bu gidişle o olacak zaten 😂😂😂

selam kızlar. Bizimde kontrolümüz vardı. 3275 gram olmuş daha fazla irileşmese iyi olur dedi doktorumuz. Herşey iyi bekleyeceğiz dedi. 40. haftadan sonra 1 hafta daha bekleyebiliriz. Sonrasını konuşuruz dedi. Haftaya tekrar kontrol. Şuan için doğum yakın gözükmüyor 😅😅

korkum irileşirse sezeryana dönmek. Artık çok almaz umarımmm.
Bana da aynısını dedi. Haftasına göre önde kilolu Bi bebk sizi beklio ama daha fazla almasa iyi olur dedi. Doğum zorlaşır dedi. Aynı senın dediğin gibi sezaryene dönmesinden korkuom. Epidurali sordum eğer ıkınmayı yapamazsan hemn sezaryene döner dedi. Haftaya belli olcak bnm de normal yada sezaryen.

Bana da aynısını dedi. Haftasına göre önde kilolu Bi bebk sizi beklio ama daha fazla almasa iyi olur dedi. Doğum zorlaşır dedi. Aynı senın dediğin gibi sezaryene dönmesinden korkuom. Epidurali sordum eğer ıkınmayı yapamazsan hemn sezaryene döner dedi. Haftaya belli olcak bnm de normal yada sezaryen.
Kilo için yorum yapmıyor. Önden gidiyor vs demediği için bende hep normal sanıyordum. Ama bugün daha irileşmese iyi olur dedi. hayırlısı artık haftaya kontrolde belli olur yavaş yavaş durumlar.

Seninkiler bu konuda masallah cok tecrubeliler 😄😄 nasıllar annesi büyüdüler mi biraz, alıştınız mı birbirinize🥰🥰

Insallah canim böyle aniden şok içinde olsun bitsin😂😂😂

Bu gidişle o olacak zaten 😂😂😂
Aynen masallah sanci konusunda epeyce ustalar 32de basladilar 😂 cok sukur iyiler teyzesi halen kucukler premature yavrularim 🙈 alistik cok sukur 🤗

X