2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anladim sorun yok o zaman bende pazartesi gitcem yinede bi soruyum ama artık doğum tarihi alcaz çokta gerek kalmadı son kontrol
Kızlar 3350 50 cm bir bebişim oldu yurutuceler birazdan ağrım başladı hafiften kendimi toparlayıp yazıcam
Gözün aydın kuzucum allah analı babalı büyütsün

Arkadaşlar merhaba tekrardan , bugün muayeneye gittiğimde ilk defa nst ye baglandim sancilarimin 90 'a hatta 100'e kadar çıktığını gördüm bebeğimin kilosu şu an haftasına göre çok düşük 2485 kg dedi doktorumuz erken doğum riskimiz varmış ne yemeliyim ne icmeliyim bebgim sağlıkla olması gereken kiloya nasıl getirebilirim 37.haftaya bugün girdik

Sancin düzenli mı nasıl eve geri mi gönderdi seni doktorları anlamakta zor kilosu çok düşük değil aslında ama istiyosan kasar peyniri muz sütlaç bebeğe en çok kilo aldıran şeyler

Muz sütlaç kuruyemiş kilo aldırıyomus bebeğe giden kan akışına bakıldı mi hiç

Sancin düzenli mı nasıl eve geri mi gönderdi seni doktorları anlamakta zor kilosu çok düşük değil aslında ama istiyosan kasar peyniri muz sütlaç bebeğe en çok kilo aldıran şeyler
Şu an düzensiz geliyor sancılarım , çatı muayenesi de yapılmadi hala doğumu tetikler diye mi yapmadi anlamış değilim . Muz ve süt düzenli yiyorum içiyorum ama kaşar peynir ve sutlacida ekleyeceğim ara ogunlerime çok saol

Rica ederim inşallah bekler biraz daha sağlıkla kucağına al

Anladim sorun yok o zaman bende pazartesi gitcem yinede bi soruyum ama artık doğum tarihi alcaz çokta gerek kalmadı son kontrol

Gözün aydın kuzucum allah analı babalı büyütsün
Benim de günüm belliydi ama normal doğum olur deseydi bekleyecektim

Ssnd zaten bütün hastaneler yapmıyor özel şartları varmış. En azından dikiş iyileşme durumunu öğrenirsin sorarsan

Muz sütlaç kuruyemiş kilo aldırıyomus bebeğe giden kan akışına bakıldı mi hiç
Ah evet bakılmışti renkli ultrasona girdiğim de iki damarda centiklenme vardi kan akişim dediğiniz gibi yavaştı 35.haftaya kadar coraspin kullandım sonrasında bıraktırdı doktorum ama onun haricinde vitamin vs de kullanmadık sadece gyneferon ve d vitamini kullanıyorum bunlarda yetersiz kalmış anlaşılan

Arkadaşlar 36 haftalık hamileyim. Ikinci cocugum ve sezeryan olacak. Dünden beri karında geçmeyen sertleşme ve kasıklarda adet ağrısına benzer ağrı var, idrara da daha fazla çıkar oldum. Benim merak ettiğim şimdi sezeryan olacak bebeğin doğum kanalına girmesi sıkıntı. Ancak tekrarlayan sancı, açılma, nişan vs bebeğin doğum kanalına girdiğine işaretse ben nasıl bir belirti beklemeliyim şimdi doktor için. Az önce bu ağrılar için acilden geldim. Sadece ntsden sancı bakıldı çıkmadı. Alttan muayeneyi kabul etmedim, hem plasentam aşağıda hem ilk gebeliğimde bu yüzden suyum gelmişti çünkü. Yarına devam ederse doktoruma gideceğim.

Benim de günüm belliydi ama normal doğum olur deseydi bekleyecektim

Ssnd zaten bütün hastaneler yapmıyor özel şartları varmış. En azından dikiş iyileşme durumunu öğrenirsin sorarsan
Yok öyle bi cesaretim o yüzden onu sormam ama bu dikiş incelme olayını merak etyim

Canım benim etrafımda 2 kişi var böyle durumla karşılaşan ki senin gibi de değil doğum olana kadar ciddi hastalıklardn anomalilerden bahsetmişti doktorlar ama şükürler olsun tamamen sağlıkla dünyaya geldiler. Sen içini ferah tut. Hiç bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum Rabbim sağlıkla sıhhatle kusursuz kavuştursun
Bebeğinin kilosu düşük değil canım sağlıklı olsun da 2500 normal sayılıyor. Doğduğunda emer emer toparlar inşallah stres yapma. En mühimi sağlıklı olmaları

Kan akışı nedeniyle oluyor bende de aynı problem oldu aspirini bırakınca gelişimi de yavaşladı

Kızlar gece bir buçukta suyum geldi. Hastaneye geldik yatışım yapıldı. Nst bağladılar sancı takibi yapılıyor. Sabah sezeryana alacaklar. Ayın beşini beklemedi bebiş geliyor.

Kızlar benim sezeryan tarihi belli oldu insallah pazartesi 17.00 de doğum yapacağım kızımla buluşacağım Allah in izniyle
Heyecan dorukta
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
Kızlar 3350 50 cm bir bebişim oldu yurutuceler birazdan ağrım başladı hafiften kendimi toparlayıp yazıcam
Ayy gözün aydın canım, günümüz aynıydı, seni görünce bende heyecanlandım maşallah boyu kilosu çok iyi, allahım analı babalı büyütsün inşallah

Evet öyle tatlım, benim en azından rahşmden dışarı taşmamıştı, yengemin rahminin dışına taşmış vajina girişine kadar büyümüş, benden daha düzensiz kanamaları vs oluyordu.

Geleninde anlayışlı olması gerek 4 çocukla gelinmez ki alışveriş de mahvediyor yataktan çıkamıyorum bugün mahvoldum bilsem asla gitmezdim yada misafir kabul etmezdim olan bana oldu
Aynen, gelecek olanın anlayışlı olması lazım. Benim arkadaşlarım ben hamileyim diye bana gelmek istemediler, geldiklerinde de ben yorulmayayım diye herşeyde bana yardım ettiler birlikte topladık birliktr oturduk yedik içtik. Bugün halıya çaydanlık düşürdü eşim, birde sabahtan beri ayaktaydım, çok kötü oldum, ayaklarım ağrıdı, birde sabahtan beri ayaktaydım daha da kötü oldum, hala kendime gelemedim.

Merhabalar kizlar doğum yapan herkese geçmişler olsun. Allah anali babali saglikli büyütmeyi nasip etsin . M Mitokandrifalan bende en çok kilo aldiran muz ve kaşar peyniri diye biliyorum. Hurmayida dogumu başlatır ve kolay olur diye biliyorum canim. Ben ise normal doğum bekliyorum. 39+4um belirsizlik icinde oldugumdan cok heyecanliyim ustelik ilk bebegim. Bazi arkadaslarda olduğu gibi benimde Dr.um çatı muayeneside yapmadi. Eger 40a kadar doğum olmazsa 41 e kadar hergun sabah nts ye gidecekmisim. 41 oldugunda ise ilaç sanisim suni sanci verilip iki gün içinde kizima kavusacakmisim. Şuan benim surecim bu sekilde herkes sag salim bebeklerine kavusur inşallah.

Sağol tatlım. Aslında ultrasonda görülecek birşey sezaryen olmadan önce söyle belki ameliyat sırasında alır temizler. Ben onun için özel ameliyat oldum, alttan giriyorlar incecik bir aletle, kesi filan yok hiçbşr şekilde lazerle alıyorlar kazımadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…