2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin iki tane kocaman sebebin var canım istersen hiç yazma iyi olun yeter ki
Anlayisin icin cok tesekkurler kuzu
Gaz arti uyku problemi aynen kuzu ama cok sukur idare ediyoruz bi sekilde
Ayy insallah biraz duzene girince aktifligimiz artar konularimiz farklilasir guzellesir insallah
Son 8 mii ay cok sukur vaktini tamamlasin ninik kuzu
Kızlar dikiş yerim çok incelmiş acil sezeryana alınıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Hayirli dogumlar olsun saglikla dogsun minik canim

Bennn. Bende sanıyorum ki halim yok ondan yiyesim olmuyor. Ama bi suya düştüm ama akşama kadar bişey yemesem acıkmam
Senin kaç gün oldu doğum yapalı kuzum? Benim 5 oldu valla zorla iki lokma yiyorum dediğin gibi sadece susuyorum. Süte gidiyo zaten. Uykusuzluktan da olur dedi dr bugün.
Var canım ben özellikle sabahları hiç birşey yiyesim gelmiyor. Diğer öğünlerde de zoraki yiyiyorum
Aynen benim de öyle ya akşam falan da yiyemiyorum başımda sürekli zorluyorlar. Uykusuzluktan da olur dedi dr bugun

Vaktinde gelsinler inşallah canım ya aniden olmasın inşallah

Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Gözünüz aydın canım cok şükür sağlıkla gelmis Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Yürüyüş filan yapıyormusun canım ben hiç yapamıyorum sürekli kasılmam oluyor. Dediğin gibi şiddetlenmeyince de insanın hastneye gidesi gelmiyor ben de yaklaşık 1 ay mide bulantısı istifra yaşadım ama çok zordu ya 9 ay boyunca yaşayanların Allah yrdımcısı olsunn şurda dayanmamız gereken bikaç hafta kaldı daha sonrasında bebişimizi memnun etmek için uğraşıp duracağız inşallah amin canım
Maşallah ya Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin amin darısı sağlıcakla biz bekleyenlere
Melekkkeren daha iyiyim canım evet öyleymiş belli zamandan beri düzenli çekiyorum artık alıştım galiba
Kaç haftalıktın sonlara yakınsan oldukça normal tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…