Canim stres yapma sagdikca gelcek benimde yetmiyor ama ilk zamana gore cogaldi. Sutun icine kuru incir koy blenderdan gecir bir gece beklet dolapta o benim sutumu arttirdiBenim sütüm ilk gün geldi şuan resmen kesildi .ilk gün sarı süt geldi birdaha yok. Mama veriyoruz . Pompa ile uğraşıyorum o getirir belki diye
Ben kontrole gittim, sonra evin eksiklerini vs aldım, ağırdı da yani poşetler, onları taşıdım eve(eşimin boş günü amaBende bu gün doğru düzgün kalkmadım vallaha az önce bulmaşık makinası boşalttım sırtıma bıcak girdi resmen öldüm ya 3 gün üst üste yorulunca vucud kaldıramıyor
O ev işi malesef hiç bitmiyor Ve sürprizler işlerde. Sıkma canını hemen hemen hepimizin evinde olduğu gibi olmuşBen kontrole gittim, sonra evin eksiklerini vs aldım, ağırdı da yani poşetler, onları taşıdım eve(eşimin boş günü ama), onları yerleştir, eşime kahvaltı hazırla derken oturamadım, o sırada eşim halıya çaydanlığı düşürmesin mi, ev battı, onunla uğraş halıyı sil süpür, çay sıçrayan koltukları sil, sofrayı topla, bulaşıkları yerleştir yıka, makineye perdeleri at, yemek hazırla, perdeleri ütüle derken çok yoruldum. Eşim biraz yardım etti ama geçen cam sildi akşamına hemen surat yaptı, bugün de kendisi halıya çay döktüğü halde sinirlenmeme rağmen ses çıkarmadım, çok ayakta kaldığım için penguen gibi yürüdüğümü canımın yandığını ağrım olduğunu yoruldupumu gördüğü halde tek yaptığı şey saatlerce surat. Açıkçası bende çok duygusalım şuanda nedense. Ağlayasım geliyor gözlerim doluyor. Çok yoruldum ev işlerinden bıktım. Çok iş var ama hep bir yandan başka bir iş çıkıyor.
Aynen öyle. Çok dolmuş hissediyorum kendimi.O ev işi malesef hiç bitmiyor Ve sürprizler işlerde. Sıkma canını hemen hemen hepimizin evinde olduğu gibi olmuşsanki kocalar doğuracak bin bir naz niyaz
Ben de hemen hemen her gece bu saatlerde uyanıyorum, ya midem yanıyo ya tuvaletim geliyo, bazen ikisi bir arada, susuzluk desen o da var, 1 saattir ayaktayım bakalım ne zaman uyucamİyi geceler kızlar midemden yatamadim kalktım sakız attım ağzıma mahvetti midem sağ tarafına donmusun birde uyurken inleyip duruyorum fazla kaçırdım yemeği birde çok tuzlu yapmışım yaktı kavurdu bakalim tekrar uyur muyum artık
Amin , hepimiz inşallahAnladım, Rabbim kolaylık versinsağlıkla kavuşun inşallah
Sağlıkla kavuşun hayırla
Canım ben de üzülüyordum kilosu alt sınırdaydı hep bu aralar kaşar ve süt yoğurt onlara çok yüklendim biraz topladı çok şükür ama sancıların bi hayli çıkmış bununla ilgili bişi demedi mi doktorArkadaşlar merhaba tekrardan , bugün muayeneye gittiğimde ilk defa nst ye baglandim sancilarimin 90 'a hatta 100'e kadar çıktığını gördüm bebeğimin kilosu şu an haftasına göre çok düşük2485 kg dedi doktorumuz erken doğum riskimiz varmış ne yemeliyim ne icmeliyim bebgim sağlıkla olması gereken kiloya nasıl getirebilirim 37.haftaya bugün girdik
Oldu canım 15 Mart Allah nasip ederse . Senin belli oldu mu ? Bu arada ikili test için risk faktörü yüksek çıkıp da tüm hamileliği boyunca çok üzülen bir arkadaşım vardı ama sapasağlam doğdu hiçbir şeyi yoktu bebeğinde . İçini ferah tut . Bu tarz örnekler çok çünkü . Allah’ın izniyle inşAllah tüm bebeklerimiz sağlıklı doğarBelli oldumu canım tarihin
Ben de ben de . Saatten de anlaşılacağı gibi bazen 2-4 bazen 3-5 nöbeti gibiBen de hemen hemen her gece bu saatlerde uyanıyorum, ya midem yanıyo ya tuvaletim geliyo, bazen ikisi bir arada, susuzluk desen o da var, 1 saattir ayaktayım bakalım ne zaman uyucam
Canim gozunaydinnnKızlar 3350 50 cm bir bebişim oldu yurutuceler birazdan ağrım başladı hafiften kendimi toparlayıp yazıcam
Bnmde tam duzene grmedi uykuszlyk cok zorluyo ama onsuzda kalamiyorumTeyzelerimiz biz 7 günü devirdik, nasıl da hızlı geçti vakit anlayamadım. Keske zaman daha yavaş aksaAma mükemmel bir şey, çok az uyuyorum ama hiç gozume görünmüyor, kizimla ilgilenmek adrenalin veriyor sanki
Mama ve emzirmeyi henüz düzene sokamadım, istenen düzeyde kilo alımı da henüz olmuyor, dengesiz gidiyoruz.
Birazda hafızamda sıkıntı var, sürekli unutuyorum, aynı şeyi soruyorum, konuştuklarımızı unutuyorum. Sanırım zamanla düzelecek.
Masallah bende artık heyecanliyim iyice 7 sene sonra nasipse yavrumuz geliyorBnmde tam duzene grmedi uykuszlyk cok zorluyo ama onsuzda kalamiyorumcok guZel duygular. Biraz buyusun ele avuca gelsn istiyorum
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimMasallah bende artık heyecanliyim iyice 7 sene sonra nasipse yavrumuz geliyor
Bir de aynı yerde oturuyormuşuz hahahAy sorma yaa burası da
Hayırlı olsun canım saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah AllahımKızlar 3350 50 cm bir bebişim oldu yurutuceler birazdan ağrım başladı hafiften kendimi toparlayıp yazıcam
Aynı gün doğurma ihtimalimiz var o zaman bana da 5 marta gün verdiPazartesi belli olcak canım o zaman tam 38+0 oluyo büyük ihtimal ya 5ine ya 8ine verir diye düşünüyorum
Maşallah canım çok güzel sağlıcakla büyüt inşallahKızlar 3350 50 cm bir bebişim oldu yurutuceler birazdan ağrım başladı hafiften kendimi toparlayıp yazıcam