2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm gözünaydın sağlıkla büyüt kuzunu
S Sogancucugu Cnm gözünaydın seninde, sağlıkla büyüt canim

Gaz arti uyku problemi aynen kuzu ama cok sukur idare ediyoruz bi sekilde
Ayy insallah biraz duzene girince aktifligimiz artar konularimiz farklilasir guzellesir insallah

Son 8 mii ay cok sukur vaktini tamamlasin ninik kuzu
Aynen kuzucum siz biraz rahat edeceksiniz derken biz doğuracağız ama eminim bir noktada herkes rahatlayacak ve konuşulan konular farklılaşacak ❤ Bebişleri kokla yerime annesi Evet çok şükür son 8 hatta bugünü bitirdik diyebilirim son 7 rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah bekleyen arkadaşlara ve bana
Düzenli yürüyorum dersem yalan olur ev içinde hareketli olmaya çalışıyorum bazen yürüyoruz eşimle ama ay karnım ay kasığım oy bacaklarım derken yürüyüş eziyete dönüyor. Anlayacağın pekte yürüyorum sayılmaz.
Evet ya gerçekten 9 ay bulantı çeken arkadaşlar çok zorlandı. Çekecek olanların da Allah yardımıcısı olsun.
Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize, memnun da ederiz inşallah

Evet öyle tatlım, benim en azından rahşmden dışarı taşmamıştı, yengemin rahminin dışına taşmış vajina girişine kadar büyümüş, benden daha düzensiz kanamaları vs oluyordu.
Anladım canım benim de alır heralde ama normal doğum olunca ne olur onu bilmem normal düşünüyorum ben

Bende bu gün doğru düzgün kalkmadım vallaha az önce bulmaşık makinası boşalttım sırtıma bıcak girdi resmen öldüm ya 3 gün üst üste yorulunca vucud kaldıramıyor

Teyzelerimiz biz 7 günü devirdik, nasıl da hızlı geçti vakit anlayamadım. Keske zaman daha yavaş aksa Ama mükemmel bir şey, çok az uyuyorum ama hiç gozume görünmüyor, kizimla ilgilenmek adrenalin veriyor sanki
Mama ve emzirmeyi henüz düzene sokamadım, istenen düzeyde kilo alımı da henüz olmuyor, dengesiz gidiyoruz.
Birazda hafızamda sıkıntı var, sürekli unutuyorum, aynı şeyi soruyorum, konuştuklarımızı unutuyorum. Sanırım zamanla düzelecek.

Evet ya o leyla hal bende de var. Unutup duruyorum yorgunluktandir

Geleninde anlayışlı olması gerek 4 çocukla gelinmez ki alışveriş de mahvediyor yataktan çıkamıyorum bugün mahvoldum bilsem asla gitmezdim yada misafir kabul etmezdim olan bana oldu
Ben de ablam.veremiyorum benim kizim.zaten dağıtıyor hepsi bir arada olunca ev perişan oluyor eğilip doğrulmak zor.

Bende bu gün doğru düzgün kalkmadım vallaha az önce bulmaşık makinası boşalttım sırtıma bıcak girdi resmen öldüm ya 3 gün üst üste yorulunca vucud kaldıramıyor
En zoru bulaşık mak. Pervanelerini çevirmek oturunca kalkamıyorum koca karılar gb kireçleme var sanki.

Anladım canım çok saol doktoruma sorcağım.
Evet ya evden çıkmaya korkuyorum artık minik bi bayırda heryerden sancı ağrı giriyor yürüyüş yapmak son haftalrda hiç kolay değil aminnn kuzucum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…