- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Sağlıkla al kucağınaKızlar dikiş yerim çok incelmiş acil sezeryana alınıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla al kucağınaKızlar dikiş yerim çok incelmiş acil sezeryana alınıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Inşallah artik günüde iyi çokta sıkıntı yapmıyorum ama sezeryan işte ac olmak planlı gitmek daha iyi tabiVaktinde gelsinler inşallah canım ya aniden olmasın inşallah
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün canimAllah hepinizden razı olsun. Bizde martı bekleyemedik. Sizlerinde duası ile oğluşum on buçukta spinal sezeryanla dünyaya geldi. Sağlığı yerinde. Allah geride kalanlara da hayırlı güzel doğumlar nasip etsin inşallah.
Aynen canım senin günün belli olmuş muyduInşallah artik günüde iyi çokta sıkıntı yapmıyorum ama sezeryan işte ac olmak planlı gitmek daha iyi tabi
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün canim
Aynen ben de merak ettim canımS Sogancucugu kuzum aklım sende inşallah kucağına almışsındır yavrunu senden haber bekliyoruz❤
Pazartesi belli olcak canım o zaman tam 38+0 oluyo büyük ihtimal ya 5ine ya 8ine verir diye düşünüyorumAynen canım senin günün belli olmuş muydu
Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahKızlar dikiş yerim çok incelmiş acil sezeryana alınıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Ya onu nerden anlıyorlar ilk doğumun kaç sene önceydi benimde dikiş yerimde acı oluyo bu ara korkuyorimRabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Bugün bende son kontrole gittim ssnd muayenesi de oldum benimde dikiş yerim yeterince kalın değişmiş yani pazartesi sabah sezaryen
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünAllah hepinizden razı olsun. Bizde martı bekleyemedik. Sizlerinde duası ile oğluşum on buçukta spinal sezeryanla dünyaya geldi. Sağlığı yerinde. Allah geride kalanlara da hayırlı güzel doğumlar nasip etsin inşallah.
Allah analı babalı büyütsünAllah hepinizden razı olsun. Bizde martı bekleyemedik. Sizlerinde duası ile oğluşum on buçukta spinal sezeryanla dünyaya geldi. Sağlığı yerinde. Allah geride kalanlara da hayırlı güzel doğumlar nasip etsin inşallah.
Onu ultrasonda ölçüyorlar. Benim normalde sezaryendi zaten de acaba olur mu dedim doktora. idrar kesesinin üstünde bi yeri ölçtü gösterdi. 6.5 mm den 3.5 mm ye doğru inceliyor. Bu da riskli dedi. Zaten ssnd için ağrı eşiğinin de yüksek olmalı dedi malesef o ben değilim ama normal süreçte yırtık filan olmaz mış korkma. Normal doğum sancısını son evresinde olur dediYa onu nerden anlıyorlar ilk doğumun kaç sene önceydi benimde dikiş yerimde acı oluyo bu ara korkuyorim
Anladım, Rabbim kolaylık versin sağlıkla kavuşun inşallahMelekkkeren 36.hafta canım 34 den başladı sancılarım yatış yapıldı geçti yine devam ediyor
Sağlıkla kavuşun hayırlaBizim günümüz de belli oldu Allah nasip ederse 15 Mart inşallah
Oy maşallah hayırlı olsun annesi gözünüz aydınKızlar 3350 50 cm bir bebişim oldu yurutuceler birazdan ağrım başladı hafiften kendimi toparlayıp yazıcam
Oh masallah canim saglikla.buyusun insallahKızlar 3350 50 cm bir bebişim oldu yurutuceler birazdan ağrım başladı hafiften kendimi toparlayıp yazıcam
Kızlar 3350 50 cm bir bebişim oldu yurutuceler birazdan ağrım başladı hafiften kendimi toparlayıp yazıcam
Belli oldumu canım tarihinAynen . Zaman yaklaştıkça heyecan basıyor . Yarın tarih belli olacak onun için bile çok heyecanlıyım