2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende öyle dedim temizliği 3 hafta önce bitirdim şimdi boşuna erken yapmışım diyorum. Belki erken gelir diye kuaför işlerini hallettim dun bir daha gittim hic planladığım gibi olmadı olsun cani sagolsun dedigin gibi sorgulamak ne haddimize ama insan bekleyen işlerini yapınca acayip hafifliyor kafamızda onların ağırlığı var bide

Aman yine de rüyandaki gibi olmasın Evet canım elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahin takdiri inşallah kendi sancısıyla gelirler

Güzel annişler nasılsınız Doğum yapan arkadaşları da tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli büyütürsünüz inşallah
Biz bugün 1 haftalık olduk başta sarılık problemimiz vardı anne sütü mama takviyesiyle atlattık şükür verdiğimiz gramları da geri aldık. Gece sürekli memede olmak istiyor çektiğim an uyanıyor bugün emzik aldırdım tuttu hemen sonra da kıyamadım boş boş çekiyor diye annelik ne değişik birşey.

Olsun emzikte emme refleksini guclendirir ilk oğlumda sarılık oldu öyle hastanede felan kalmadık ama 3 ay resmen sapsariydi kilo alimida iyiydi ama gecmiyodu inşallah yine olmaz

Aynen canımcim şırınga tek bebek neyse de iki bebeğe iki defada her öğünde verince çok zahmetli oluyor soğuması , çekmesi , sıkarken aman aman çok gitmesin diye kasılması inşallah meme reddi yaşamazlar ne yapayım meme de ihmal etmiyorum zaten hem çoğalsın hem alissinlar diye Allah hepimize kolaylıkla versin bana bı tık daha

Olsun emzikte emme refleksini guclendirir ilk oğlumda sarılık oldu öyle hastanede felan kalmadık ama 3 ay resmen sapsariydi kilo alimida iyiydi ama gecmiyodu inşallah yine olmaz
İnşallah olmaz canım sarılık da ayrı bir stres yapıyor insanda. Bizimde vücutta çok yok ama başında vardı yüzümüz bariz sariydi değerimiz düşmüş şükür. Sürekli emzirmeye çalışıyorum ilk zamanlar uyandırmak da sıkıntı.

Bende gittim kuaföre geçen hafta ne olur ne olmaz diye ama ben son haftaları annemde geçiricem eşimin vardiyası yüzünden o yüzden fazla pislenmez pazartesiye kadar

Kuzum çok zor bir dönemden geçiyorsun Allah yardımcın olsun. Memeyi sağlam tutmaya başlayınca beslenme hortumu ile de mama verebilirsin hem karınları doyar hem sütün artar ne zaman kontrolünüz var ayda bir değildir herhalde normal bebekler gibi

Bol bol dertleşiriz seninle kuzum geceler bize onlıne

Bende gittim kuaföre geçen hafta ne olur ne olmaz diye ama ben son haftaları annemde geçiricem eşimin vardiyası yüzünden o yüzden fazla pislenmez pazartesiye kadar
Evde kalan olmazsa pislenmez canim yaşam olunca ister istemez kirleniyor. Her gün sil süpür yapsam o da olmaz da iste her gün yapamıyorum 2-3 güne ancak yapıyorum.

Yakalariz ya artık surda martin bitmesine 3 gün kalmis
Aynen yakalarız yakalarız
Kizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Maşallah ya Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin gözün aydın canım
Simdi biseyler yedim direk yer yemez geri cikardim rahatsiz oldu heralde kimildadi bes alti kez yine cok sukur
Mide bulantıların devam ediyormuydu canım bu zamana kadar? Gözünaydın
Bende burda cevapları bekleyeyim ben doktora sorduğumda ev silmek, ilişki, günde 6 tane hurma, bide sıcak duş yada belden aşağıya sıcak su da tutabilirsin demişti. Ben hepsini yaptım hala tık yok.
Sıcak duş da normal doğumu mu tetiklyormuş
Sağlıkla kucağına al canım senin bünye bebek seviyor demek sağlıklı olsunlar da en önemlisi bu ne zaman gelmeyi isterlerse artık ilk doğumunda 40. Haftayı aşmışmıydınız?

Yaa seni burda görmek ne güzel bebisler nasıl iyi misiniz
Bebisler iyi teyzesi cok sukur biraz gaz biraz uyku problemi derken bugunlerimiz icin Allah a bin sukur Rabbim isteyen herkese ve dogum bekleyenlere nasip etsin
Bu vesileyle herkesten de ozur dileyim kizlar giremiyorum pek yetisemiyorum bi giriyorum en az 30 sayfa olmus okuma firsatim olmuyo damdan duser gibi yazmak da olmuyor okumadan gecmek de ayip oluyor kusuruma bakmayin dualarim hep sizinle gormeden sevdim sizi bacilar ama yazmaya calisicam mutlaka
Dogum yapanlar olmus gun alanlar olmus aman Allahimmm hayirli olsun canlar gule gule buyusun kuzular

M Muallimezzz bide sizin buyukler var Allah yardim etsin ikizdaşlarim

Maşallah onlara ne özürü diliyosun aşk olsun iyi oldugunu yaz arada yeter

Galiba, sıcak su kasları gevsetiyor ya ondan öyle bir etkisi oluyor ki doktorum her gün yap dedi canim.

Senin iki tane kocaman sebebin var canım istersen hiç yazma iyi olun yeter ki

Masallah canim mutlu aile tablosu canlandı gözümde. Daha yeni hastaneden çıktınız zamanla yorgunlun azalır, bu tempoya da alışır vucudun. Gökçe nin şaşkınlığını, kabullenisini izlemek ne kadar guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…