Bende öyle dedim temizliği 3 hafta önce bitirdim şimdi boşuna erken yapmışım diyorum. Belki erken gelir diye kuaför işlerini hallettim dun bir daha gittim hic planladığım gibi olmadı olsun cani sagolsun dedigin gibi sorgulamak ne haddimizeİçerde olma hakkını sonuna kadar kullanacak demekki miniğin tercihini sorgulamak ne haddimizedün benim sırtıma acayip Bi ağrı girdi şuana kadar olmayan ödüm koptu bende dur diyorum az daha bazende doğsun istiyorum bugün evimi annemle yengem temizliyo bundan sonra gelse de sesimi çıkarmam
Aman yine de rüyandaki gibi olmasınDemek ki rüyamdaki gidişat doğruydudedigin gibi insallah kendi sancimizla gelir dışarıdan müdahale olmadan sakince gelir bebisler. Bana 5 marta kadar bekleriz dedi sonrasını o gün konuşuruz dedi sonrasi dediği de suni sancidir yuksek ihtimalle. Tabi o güne kalmaz insallah kuzum gününü geçirmez insan stres oluyor.
Aynen . Zaman yaklaştıkça heyecan basıyor . Yarın tarih belli olacak onun için bile çok heyecanlıyımSezeryan mı sizinkide
Olsun emzikte emme refleksini guclendirir ilk oğlumda sarılık oldu öyle hastanede felan kalmadık ama 3 ay resmen sapsariydi kilo alimida iyiydi ama gecmiyodu inşallah yine olmazGüzel annişler nasılsınızDoğum yapan arkadaşları da tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli büyütürsünüz inşallah
Biz bugün 1 haftalık oldukbaşta sarılık problemimiz vardı anne sütü mama takviyesiyle atlattık şükür verdiğimiz gramları da geri aldık. Gece sürekli memede olmak istiyor çektiğim an uyanıyor bugün emzik aldırdım tuttu hemen sonra da kıyamadım boş boş çekiyor diye annelik ne değişik birşey.
Yaa Gökçe'nin o heyecanını ben yerimgözümde canlandı sanki bebekleer diye çıkışı inşallah o hırçın tutum hiç gelmez. ❤
Senin de biraz işleri kolaylaştırman lazım tabii haklısın şırınga ile istemiyorlarsa madem mecbur biberon vermek gerek zaten anne memesi gibi diyorlar memeyi bırakmaz diyorlar sizde de durumlar bu şekilde devam eder inşallah. Hem meme hem biberon takılsın kızlar.Sağlıkları yerinde olsun gerisini halledersin üstesinden gelemeyeceğin birşey olmayacak eminim
İnşallah olmaz canım sarılık da ayrı bir stres yapıyor insanda. Bizimde vücutta çok yok ama başında vardı yüzümüz bariz sariydi değerimiz düşmüş şükür. Sürekli emzirmeye çalışıyorum ilk zamanlar uyandırmak da sıkıntı.Olsun emzikte emme refleksini guclendirir ilk oğlumda sarılık oldu öyle hastanede felan kalmadık ama 3 ay resmen sapsariydi kilo alimida iyiydi ama gecmiyodu inşallah yine olmaz
Bende gittim kuaföre geçen hafta ne olur ne olmaz diye ama ben son haftaları annemde geçiricem eşimin vardiyası yüzünden o yüzden fazla pislenmez pazartesiye kadarBende öyle dedim temizliği 3 hafta önce bitirdim şimdi boşuna erken yapmışım diyorum. Belki erken gelir diye kuaför işlerini hallettim dun bir daha gittim hic planladığım gibi olmadı olsun cani sagolsun dedigin gibi sorgulamak ne haddimizeama insan bekleyen işlerini yapınca acayip hafifliyor kafamızda onların ağırlığı var bide
Kuzum çok zor bir dönemden geçiyorsun Allah yardımcın olsun. Memeyi sağlam tutmaya başlayınca beslenme hortumu ile de mama verebilirsin hem karınları doyar hem sütün artarAynen canımcim şırınga tek bebek neyse de iki bebeğe iki defada her öğünde verince çok zahmetli oluyor soğuması , çekmesi , sıkarken aman aman çok gitmesin diye kasılması inşallah meme reddi yaşamazlar ne yapayım meme de ihmal etmiyorum zaten hem çoğalsın hem alissinlar diye Allah hepimize kolaylıkla versin bana bı tık daha
Bol bol dertleşiriz seninle kuzumDünn geldik salona hazırlanmısti her şey
Gökçe çok şaşırdı , umduğumuz gibi kötü senaryo şimdilik yok bazen ocakta yemeğini unutan kadınlar gibi bebekleerr diye aşka gelip salona bakıyor öyle hırçın tutumları yok şimdilik şükür
Benim tek sıkıntı uykusuzluk yanı bı De üç saatte Bir beslemem gerekirken çok uyuyorlar bazen beslenme saatinde kaldırmak imkansız küçük memeye çok alıştı resmen ağlayarak istiyor da şırınga yada kaşık demişti doktor meme dışında ama bunlar şırıngayi artık istemiyorlar çekim güçleri az olduğu için emziriyorum ama tam doymalarindan emin ol olamadığım için bugün ilk kez lansimoh biberon ile verdim çok yavaş akıyor sorun çıkmadı sonra meme de verdim
İşte tek sıkıntı 3 saatte bir olan beslenmenin uykularından dolayı sarkması
M Muallimezzz her şey çok güzel de uykusuzluk ve üçüne yetişmeye çalışmak işin en zor kısmı gelecekten bildiriyorum
Evde kalan olmazsa pislenmez canim yaşam olunca ister istemez kirleniyor. Her gün sil süpür yapsam o da olmaz da iste her gün yapamıyorum 2-3 güne ancak yapıyorum.Bende gittim kuaföre geçen hafta ne olur ne olmaz diye ama ben son haftaları annemde geçiricem eşimin vardiyası yüzünden o yüzden fazla pislenmez pazartesiye kadar
Aynen yakalarız yakalarızYakalariz ya artık surda martin bitmesine 3 gün kalmis
Maşallah ya Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsinKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Mide bulantıların devam ediyormuydu canım bu zamana kadar? GözünaydınSimdi biseyler yedim direk yer yemez geri cikardim rahatsiz oldu heralde kimildadi bes alti kez yine cok sukur
Sıcak duş da normal doğumu mu tetiklyormuşBende burda cevapları bekleyeyimben doktora sorduğumda ev silmek, ilişki, günde 6 tane hurma, bide sıcak duş yada belden aşağıya sıcak su da tutabilirsin demişti. Ben hepsini yaptım hala tık yok.
Sağlıkla kucağına al canım senin bünye bebek seviyor demekKızlar 40. Haftamdan selamlarrtakvimi gördükçe sinirim bozuluyor ama alıştım sanırım sabah kontrol vardı nstde hareket etmedi doktor beğenmedim tekrar çekelim yine iyi çıkmazsa yatış vericem dedi ben felaket senaryoları yazdım tabi kalp atışında sıkıntı mı var hareketi de azaldı gibi geldi sonra tekrar nst çekildi uyandı benim minik baya hareket çıktı doktor beğendi eve gidebilirsin dedi ama o korku bana yetti bir daha dedim neden doğmuyor diye şikayet etmicem yeter ki sağlıklı olsun da bi şekilde doğacak nasılsa..
Haftaya salı tekrar gel dedi alttan muayene etti daha çok yukarda evde çok hareket et çömel kalk sürekli dedi yapıcaz bakalım ama alıştım ben içimde çocuk tutmaya kolayla gelmiyorlar o konuda zirveyi kimseye kaptırmamyeter ki sağlıklı olsun bugün yaşadığım korku bana yetti nasılsa en fazla 10güne kucağıma alırım inşallah sağlıkla
Aynen bizimde basında gözlerinde vardı inşallah olmaz bu seferİnşallah olmaz canım sarılık da ayrı bir stres yapıyor insanda. Bizimde vücutta çok yok ama başında vardı yüzümüz bariz sariydi değerimiz düşmüş şükür. Sürekli emzirmeye çalışıyorum ilk zamanlar uyandırmak da sıkıntı.
Bebisler iyi teyzesi cok sukur biraz gaz biraz uyku problemi derken bugunlerimiz icin Allah a bin sukur Rabbim isteyen herkese ve dogum bekleyenlere nasip etsinYaa seni burda görmek ne güzel bebisler nasıl iyi misiniz
M Muallimezzz bide sizin buyukler var Allah yardim etsin ikizdaşlarimDünn geldik salona hazırlanmısti her şey
Gökçe çok şaşırdı , umduğumuz gibi kötü senaryo şimdilik yok bazen ocakta yemeğini unutan kadınlar gibi bebekleerr diye aşka gelip salona bakıyor öyle hırçın tutumları yok şimdilik şükür
Benim tek sıkıntı uykusuzluk yanı bı De üç saatte Bir beslemem gerekirken çok uyuyorlar bazen beslenme saatinde kaldırmak imkansız küçük memeye çok alıştı resmen ağlayarak istiyor da şırınga yada kaşık demişti doktor meme dışında ama bunlar şırıngayi artık istemiyorlar çekim güçleri az olduğu için emziriyorum ama tam doymalarindan emin ol olamadığım için bugün ilk kez lansimoh biberon ile verdim çok yavaş akıyor sorun çıkmadı sonra meme de verdim
M Muallimezzz her şey çok güzel de uykusuzluk ve üçüne yetişmeye çalışmak işin en zor kısmı gelecekten bildiriyorum
Maşallah onlara ne özürü diliyosun aşk olsun iyi oldugunu yaz arada yeterBebisler iyi teyzesi cok sukur biraz gaz biraz uyku problemi derken bugunlerimiz icin Allah a bin sukur Rabbim isteyen herkese ve dogum bekleyenlere nasip etsin
Bu vesileyle herkesten de ozur dileyim kizlar giremiyorum pek yetisemiyorum bi giriyorum en az 30 sayfa olmus okuma firsatim olmuyo damdan duser gibi yazmak da olmuyor okumadan gecmek de ayip oluyor kusuruma bakmayin dualarim hep sizinle gormeden sevdim sizi bacilarama yazmaya calisicam mutlaka
Dogum yapanlar olmus gun alanlar olmus aman Allahimmm hayirli olsun canlar gule gule buyusun kuzular
Tamam kuzu daha aktif olmaya calisicamMaşallah onlara ne özürü diliyosun aşk olsun iyi oldugunu yaz arada yeter
Galiba, sıcak su kasları gevsetiyor ya ondan öyle bir etkisi oluyor ki doktorum her gün yap dedi canim.Aynen yakalarız yakalarız
Maşallah ya Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsingözün aydın canım
Mide bulantıların devam ediyormuydu canım bu zamana kadar? Gözünaydın
Sıcak duş da normal doğumu mu tetiklyormuş
Sağlıkla kucağına al canım senin bünye bebek seviyor demeksağlıklı olsunlar da en önemlisi bu ne zaman gelmeyi isterlerse artık ilk doğumunda 40. Haftayı aşmışmıydınız?
Senin iki tane kocaman sebebin var canım istersen hiç yazma iyi olun yeter kiBebisler iyi teyzesi cok sukur biraz gaz biraz uyku problemi derken bugunlerimiz icin Allah a bin sukur Rabbim isteyen herkese ve dogum bekleyenlere nasip etsin
Bu vesileyle herkesten de ozur dileyim kizlar giremiyorum pek yetisemiyorum bi giriyorum en az 30 sayfa olmus okuma firsatim olmuyo damdan duser gibi yazmak da olmuyor okumadan gecmek de ayip oluyor kusuruma bakmayin dualarim hep sizinle gormeden sevdim sizi bacilarama yazmaya calisicam mutlaka
Dogum yapanlar olmus gun alanlar olmus aman Allahimmm hayirli olsun canlar gule gule buyusun kuzular
Dünn geldik salona hazırlanmısti her şey