2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen bilirsin canım bana fazla geldi ama sen çok olsun zarar gelmez diye düşünüp koymuşsun herkesin kendi tercihi ben silmeleri için bir şey verildiğini ilk defa duydum
Bende ilk defa kuzenimden duydym ondan istemişler, o esenyurt taraflarında bir hastanede doğurmuştu. Hangi hastane ondan istedi bilmşyorum ama onda lazım olmuş kullanmışlar.

Aa bunu soracaktım bir de. Ameliyathanede bizi giydiriyorlar mı yoksa odaya çıkınca ailemiz mi yardımcı oluyor diye

Doğrudur canım sen kendi hastanene göre davran tabi
Aynen öyle ben yine yedek olarak aldım nolur ne olmaz zararı yok, evde kurutma makşnesi de var asma vs derdim yok makineye atarım kafa rahat. Amannn. Bana kalsa ben çok çok az şey alacağım da ne olur ne olmaz düşüncesi ile biraz koydum işte.

Ameliyathaneden ustun örtülü bi şekilde cikiyosn odada giydiriyolar canim
Ay üşürüm ben orda giyineydim anladım kuzucum o zaman odada giyineceğim.
Dogum.yapacagim hastane sarıp.sarmalayip indiriyor aşağıya sonra giydiriyorlar . Bu sefer odadan çıktıkları gibi giyincem
Hadi ya hiç sevmiyorum şu ameliyat önlükleri ile takılmayı sonrası çok dert degil de işlem öncesi k*çı başı açılıyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…