- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Gebelik haftası en düşük ikimiz sanırımBen en son 3.5 yaşındayken çıtırdım71.5 ile hamile kaldım zaten
Etmez miyiz kuzum yaa inşallah çok kolay bi doğumun olur nasıl olduğunu anlamazsinTek şartla hepiniz dua edeceksiniz bana
Adacayina başladın mi ? Ben korkudan kestim adaçayını bir kez denedimBen her gün 3er 5er hurma yiyorum hala tık yok hiç korkma ye
Bende ilk defa kuzenimden duydym ondan istemişler, o esenyurt taraflarında bir hastanede doğurmuştu. Hangi hastane ondan istedi bilmşyorum ama onda lazım olmuş kullanmışlar.Sen bilirsin canım bana fazla geldi ama sen çok olsun zarar gelmez diye düşünüp koymuşsun herkesin kendi tercihi ben silmeleri için bir şey verildiğini ilk defa duydum
Aa bunu soracaktım bir de. Ameliyathanede bizi giydiriyorlar mı yoksa odaya çıkınca ailemiz mi yardımcı oluyor diyeHer hastaneninn uygulaması ayrı canim. Hayirlisi ile doğuralım da gerisi bizim.disimizda gelişiyor. Beni cok geç giydirdiler odaya çıktım birkaç saat sonra bakıcı geldi bende bekledim bu sefer beklemeye hic niyetim yok. O zaman gelecekler dediler bekledim
Aynen doğurursun kuzu aman hocam de karnımda duracağına yanımda dursun büyütmeye başlayalımAlır mı kız oylebu cuma değil haftaya cuma doğurur muyum
Sende uyusaydın canim benim . Allah dayanma.gucu versin. Film.gecesi yapın arada kestirirsinEvet canım 3 saat uyudu yarım saat önce uyandı. Zabaha kadar burdayız artık
Doğrudur canım sen kendi hastanene göre davran tabiBende ilk defa kuzenimden duydym ondan istemişler, o esenyurt taraflarında bir hastanede doğurmuştu. Hangi hastane ondan istedi bilmşyorum ama onda lazım olmuş kullanmışlar.
Ameliyathaneden ustun örtülü bi şekilde cikiyosn odada giydiriyolar canimAa bunu soracaktım bir de. Ameliyathanede bizi giydiriyorlar mı yoksa odaya çıkınca ailemiz mi yardımcı oluyor diye
Dogum.yapacagim hastane sarıp.sarmalayip indiriyor aşağıya sonra giydiriyorlar . Bu sefer odadan çıktıkları gibi giyincemAa bunu soracaktım bir de. Ameliyathanede bizi giydiriyorlar mı yoksa odaya çıkınca ailemiz mi yardımcı oluyor diye
Valla bi öyle diyorum bi böyle bi taraftanda nasıl korkuyorum bi bilsenAynen doğurursun kuzu aman hocam de karnımda duracağına yanımda dursun büyütmeye başlayalım
Aynne canım ben de 2 insanım aslında düzeltmedim. Nisan annelerinde olsaydık ilk doğuracak olanlar diye havamız olurdu burda biz doğurana kadar milletin çocuğu okula başlayacakGebelik haftası en düşük ikimiz sanırım
Aynen öyle ben yine yedek olarak aldım nolur ne olmaz zararı yok, evde kurutma makşnesi de var asma vs derdim yok makineye atarımDoğrudur canım sen kendi hastanene göre davran tabi
Doğurunca ben doğurdum diye git yaz kız içinde kalmasinAynne canım ben de 2 insanım aslında düzeltmedim. Nisan annelerinde olsaydık ilk doğuracak olanlar diye havamız olurdu burda biz doğurana kadar milletin çocuğu okula başlayacak
Bende bi hazırladım 1 ay oluyo eksikleri koymaya üşeniyorumBen de hastane çantamı hazırlamadan doğuracam gibi görünüyor çok üşeniyorum ya
Sezaeyen isen sonda oluyor zaten canım kimse seni giydirmekle uğraşmaz zaten uyuşuk olacaksın. Getirip yatırıp üstünü örtüyorlar sen kendini toplayınca giyiniyorsunAa bunu soracaktım bir de. Ameliyathanede bizi giydiriyorlar mı yoksa odaya çıkınca ailemiz mi yardımcı oluyor diye
Bak çok mantıklı konuştun yürü oraya gidelimAynne canım ben de 2 insanım aslında düzeltmedim. Nisan annelerinde olsaydık ilk doğuracak olanlar diye havamız olurdu burda biz doğurana kadar milletin çocuğu okula başlayacak
Ay üşürüm ben orda giyineydimAmeliyathaneden ustun örtülü bi şekilde cikiyosn odada giydiriyolar canim
Hadi yaDogum.yapacagim hastane sarıp.sarmalayip indiriyor aşağıya sonra giydiriyorlar . Bu sefer odadan çıktıkları gibi giyincem
Rezene ne için canımRezene içmeye başlayan var mi? Ben başladım kizlar.
Aynen valla durum onu gösteriyorAynne canım ben de 2 insanım aslında düzeltmedim. Nisan annelerinde olsaydık ilk doğuracak olanlar diye havamız olurdu burda biz doğurana kadar milletin çocuğu okula başlayacak