- 1 Kasım 2019
- 2.676
- 4.682
Arkadaş 1 ay önce aynı hastanede doğum yaptı, 10 cm açılma ile doğuma gitti. Korona testini doğumdan sonra yapmışlar 2 gün hastanede kaldı ondan dolayı. Bende normal doğumu bekliyorum şuanda. Bebeğin pozisyonu da normal doğum pozisyonunda. Beni de 2 gün tutabilirler testten dolayı diye öyle eşya aldım. Havlu kundağı da kuzenim söyledi, onda lazım olmuş al mutlaka ne olur ne olmaz dedi. Ondan dolayı aldım.Tabiki sen istedigin kadr al sadece bana cok geldi hastaneler oyle battaniyedir kundaktir vs istemior silmeye o konuda icin rahat olsun bebekde veya annede allah korusun sıkıntı yoksa 1 gece kaliyorsn ama tabi sen nasil rahat ediyorsan okadr al bizimki sadece oneri
Nasip bakalım hayırlısı olsun son anda dönerse falan normali bekleriz ama sanmıyorum sezaryen olacak yüksek ihtimalle, doktor 39da alırız demişti yarın gün verir kesinHayirlisi insallah canim sen normal.istiyorsun belki son dk kadar donme ihtimali var kizcenin . Ben 40 hafta yi beklemesem de olur
Hadi ya bir sen birde ilknur çıtır kaldınız aklimda ben 90 i zorluyorum canimEn son kaç aldığımı hatırlıyorsunşu an +7 ama totalde bakmak lazım 80 e dayandı tosun kekiniz
Bizim acelemiz yok hepiniz halledin işinizi biz beklerizDurun durdugunuz yerde biz bir doğuralımsalı gununu iple çekiyorum.bakalim gun belli olur artik. Heyecan basiyor dusundukce
Aynen valiz bile yapmayız bi poşete bi bez iki müslin gideriz elimizde sallaya sallayaAynen kız belki bizim zamanımızda 35 derece olacak havalar sadece Müslin koyarız
Ben içiyorum bazen her gün bazen haftada bir kaç gün içiyorum papatya ile karıştırıyorum bazrn bazen sadece papatya veya melisa çayı içiyorum. Maden suyu da mutlaka içmeni öneririm gaza çok iyi geliyormuş ve bebeğin gazsız olmasını sağlıyormuş. O yüzden maden suyu da içiyorum magnezyumlusundan.Amin canım hepimize şifa olsun inşallahBi danışırım yine de
Yani şuan en fazla ne olabilir zaten sanki ama yine de doktora sormakta fayda var bana da zararı olmaz gibi geldi
Çok kolay taşıması deseydin ben bi taneyle dayanamiyorum her yerim agriyo bugün çok kötü uyandım bütün vücudum berbat haldeJeli öldüm laeşim diyor 1 gün 1 gün sabret vs dedim al sen taşı 1 saat göreyim seni
Kız kendimi ayrı karnımı ayrı dönderiyorum sağa sola dönerkenÇok kolay taşıması deseydin ben bi taneyle dayanamiyorum her yerim agriyo bugün çok kötü uyandım bütün vücudum berbat halde
Merak etme doğuma giderken burdan balon uçurucamMantikli bence bi dene
Sen dogurursan haber ver artık beklentim kalmadi
Kızda kalça büyüyormuş öyle diyolar erkekte sadece göbekmis ne kadar doğru bilmem ama.kizim olmadığı için deneyimleyemedimHadi ya bir sen birde ilknur çıtır kaldınız aklimda ben 90 i zorluyorum canimenteresan bir şey var kizimda sanki bebeği popunda taşıdım gulezar gb gezdim oğlanda göbeğimde popunda daha insaflı davrandı. Sanirim kızımda max sınırına ulaşınca cok.sismedi
Ben en son 3.5 yaşındayken çıtırdımHadi ya bir sen birde ilknur çıtır kaldınız aklimda ben 90 i zorluyorum canimenteresan bir şey var kizimda sanki bebeği popunda taşıdım gulezar gb gezdim oğlanda göbeğimde popunda daha insaflı davrandı. Sanirim kızımda max sınırına ulaşınca cok.sismedi
Bitki çaylarını karıştırmaya korkuyorum hamilelikte ya aslında sona geldik ama nebileyim. Hamileyken tek içtiğim bitki çayı ıhlamur olmuşturBen içiyorum bazen her gün bazen haftada bir kaç gün içiyorum papatya ile karıştırıyorum bazrn bazen sadece papatya veya melisa çayı içiyorum. Maden suyu da mutlaka içmeni öneririm gaza çok iyi geliyormuş ve bebeğin gazsız olmasını sağlıyormuş. O yüzden maden suyu da içiyorum magnezyumlusundan.
Nolur gün verin artik dicem bendeKız kendimi ayrı karnımı ayrı dönderiyorum sağa sola dönerkenbakalım yarın ne diyecek doktor belki gün verir
AhahahaaaBizim acelemiz yok hepiniz halledin işinizi biz bekleriz
Aynen valiz bile yapmayız bi poşete bi bez iki müslin gideriz elimizde sallaya sallaya
Bende karıştırmıyorum normalde ama bu emzirmek için olan still tee lerde rezene-papatya birlşlte olunca rezenenin içine birazcık papatya atıyorum tabi her zaman yapmıyorum.Bitki çaylarını karıştırmaya korkuyorum hamilelikte ya aslında sona geldik ama nebileyim. Hamileyken tek içtiğim bitki çayı ıhlamur olmuşturMaden suyunu zaten içiyorum kramplar için iyi oluyor hem de çok severim
Her hastaneninn uygulaması ayrı canim. Hayirlisi ile doğuralım da gerisi bizim.disimizda gelişiyor. Beni cok geç giydirdiler odaya çıktım birkaç saat sonra bakıcı geldi bende bekledim bu sefer beklemeye hic niyetim yok. O zaman gelecekler dediler bekledimValla gittiğim hastanede aileler valizle doğumhanenin kapısında bekliyordu. Ameliyathane olsa belki odada bekletirler çünkğ Ameliyathane bodrum katta oraya kimseyi indirmiyorlar. Ama doğumhanenin orada aileler bekliyor. Bilemedim. Belki giydirexeklerimi kullanılacakları 1 poşete ayarlarım,birde kendi giyeceğim iç çamaşı, pijama takımı vs onları koyarım iki ayrı poşete öyle girerim nasıl yapıyorlarsa artık.
Kesinlikle ucurmalisinMerak etme doğuma giderken burdan balon uçurucam
Kuzu zaten kesin gün verir sana cuma alır seninkini de 38+3 teNolur gün verin artik dicem bendehaftaya salı gitcem 38+0 oluyo o zaman vercek gün
Tek şartla hepiniz dua edeceksiniz banaKesinlikle ucurmalisinben bide normal doğum hikayesi okumak istiyorum artık
Duymuştum birlikte içenleri şifa olsun inşallahBende karıştırmıyorum normalde ama bu emzirmek için olan still tee lerde rezene-papatya birlşlte olunca rezenenin içine birazcık papatya atıyorum tabi her zaman yapmıyorum.
Alır mı kız oyleKuzu zaten kesin gün verir sana cuma alır seninkini de 38+3 te