2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynne canım ben de 2 insanım aslında düzeltmedim. Nisan annelerinde olsaydık ilk doğuracak olanlar diye havamız olurdu burda biz doğurana kadar milletin çocuğu okula başlayacak
Benim de ultrasonda şuan nisan çıkıyor haftam ama son adet tarihime göre 7 marttı ama detaylı da değiştirdiler 24 mart oldu sonra ultrasonda 1 nisana vs sarkıyor gözüktü. Ben de ne zaman doğuracağımı bilmiyorum. Her hafta kontrole gidiyorum. Karnım taş gibi oluyır bu hafta ağrım çok oldu, karnım taş gibi oluyor ve göbek çevrem ağrıyor. Tansiyonum şekerim yok. Geçen belim ve kasıklarım ağrıdı. Bugünde kasıklarımda hafif ağrı oldu. Rüyamda da 2 3 haftaya doğuracağım diyordum soranlara, bakalım ne olacak, ne zaman doğuracağım acaba

Ay çok karışık inşallah 2022 ye kalmazsın kız hiç bişey anlamadım

Jeli öldüm la eşim diyor 1 gün 1 gün sabret vs dedim al sen taşı 1 saat göreyim seni
Bızde de bugun aynı muhabbet vardı yatıom olmuo oturuyom olmuo napıosun fln dedı dedım napım rahat edemıyorum artık :) otursam olmuo yatsam olmuo

Ben en son 3.5 yaşındayken çıtırdım 71.5 ile hamile kaldım zaten
Yaa yerım senı çıtırsın çıtırrrryyy :)
Aa bunu soracaktım bir de. Ameliyathanede bizi giydiriyorlar mı yoksa odaya çıkınca ailemiz mi yardımcı oluyor diye
sezaryen de odada oluo ama normal dgmda dogumhanede gıydırıolar öyle gördum

Aynne canım ben de 2 insanım aslında düzeltmedim. Nisan annelerinde olsaydık ilk doğuracak olanlar diye havamız olurdu burda biz doğurana kadar milletin çocuğu okula başlayacak
Hahah neden mart Pişman mısın

Zaten üşüyosun ameliyathaneden çıkarken ben üşüyorum demistim dolabin içinden battaniye cikarip örttüler sıcaciktı
Ayy sağol kuzum ya inşallah hepimizinki kolay olsun

Yok başlamadım doğumu mu hızlandırıyomuş
Amin inşallah

Pişman değilim tabi ki ama işte size hava atamıyorum koyuyor her fırsatta lafı sokuyon sıranı bekle diye yazıyorum jeli

Rezene içmeye başlayan var mi? Ben başladım kizlar.

Başlamadım başlasak mı şimdiden ise yarar mi

Ben ıcıyorum cok da severım zaten

Bende 1 haftadir iciyorm

Erkenden doğumu falan başlatır mı acaba rezene ya Hurma yicem onda bile korkuyorum.
Ben de bugün internete baktım bulamadım hiç erken başlamakla alakalı bi yazı. İşe yararmıki kızlar başlayayım ben de rezene içmeye şurda pek bişey kalmadı doğumaa
Ben sallama olarak aldım gidip aktardan vs almadım ama faydası olur yine de değil mi sanki sallama alınca etkisi azalır mı şeysi oluştu içimde doğumdan önce içmekte sakınca yok mu bitki çayı nede olsa
Az kaldı yaa çok az
Kim normal kim sezeryan bekliyordu şaşırdım bende Normal doğumu bekleyenler. Görünce bir selam verin kızçeler
Benim durum ortaya karışık şuan bakalım bekleyip göreceğiz yüksek ihtimal sezaryen olacak
Acayip ağırlaştım ben de ya son zamanlar oturmak kalkmak bile sıkıntı
Ayy ağırlaşmazmısın yaa biz bi tanede böyleysek Allah yardımcın olsunn canım
Nasip bakalım hayırlısı olsun son anda dönerse falan normali bekleriz ama sanmıyorum sezaryen olacak yüksek ihtimalle, doktor 39da alırız demişti yarın gün verir kesin
Çok heyecanlııı yaa gün verir muhtemelen sana da. Bana 1 martta gel dedi ama o günmü alır yoksa yarın gel filan mı der hiç bilmiyorum sormadım da heyecandan
Adacayina başladın mi ? Ben korkudan kestim adaçayını bir kez denedim
Adaçayı çok riskli bence kızlar ben adetim gecikince içiyordum hemen geliyordu. Rahim kaslarını gevşetici etkisi var baris bi şekilde dikkatli olunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…