Niye ya ameliyat önlüğü iyidir ferah ferahAy üşürüm ben orda giyineydimanladım kuzucum o zaman odada giyineceğim.
Hadi yahiç sevmiyorum şu ameliyat önlükleri ile takılmayı sonrası çok dert degil de işlem öncesi k*çı başı açılıyor insanın
Sonda meselesini unuttum ben tamamen ya.Sezaeyen isen sonda oluyor zaten canım kimse seni giydirmekle uğraşmaz zaten uyuşuk olacaksın. Getirip yatırıp üstünü örtüyorlar sen kendini toplayınca giyiniyorsun
Ayy sağol kuzum ya inşallah hepimizinki kolay olsunEtmez miyiz kuzum yaa inşallah çok kolay bi doğumun olur nasıl olduğunu anlamazsin
Yok başlamadım doğumu mu hızlandırıyomuşAdacayina başladın mi ? Ben korkudan kestim adaçayını bir kez denedim
Yapacaz o garanti. Çizgifilm gecesiSende uyusaydın canim benim . Allah dayanma.gucu versin. Film.gecesi yapın arada kestirirsin
Gaz sancisiina iyi geliyor canim bebeğe de sütten geçsin gaz olmaması icin iciyorumRezene ne için canım
Aynne canım ben de 2 insanım aslında düzeltmedim. Nisan annelerinde olsaydık ilk doğuracak olanlar diye havamız olurdu burda biz doğurana kadar milletin çocuğu okula başlayacak
Sanci.yapiyor tatlım sancin çıkmıyorsa dene bakalim. Günde bir fincan sen yudum yudum.icAyy sağol kuzum ya inşallah hepimizinki kolay olsun
Yok başlamadım doğumu mu hızlandırıyomuş
Çok üşümüştüm ben ya tştremiştimAmeliyathaneden ustun örtülü bi şekilde cikiyosn odada giydiriyolar canim
Totomuz donar kız. Yürürken açılıyor arkası gerçi bilmiyorum arkadan açılmalı mı olacak yandan mı ama yürümek zor onu biliyorumNiye ya ameliyat önlüğü iyidir ferah ferah
Ay çok karışık inşallah 2022 ye kalmazsın kız hiç bişey anlamadımBenim de ultrasonda şuan nisan çıkıyor haftam ama son adet tarihime göre 7 marttı ama detaylı da değiştirdiler 24 mart oldu sonra ultrasonda 1 nisana vs sarkıyor gözüktü. Ben de ne zaman doğuracağımı bilmiyorum. Her hafta kontrole gidiyorum. Karnım taş gibi oluyır bu hafta ağrım çok oldu, karnım taş gibi oluyor ve göbek çevrem ağrıyor. Tansiyonum şekerim yok. Geçen belim ve kasıklarım ağrıdı. Bugünde kasıklarımda hafif ağrı oldu. Rüyamda da 2 3 haftaya doğuracağım diyordum soranlara, bakalım ne olacak, ne zaman doğuracağım acaba
Bızde de bugun aynı muhabbet vardı yatıom olmuo oturuyom olmuo napıosun fln dedı dedım napım rahat edemıyorum artık :) otursam olmuo yatsam olmuoJeli öldüm laeşim diyor 1 gün 1 gün sabret vs dedim al sen taşı 1 saat göreyim seni
Yaa yerım senı çıtırsın çıtırrrryyy :)Ben en son 3.5 yaşındayken çıtırdım71.5 ile hamile kaldım zaten
sezaryen de odada oluo ama normal dgmda dogumhanede gıydırıolar öyle gördumAa bunu soracaktım bir de. Ameliyathanede bizi giydiriyorlar mı yoksa odaya çıkınca ailemiz mi yardımcı oluyor diye
Hahah neden martAynne canım ben de 2 insanım aslında düzeltmedim. Nisan annelerinde olsaydık ilk doğuracak olanlar diye havamız olurdu burda biz doğurana kadar milletin çocuğu okula başlayacak
Bnm canım şimdilik normal bakalım Bi değişiklik olmazsaKim normal kim sezeryan bekliyordu şaşırdım bendeNormal doğumu bekleyenler. Görünce bir selam verin kızçeler
Zaten üşüyosun ameliyathaneden çıkarken ben üşüyorum demistim dolabin içinden battaniye cikarip örttüler sıcaciktıAy üşürüm ben orda giyineydimanladım kuzucum o zaman odada giyineceğim.
Hadi yahiç sevmiyorum şu ameliyat önlükleri ile takılmayı sonrası çok dert degil de işlem öncesi k*çı başı açılıyor insanın
Amin inşallahAyy sağol kuzum ya inşallah hepimizinki kolay olsun
Yok başlamadım doğumu mu hızlandırıyomuş
Pişman değilim tabi ki ama işte size hava atamıyorum koyuyorBızde de bugun aynı muhabbet vardı yatıom olmuo oturuyom olmuo napıosun fln dedı dedım napım rahat edemıyorum artık :) otursam olmuo yatsam olmuo
Yaa yerım senı çıtırsın çıtırrrryyy :)
sezaryen de odada oluo ama normal dgmda dogumhanede gıydırıolar öyle gördum
Hahah neden martPişman mısın
Bende kollarimi hıc unutmuyorum bildiğin aşağı yukari firliyodu annem kapıdan beni öyle gördü doktor cagiriyo koşarak ama normalmisÇok üşümüştüm ben ya tştremiştim
Bilmiyodum canım içiyim onu daSanci.yapiyor tatlım sancin çıkmıyorsa dene bakalim. Günde bir fincan sen yudum yudum.ic
Yürümeden önce odada değiştirmeyecekler mi acaba arkadan dekolteli mi yürüyeceğizTotomuz donar kız. Yürürken açılıyor arkası gerçi bilmiyorum arkadan açılmalı mı olacak yandan mı ama yürümek zor onu biliyorum
Aynen canım normalmiş ilk defa olunca insan şok oluyorBende kollarimi hıc unutmuyorum bildiğin aşağı yukari firliyodu annem kapıdan beni öyle gördü doktor cagiriyo koşarak ama normalmis
Sen en başta neler koyduğunu hatırlıyor musun kız 10 ar tane koyma her şeyi sonraBende bi hazırladım 1 ay oluyo eksikleri koymaya üşeniyorum
Rezene içmeye başlayan var mi? Ben başladım kizlar.
Başlamadım başlasak mı şimdiden ise yarar mi
Ben ıcıyorumcok da severım zaten
Bende 1 haftadir iciyorm
Ben de bugün internete baktım bulamadım hiç erken başlamakla alakalı bi yazı. İşe yararmıki kızlar başlayayım ben de rezene içmeye şurda pek bişey kalmadı doğumaaErkenden doğumu falan başlatır mı acaba rezene yaHurma yicem onda bile korkuyorum.
Az kaldı yaa çok azBen sallama olarak aldım gidip aktardan vs almadım ama faydası olur yine de değil mi sanki sallama alınca etkisi azalır mı şeysi oluştu içimdedoğumdan önce içmekte sakınca yok mu bitki çayı nede olsa
Benim durum ortaya karışık şuan bakalım bekleyip göreceğiz yüksek ihtimal sezaryen olacakKim normal kim sezeryan bekliyordu şaşırdım bendeNormal doğumu bekleyenler. Görünce bir selam verin kızçeler
Ayy ağırlaşmazmısın yaa biz bi tanede böyleysek Allah yardımcın olsunn canımAcayip ağırlaştım ben de ya son zamanlar oturmak kalkmak bile sıkıntı
Çok heyecanlııı yaa gün verir muhtemelen sana da. Bana 1 martta gel dedi ama o günmü alır yoksa yarın gel filan mı der hiç bilmiyorum sormadım da heyecandanNasip bakalım hayırlısı olsun son anda dönerse falan normali bekleriz ama sanmıyorum sezaryen olacak yüksek ihtimalle, doktor 39da alırız demişti yarın gün verir kesin
Adaçayı çok riskli bence kızlarAdacayina başladın mi ? Ben korkudan kestim adaçayını bir kez denedim