Cnm alttan mi göründü kanama alanı karından mi? Ben de kalp titresimlerini gördüm üstten sesi duyamadik sadece. Çok sıkışık da gitmemiştim 10 gün sonra tekrar baktırcam ama yolunda dedi. Alttan bakma geregi duymadi ikimizin de günü hemen hemen aynı. Sana kaç haftalık dedi?
Amiin aminn canım benim inşallah o günlerde gelir sıkıntısız bir şekildeNe demek canım cevap vermen bile çok hoş. Rabbim nasip etsin inşallah bebişlerimizin kalp atışlarını da sağ sağlim kucağımıza aldığımızı da paylaşırız inşallah buradanngüzel haberler verelim birbirimize inşallah
Masallah yaa o zaman yeniden hevesim yerine geldi kalbide göreceğim moduna girdim yenidenMümkünse doğurunca bilsinler istiyorumannelerin bile haberi yok doktor ikisini görürüz dediğine göre göreceksin muhtemelen. Ben 5 haftalıktım keseyi gördüğümde. Şimdi 6 olduk. İnşallah güzel haberlerle gel
Kesinlikle doğru düşünüyorsun inşallah gönlüne göre biri çıkar.Aynen kuzu oyle bende dedim bidaha gitmem bu gidecegime iyi diyolar esim kadin dogumda calisiyo bu gidecegime herkes iyi diyomus o benim hastaneye gttigimde o gun uoktu bende mecbur buna gitmistim hic memnun kalmadim suratsizdu cok bakalm buna gtcrm cuma gunu insallah bu iyi cikar yani insan hem canini hem bebeginin sagligini emanet ediyo bi nevi sonuçta guvenmem gerekiyo benimde
Insallah bakalmKesinlikle doğru düşünüyorsun inşallah gönlüne göre biri çıkar.şu dönemde doktor doktor gezip görüşmekte istemiyorum gittiğim doktorla devam etmek istiyorum inşallah ikimizde memnun kalırız
Allah razı olsun canımAyetel kursi felak nas oku bol bol yat dinlen dualarim seninle ❤
Yok kuzum prilam benim ki. Biraz biraz azalttı ama iyiyim demeye korkar hale geldim inanKızlar dr bana zofran verdi baya iyiymis yorumları da okudum. Cektirmeyin kendinize bosuna yaa. Senin dedigin premesis sanırım? O sadece vitamin iceren takviye agir bulantı kusmaları kesmezkii
Dikkat et oğlan geri kaldırmasınKızlar ben yatiyorum umarım yarin size güzel haber vermek nasip olur
Kötüyü çağırmasana kızım yaaaDikkat et oğlan geri kaldırmasın
Ahah sustumKötüyü çağırmasana kızım yaaa
Ahah sustum
Hoşgeldin mart annesiiBeni de alın listeye. 21 Mart annesi olacağım Allah’ın izni ile
Teşekkürler canımcımHoşgeldin mart annesiisağlıkla ilerlesin inşallah
Benimde yarın 7+2 olucak vajinal baktirmak istemiyorum. Insallah üstten bakar. Sabah 9 da randevum var .. Güzel Allah ım inşallah bu sefer nasip eder kalbini duymayı.
İyi birşey miymiş iyi bari ya bende de aynı şey var sanki içimde bir fil var sürekli yemek istiyorEvet kanama alanını alttan gördü. (Belki üstten bakarken de görmüştür ama alttan bakarken söyledi) üstten bebeğin kalbinin titreşimini hafif gördü ama alttan emin olmak için baktı. Beni de 2 hafta sonra çağırdı. Şu an 6+1 dedi hesapladığımda da aynı çıkıyor demekki haftasıyla uyumlu diyorum
çok acıkıyorum içim kazınıyor sürekli dedim bu bizim için iyi birşey dedi
Neden öyle diyosun ki canım hiç heveslenmiyo musun ailelere söylemeye ben iki hamilelikte de erkenden söyledimMasallah yaa o zaman yeniden hevesim yerine geldi kalbide göreceğim moduna girdim yenidenAhh keşke doğurunca bilme gibi bir şansları olsa. Çok yakın oturuyoruz böyle birşey mümkün değil
Bakma böyle diyorum ama tabiki ailelerimizle paylaşmak mutlu ediyor gebelik testini yapar yapmaz anneme söylemiştim meselaNeden öyle diyosun ki canım hiç heveslenmiyo musun ailelere söylemeye ben iki hamilelikte de erkenden söyledimama başkalarına 3aydan sonra söylemek daha doğru tabi
Anladım canımBakma böyle diyorum ama tabiki ailelerimizle paylaşmak mutlu ediyor gebelik testini yapar yapmaz anneme söylemiştim meselaşey bazen o kadar bunaltıyorlar ki "ilgiden" gerçekten inanılmaz bir üstüme düşüyorlar ve sanki bilerek bebeğe zarar vermek istiyor muşum hislerine kapılıyorum zaman zaman böyle anlarda da keşke tek hamilelik yaşasam stresim daha az olurdu diyorum tabi bu anlık düşünce