- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Benimde randevum yarın ve bende yarın göreceğim rabbim nasip ederse, ara sıra kasık ağrısı yaşıyorum. Genelde çok yorulunca oluyor oturunca yada uzanınca geçiyorMerhabalarr ben de tahminen 5+2 hamileyim henüz keseyi görmedik yarın kontrole gidicem inşallah benim de sonuçlarım iyi çıkarrkasık ağrım var bugün korkuyorum. Benim gibi kasık ağrısı yaşayan varmı
Benim yarin 6+6 acaba duyar miyim normal ultrasonla.
Benim perşembe günü tam 6 haftalık oluyor kalp atışı duyulur mu? Doktorum kese ve kalp için çağırmıştı 8.45te benimde randevumBenimde yarın 7+2 olucak vajinal baktirmak istemiyorum. Insallah üstten bakar. Sabah 9 da randevum var .. Güzel Allah ım inşallah bu sefer nasip eder kalbini duymayı.
Kalbi atıyor olur ama duyamazsın bence canımBenim perşembe günü tam 6 haftalık oluyor kalp atışı duyulur mu? Doktorum kese ve kalp için çağırmıştı 8.45te benimde randevum
Alttan da mı görünmez çünkü doktorum değerin iyi yükselmiş demişti transferden sonra 13. Gün yani 6sında 1014 çıkmıştı 16sinda kese ve kalp için çağırmıştıKalbi atıyor olur ama duyamazsın bence canım
Ben geçen hafta gittim keseyi gördük ama kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi yani 23 24 ü gibi gidicemBenim perşembe günü tam 6 haftalık oluyor kalp atışı duyulur mu? Doktorum kese ve kalp için çağırmıştı 8.45te benimde randevum
Ayy inşallah güzel geçer randevuBen geçen hafta gittim keseyi gördük ama kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi yani 23 24 ü gibi gidicem. İnşallah güzel haberle gelirsin Senin sonuca göre olmassa öne alırım randevuyu çok heyecanlıyım. Kimseye de diyemedim
Kuzu benim ayin 1 de 3 bindi degerim kese gozukmustu on gun sonra gel ddi 9 gun sonra gittim ben sadece bebek olismaya baslams dedi kesenin icinde biseyler gozukiyoduAlttan da mı görünmez çünkü doktorum değerin iyi yükselmiş demişti transferden sonra 13. Gün yani 6sında 1014 çıkmıştı 16sinda kese ve kalp için çağırmıştı
Benim perşembe günü tam 6 haftalık oluyor kalp atışı duyulur mu? Doktorum kese ve kalp için çağırmıştı 8.45te benimde randevum
Yaaa öyle mi? Temmuz 6da 1014 çıkmıştı acaba temmuz 16da kaç olur ki? Çünkü doktorum aslında ayın 20si gibi çağiracakti ama değerin iyi 16sında gel dedi. Kalbi duyamazsam çok üzüleceğimKuzu benim ayin 1 de 3 bindi degerim kese gozukmustu on gun sonra gel ddi 9 gun sonra gittim ben sadece bebek olismaya baslams dedi kesenin icinde biseyler gozukiyodu
Hadi inşallah duyarım ya. Uyku girmiyor gözüme günlerdir stresten6 haftadan sonra duyuluyor diyorlar belki vajinal bakar
Belki duyarsin herkeste farkli oliyomus ben duyamadim ama zaten doktor erken dedi bi hafta sonra gel dedi persembe cagirdi 6+6 oluyorm ama doktorumu degiscem memnun kalmadigin icin cuma gdcem tam 7 haftalik oluyo insallah duyulur bende cok endiseliyim ama sen duyamazsan sknti etme daha erken bebek olussunda hayrlisyla duyarsan supriz olur tup bebekte tam nasil oluyo pek bilgim yok belki daha cabuk gelisiyodur bilemiyorm yanlis yonlendrmek istemem insallah duyarsin kuzu hic stres olmadanYaaa öyle mi? Temmuz 6da 1014 çıkmıştı acaba temmuz 16da kaç olur ki? Çünkü doktorum aslında ayın 20si gibi çağiracakti ama değerin iyi 16sında gel dedi. Kalbi duyamazsam çok üzüleceğim
7 haftalık ultrasonda 6+3 çıktı amaMaşallah ya yerim o minik kalpleriniTam olarak kaç haftalıksın peki?
Son adet tarihime göre 6+3 görünüyorum embriyo transfer tarihime göre 5+5 gerçekten benimde kafam karışıkBelki duyarsin herkeste farkli oliyomus ben duyamadim ama zaten doktor erken dedi bi hafta sonra gel dedi persembe cagirdi 6+6 oluyorm ama doktorumu degiscem memnun kalmadigin icin cuma gdcem tam 7 haftalik oluyo insallah duyulur bende cok endiseliyim ama sen duyamazsan sknti etme daha erken bebek olussunda hayrlisyla duyarsan supriz olur tup bebekte tam nasil oluyo pek bilgim yok belki daha cabuk gelisiyodur bilemiyorm yanlis yonlendrmek istemem insallah duyarsin kuzu hic stres olmadan
Aaa öyle mi ay inşallah bende duyarım ❤7 haftalık ultrasonda 6+3 çıktı ama
Kişiye göre değişiyor ama yakında başlarBen daha 4+2 yıl, bulantı filan yok da, dedim ne zaman.baslar, sağlıcakla ilerlesin sürecin canimm
Kızlar dr bana zofran verdi baya iyiymis yorumları da okudum. Cektirmeyin kendinize bosuna yaa. Senin dedigin premesis sanırım? O sadece vitamin iceren takviye agir bulantı kusmaları kesmezkiiKaderdaşım
O değilde ben randevum yarın yazmışım sana ya kafam bulandı resmen işte olunca böyle oluyorBenimde randevum yarın ve bende yarın göreceğim rabbim nasip ederse, ara sıra kasık ağrısı yaşıyorum. Genelde çok yorulunca oluyor oturunca yada uzanınca geçiyor
Alttan da mı görünmez çünkü doktorum değerin iyi yükselmiş demişti transferden sonra 13. Gün yani 6sında 1014 çıkmıştı 16sinda kese ve kalp için çağırmıştı
Hadi inşallah duyarım ya. Uyku girmiyor gözüme günlerdir stresten