2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar nasılsınız.
Sizler günlük olarak beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz.
Mesela kahve tüketiyor musunuz.
Biraz bilgi verebilir misiniz aramızda ikinci gebeliği olanlarda varken hazır onlardan yararlanalım☺
Tüketiyorum evet dr um nasil besleniyosan oyle beslen dedi zaten bebek suan senden alıyor herseyi glikoz falan seklinde.. iki fincan kahve cay icilebilir. Bulantısı olup hic yiyemeyen var bisey olmaz ilk zamanlar tek ihtiyacın su ☺️

Merhabalar herkese,

Geçen pazar adet tarihimdi ve Beta HCG 155.01 çıkmıştı. Ne zaman doktora gitmeliyim ?

Çalıştığım için çok izin alma şansım yok. Kalp atışları zamanını bekleyip o zaman mı gitmeliyim ?

Önerilerinize açığım.
Cnm bence 5 hafta olunca git cnkü dıs gebelik riski diye bisey var kesenin rahimde görünmesi gerek

Son adet tarihime göre 6+3 görünüyorum embriyo transfer tarihime göre 5+5 gerçekten benimde kafam karışık 😁 doktor hangisine göre hesaplayacak bilmiyorum kimisi transfer gününe kimisi adete göre hesap yapıyor sanırım gidince net olarak öğrenecegim🤔 Bende yaşadığım yerde bi doktor bulacağım memnun kalmam diye çok korkuyorum şuan tüp bebek doktoruma gidiyorum ama yakında ayrılacağız şehir dışında çünkü kendisi. İnşallah gönlüne göre bir doktor denk gelir ve inşallah bebişin kalbi duyulurr❤
Insallah kuzu bende hamileligimi sehir disinda ogrendim orda keseyi gordk doktorumdan cok memnundum simdi eve geldim isinamiyorim cok soguk doktorlarin bazilari degistircem bakalm esimde sevmedu yüzümuze bakmiuodu kadin resmen

Benim bugün kalp atışı randevum vardı üstten görünmedi kalbi ama alttan gördük çok şükür ☺
yanlız minik bir kanama alanı varmış progestan fitil verdi. Kahvaltı hazırlayıp evi toplamak harici iş yapmak yok dedi 2 hafta sonra gel muhtemelen geçmiş olur dedi
Cnm alttan mi göründü kanama alanı karından mi? Ben de kalp titresimlerini gördüm üstten sesi duyamadik sadece. Çok sıkışık da gitmemiştim 10 gün sonra tekrar baktırcam ama yolunda dedi. Alttan bakma geregi duymadi ikimizin de günü hemen hemen aynı. Sana kaç haftalık dedi?

Insallah kuzu bende hamileligimi sehir disinda ogrendim orda keseyi gordk doktorumdan cok memnundum simdi eve geldim isinamiyorim cok soguk doktorlarin bazilari degistircem bakalm esimde sevmedu yüzümuze bakmiuodu kadin resmen
Ay hiç sevmiyorum öyle doktorları inşallah iyi insanlar denk gelir kuzum ya 😔 sonuçta 9 ay gideceğiz nasipse ve insan az güler yüz az ilgi istiyor haliyle

Cnm ben akademi hastanesine gidiyorum eğer uzak gelmezse dr umu önerebilirim
Muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar peki? Medicalde çok sevdiğim bir doktor var muayene ücretine çok takılmıyorum 170 tl civarıymış ama doğum 7000 tl civarı diyorlar çok pahalı geldi bana. Gölcük medarda mustafa göktan var onu düşünüyordum. Senin doktorun kim o da olabilir 🤗🌸

Kızlar ben de yarın ilk muayeneye giricem. önerileriniz üzerine sıkışık gidicem. inşallah her şey yolundadır keseyi görürüz 🤗

O değilde ben randevum yarın yazmışım sana ya kafam bulandı resmen işte olunca böyle oluyor 😁 Melekkkeren Melekkkeren kusura bakma kuzum perşembe benim randevum ❤
Ne demek canım cevap vermen bile çok hoş. Rabbim nasip etsin inşallah bebişlerimizin kalp atışlarını da sağ sağlim kucağımıza aldığımızı da paylaşırız inşallah buradann 😊 güzel haberler verelim birbirimize inşallah

Ayy inşallah güzel geçer randevu 🌸 keseyi bile gormedigim için çok heyecanlıyım. İnşallah hersey yolundadır. Kalp atışı belki bi umut duyarım. Belkide benim internet hesabımdan daha büyüktür bebiş. Doktorum kese ve kalbe gel deyince ben duyarız sandım duymama ihtimalini düşünmemiştim 😔

İnşallah sende hayırlısı ile duyarsın ❤❤ perşembe bi gideyim nasipse haber veririm 😁 insan kalbi duymadan korkuyor demeye dimi? Kalbi duyunca bile öğrenecek kişiler sınırlı olacak 😄🌸
Mümkünse doğurunca bilsinler istiyorum 🙈🙈 annelerin bile haberi yok 😁 doktor ikisini görürüz dediğine göre göreceksin muhtemelen. Ben 5 haftalıktım keseyi gördüğümde. Şimdi 6 olduk. İnşallah güzel haberlerle gel 💕💕💕🧿

Ay hiç sevmiyorum öyle doktorları inşallah iyi insanlar denk gelir kuzum ya 😔 sonuçta 9 ay gideceğiz nasipse ve insan az güler yüz az ilgi istiyor haliyle
Aynen kuzu oyle bende dedim bidaha gitmem bu gidecegime iyi diyolar esim kadin dogumda calisiyo bu gidecegime herkes iyi diyomus o benim hastaneye gttigimde o gun uoktu bende mecbur buna gitmistim hic memnun kalmadim suratsizdu cok bakalm buna gtcrm cuma gunu insallah bu iyi cikar yani insan hem canini hem bebeginin sagligini emanet ediyo bi nevi sonuçta guvenmem gerekiyo benimde

selam ben de bugun gittim , 2 kese varmış ama sadece 1 inde bebek oluşmuş , oyle dedi doktor, kalp atışını da gördük

hakkında hayırlısı olsun inşallah benimde ilk çocuklarım ikiz ilk başta benimki de öyle görünmüştü biraz büyüyünce 2. Bebek göründü ☺️

X