- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.464
6+1 bugün
Benim yarin 6+6 acaba duyar miyim normal ultrasonla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+1 bugün
selam ben de bugun gittim , 2 kese varmış ama sadece 1 inde bebek oluşmuş , oyle dedi doktor, kalp atışını da gördük
Benim bugün kalp atışı randevum vardı üstten görünmedi kalbi ama alttan gördük çok şükür ☺
yanlız minik bir kanama alanı varmış progestan fitil verdi. Kahvaltı hazırlayıp evi toplamak harici iş yapmak yok dedi 2 hafta sonra gel muhtemelen geçmiş olur dedi
Duyarsın canımBenim yarin 6+6 acaba duyar miyim normal ultrasonla.
Kese rahimden biraz ayrılmış dediBen kalp atısını duydum ama kahverengi lekelenme oldu drums gittik hemen kese şahinden biraz ayrılmış dedi serum takıldı igne vuruldu protestan kapsül verdi insallah bebegim tutunur cok korkuyorum
Gözünüz aydın sağlıkla devam etsin inşallah. darısı başımıza .bende bugün gittim yalnız doktorun acil ameliyatı olduğu için muayene olamadım beni de kalp atışı için çağırmıştı . Bir kaç gün daha bekleyeceğim mecburen. inşallah sağlıkla duyarız hepimiz o en güzel sesiKızlar doktordan geliyorum. Kalp atışlarını duydum çok kısada olsa çok şükür. İçim ferahladı. Darısı hepinizin başına
evet oralara yapıyorum ama biraz morarmalar olunca korktum tabi allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahGöbek deliğinin 4 parmak sağı ve solundan vurabilirsin merak etme yanlış vurmuyorsundur progestan vuruluyorum ben kalçadan. Göbekten olanı varda aşırı maliyetli, onu kullanmak çok basit. Bu şekilde durmadan hastaneye gidip geliyorum ve canım çok acıyor
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah. ben akşamları ya da sabah işe gitmeden önce acilde verdim hep kan tahlillerini.eğer hastane kabul ederse bu şekilde tahlil yaptırabilirsiniz. 1 defa daha yaptırırsanız iyi olur sanki. en azından durumu görürsünüz içiniz rahat eder.şahsen ben dayanamazdım heralde o zamana kadarMerhabalar herkese,
Geçen pazar adet tarihimdi ve Beta HCG 155.01 çıkmıştı. Ne zaman doktora gitmeliyim ?
Çalıştığım için çok izin alma şansım yok. Kalp atışları zamanını bekleyip o zaman mı gitmeliyim ?
Önerilerinize açığım.
Ben kalp atısını duydum ama kahverengi lekelenme oldu drums gittik hemen kese şahinden biraz ayrılmış dedi serum takıldı igne vuruldu protestan kapsül verdi insallah bebegim tutunur cok korkuyorum
hadi inşallahhBugün Bat günüm. Gele n giden yok henüz. Mart annesi olmaya yakınım sanırım
hayırlı olsun inşallah bence kan tahlili ver bi kerede daha yükselmesi iyiyse doktora git. bende işe gelmeden önce erkenden sağlık ocağına gitmiştimMerhabalar herkese,
Geçen pazar adet tarihimdi ve Beta HCG 155.01 çıkmıştı. Ne zaman doktora gitmeliyim ?
Çalıştığım için çok izin alma şansım yok. Kalp atışları zamanını bekleyip o zaman mı gitmeliyim ?
Önerilerinize açığım.
O iğneden kullanmadım ama kullananlar morardığını yazıyordu normaldir tedavi aşamasında kullandığım iğneler kılcal damara denk gelince kanar ve morarırdı. Sıkıntı olmaz zaten karın yağlı bölge bir riski yok Allah kolaylık versinevet oralara yapıyorum ama biraz morarmalar olunca korktum tabi allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
En son pazar yapmıştım. Bugün yapsam değişim olur mu acaba ? İlk hamileliğim o yüzden hiçbir şey bilmiyorum :)hayırlı olsun inşallah bence kan tahlili ver bi kerede daha yükselmesi iyiyse doktora git. bende işe gelmeden önce erkenden sağlık ocağına gitmiştim
Insallah kuzu daha cok erken senin bebek kesede olusmaya baslayinca mide bulantilari başlıyomus benimds oyle olduBen daha 4+2 yıl, bulantı filan yok da, dedim ne zaman.baslar, sağlıcakla ilerlesin sürecin canimm
Maşallah ya Kalbini duymakta nasip olur inşallah hayırlısı ile ❤ Darısı başımaKızlar merhaba bugün doktora gittik keseyi gördük çok şükür 1 haftta sonraya bebeği görmek için gidicez şimdiden okadar mutlu oldum ki rahime yerleşmiş kese çok şükür dış gebelik yok inşallah bebeği görürüm kalp atışını duyarım 5 haftalık şuanda karından gördü keseyi dua edin kızlar bana lütfen
Maşallah ya yerim o minik kalplerini Tam olarak kaç haftalıksın peki?Kızlar doktordan geliyorum. Kalp atışlarını duydum çok kısada olsa çok şükür. İçim ferahladı. Darısı hepinizin başına