- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
Kaç hafta kaç günsün canım bugün. Gözün aydınKızlar doktordan geliyorum. Kalp atışlarını duydum çok kısada olsa çok şükür. İçim ferahladı. Darısı hepinizin başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç hafta kaç günsün canım bugün. Gözün aydınKızlar doktordan geliyorum. Kalp atışlarını duydum çok kısada olsa çok şükür. İçim ferahladı. Darısı hepinizin başına
Kızlar doktordan geliyorum. Kalp atışlarını duydum çok kısada olsa çok şükür. İçim ferahladı. Darısı hepinizin başına
kasık ağrısı normal. Çok aşırı olmadığı sürece. benimde oldu hala ara ara batma gibi oluyorMerhabalarr ben de tahminen 5+2 hamileyim henüz keseyi görmedik yarın kontrole gidicem inşallah benim de sonuçlarım iyi çıkarr kasık ağrım var bugün korkuyorum. Benim gibi kasık ağrısı yaşayan varmı
etmezmiyim dualarım sizinle en yakın zamanda sizlerde duyarsınız inşallah o minik pıtpıtlarıHayirli olsun canim. Bizlerede dua et. Doktor ilac vs verdimi acaba.
canım o zamanlarda kasık ve bel ağrısı normal endişelenmeMerhabalarr ben de tahminen 5+2 hamileyim henüz keseyi görmedik yarın kontrole gidicem inşallah benim de sonuçlarım iyi çıkarr kasık ağrım var bugün korkuyorum. Benim gibi kasık ağrısı yaşayan varmı
Ayy iyi bakalım ben gittiğimde de 7+3 olacak umarım duyarımTeşekkür ederim canım benim. 7+0 ım internetteki hesaplamalarda ama ultrasonda 6+3 dedi doktorum
duyarsın büyük ihtimal hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benimcanım o zamanlarda kasık ve bel ağrısı normal endişelenme
Ayy iyi bakalım ben gittiğimde de 7+3 olacak umarım duyarım
İnşallah tatlımduyarsın büyük ihtimal hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim
canım o zamanlarda kasık ve bel ağrısı normal endişelenme
Ayy iyi bakalım ben gittiğimde de 7+3 olacak umarım duyarım
[/QUOT
Yaa teşekkür ederim cevap için umarım normaldir 2 kayıp yaşadık ister istenez endişeleniyoruz umarım hep birlikte bebişlerimizin kalp atışlarını da duyarız
InsallahAnneler kazanacak
İyi bari içime su serptiniz teşekkür ederim umarım herşey yolunda ilerlerkasık ağrısı normal. Çok aşırı olmadığı sürece. benimde oldu hala ara ara batma gibi oluyor
6+4 oldu bugun kuzuKaçıncı haftadasınız acaba
Amin inşallah ❤❤Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Hayırlı sağlıklı güzel bebekler nasip etsinMelekkkeren canım inşallah bu sefer sağlıklı olur bebeğin. Ne kadar kafaya takma desekte hepimiz bişeyleri takıyoruz. Umarım herşey istediğimiz gibi olur
Selam kızlar nasılsınız.
Sizler günlük olarak beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz.
Mesela kahve tüketiyor musunuz.
Biraz bilgi verebilir misiniz aramızda ikinci gebeliği olanlarda varken hazır onlardan yararlanalım☺
Gozun aydin cok sevindimKızlar merhaba bugün doktora gittik keseyi gördük çok şükür 1 haftta sonraya bebeği görmek için gidicez şimdiden okadar mutlu oldum ki rahime yerleşmiş kese çok şükür dış gebelik yok inşallah bebeği görürüm kalp atışını duyarım 5 haftalık şuanda karından gördü keseyi dua edin kızlar bana lütfen
kalbini ferah tut. Stres bebeği çok etkiliyor bunu unutma. İyiyi düşün çağır hepİyi bari içime su serptiniz teşekkür ederim umarım herşey yolunda ilerler
Ben daha 4+2 yıl, bulantı filan yok da, dedim ne zaman.baslar, sağlıcakla ilerlesin sürecin canimm6+4 oldu bugun kuzu