2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalarr ben de tahminen 5+2 hamileyim henüz keseyi görmedik yarın kontrole gidicem inşallah benim de sonuçlarım iyi çıkarr 🤲🏻 kasık ağrım var bugün korkuyorum. Benim gibi kasık ağrısı yaşayan varmı 😥
Benimde randevum yarın ve bende yarın göreceğim rabbim nasip ederse, ara sıra kasık ağrısı yaşıyorum. Genelde çok yorulunca oluyor oturunca yada uzanınca geçiyor😊

Benimde yarın 7+2 olucak vajinal baktirmak istemiyorum. Insallah üstten bakar. Sabah 9 da randevum var . :dua: . Güzel Allah ım inşallah bu sefer nasip eder kalbini duymayı.
Benim perşembe günü tam 6 haftalık oluyor kalp atışı duyulur mu? Doktorum kese ve kalp için çağırmıştı 8.45te benimde randevum 😊

Benim perşembe günü tam 6 haftalık oluyor kalp atışı duyulur mu? Doktorum kese ve kalp için çağırmıştı 8.45te benimde randevum 😊
Ben geçen hafta gittim keseyi gördük ama kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi yani 23 24 ü gibi gidicem 🙃. İnşallah güzel haberle gelirsin 🧿🧿🧿 Senin sonuca göre olmassa öne alırım randevuyu 💕 çok heyecanlıyım. Kimseye de diyemedim 🙈

Ben geçen hafta gittim keseyi gördük ama kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi yani 23 24 ü gibi gidicem 🙃. İnşallah güzel haberle gelirsin 🧿🧿🧿 Senin sonuca göre olmassa öne alırım randevuyu 💕 çok heyecanlıyım. Kimseye de diyemedim 🙈
Ayy inşallah güzel geçer randevu 🌸 keseyi bile gormedigim için çok heyecanlıyım. İnşallah hersey yolundadır. Kalp atışı belki bi umut duyarım. Belkide benim internet hesabımdan daha büyüktür bebiş. Doktorum kese ve kalbe gel deyince ben duyarız sandım duymama ihtimalini düşünmemiştim 😔

İnşallah sende hayırlısı ile duyarsın ❤❤ perşembe bi gideyim nasipse haber veririm 😁 insan kalbi duymadan korkuyor demeye dimi? Kalbi duyunca bile öğrenecek kişiler sınırlı olacak 😄🌸

Alttan da mı görünmez çünkü doktorum değerin iyi yükselmiş demişti transferden sonra 13. Gün yani 6sında 1014 çıkmıştı 16sinda kese ve kalp için çağırmıştı 😔
Kuzu benim ayin 1 de 3 bindi degerim kese gozukmustu on gun sonra gel ddi 9 gun sonra gittim ben sadece bebek olismaya baslams dedi kesenin icinde biseyler gozukiyodu

Kuzu benim ayin 1 de 3 bindi degerim kese gozukmustu on gun sonra gel ddi 9 gun sonra gittim ben sadece bebek olismaya baslams dedi kesenin icinde biseyler gozukiyodu
Yaaa öyle mi? Temmuz 6da 1014 çıkmıştı acaba temmuz 16da kaç olur ki? Çünkü doktorum aslında ayın 20si gibi çağiracakti ama değerin iyi 16sında gel dedi. Kalbi duyamazsam çok üzüleceğim 😔

Yaaa öyle mi? Temmuz 6da 1014 çıkmıştı acaba temmuz 16da kaç olur ki? Çünkü doktorum aslında ayın 20si gibi çağiracakti ama değerin iyi 16sında gel dedi. Kalbi duyamazsam çok üzüleceğim 😔
Belki duyarsin herkeste farkli oliyomus ben duyamadim ama zaten doktor erken dedi bi hafta sonra gel dedi persembe cagirdi 6+6 oluyorm ama doktorumu degiscem memnun kalmadigin icin cuma gdcem tam 7 haftalik oluyo insallah duyulur bende cok endiseliyim ama sen duyamazsan sknti etme daha erken bebek olussunda hayrlisyla duyarsan supriz olur tup bebekte tam nasil oluyo pek bilgim yok belki daha cabuk gelisiyodur bilemiyorm yanlis yonlendrmek istemem insallah duyarsin kuzu hic stres olmadan

Belki duyarsin herkeste farkli oliyomus ben duyamadim ama zaten doktor erken dedi bi hafta sonra gel dedi persembe cagirdi 6+6 oluyorm ama doktorumu degiscem memnun kalmadigin icin cuma gdcem tam 7 haftalik oluyo insallah duyulur bende cok endiseliyim ama sen duyamazsan sknti etme daha erken bebek olussunda hayrlisyla duyarsan supriz olur tup bebekte tam nasil oluyo pek bilgim yok belki daha cabuk gelisiyodur bilemiyorm yanlis yonlendrmek istemem insallah duyarsin kuzu hic stres olmadan
Son adet tarihime göre 6+3 görünüyorum embriyo transfer tarihime göre 5+5 gerçekten benimde kafam karışık 😁 doktor hangisine göre hesaplayacak bilmiyorum kimisi transfer gününe kimisi adete göre hesap yapıyor sanırım gidince net olarak öğrenecegim🤔 Bende yaşadığım yerde bi doktor bulacağım memnun kalmam diye çok korkuyorum şuan tüp bebek doktoruma gidiyorum ama yakında ayrılacağız şehir dışında çünkü kendisi. İnşallah gönlüne göre bir doktor denk gelir ve inşallah bebişin kalbi duyulurr❤

Benimde randevum yarın ve bende yarın göreceğim rabbim nasip ederse, ara sıra kasık ağrısı yaşıyorum. Genelde çok yorulunca oluyor oturunca yada uzanınca geçiyor😊
O değilde ben randevum yarın yazmışım sana ya kafam bulandı resmen işte olunca böyle oluyor 😁 Melekkkeren Melekkkeren kusura bakma kuzum perşembe benim randevum ❤

X