2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anadolu yakasında doktor arayan arkadaşa cevaben:

Ben Ankara'dan geldiğim için çok bilmiyorum piyasayı, ancak Vm Medikal Park'ta Murat Bozkurt'a gittim ilk muayene için, düşük geçmişimi anlatınca Oksapara ve bebek aspirinine başlattı. Timur Timuroğlu'nu da düşündüm ama Kadıköy'de olduğu için evime uzaklığı ve trafik faktörünü de düşününce şimdilik Murat Beye gideceğim. Başka tavsiyesi olan olursa düşünebilirim

Anadolu yakasında doktor arayan arkadaşa cevaben:

Ben Ankara'dan geldiğim için çok bilmiyorum piyasayı, ancak Vm Medikal Park'ta Murat Bozkurt'a gittim ilk muayene için, düşük geçmişimi anlatınca Oksapara ve bebek aspirinine başlattı. Timur Timuroğlu'nu da düşündüm ama Kadıköy'de olduğu için evime uzaklığı ve trafik faktörünü de düşününce şimdilik Murat Beye gideceğim. Başka tavsiyesi olan olursa düşünebilirim
Canım çok sağol vende bir arkadaştan bir dr önerisi aldım ona gideceğim şimdi randevu alıp bana yakın.
Kızlar merhaba bugün doktora gittik keseyi gördük çok şükür 1 haftta sonraya bebeği görmek için gidicez şimdiden okadar mutlu oldum ki rahime yerleşmiş kese çok şükür dış gebelik yok inşallah bebeği görürüm kalp atışını duyarım 5 haftalık şuanda karından gördü keseyi dua edin kızlar bana lütfen
İnşallah canım inşallah
Bol bol kiraz ye canim o da kani sulandiriyormus ben birde hergün yarim limon yiyorum. Rabbin saglikla kucagimiza alnayi nasip etsin.
Tamam cnn yerim valla kiraz severim ☺️
Sabah kahvaltisi domates salatalik peynir kasar yumurta haslanmis veya yagda ceviz sut

Arada meyve

Oglen corba sebze salata

Arada maden suyu veya kahve yaninda ceviz

Aksam et tavuk balik ne varsa salata ayran veya yogurt salata

Uyumadan once yine 1 tane meyve gun icinde bol su ...

Benim 2.ci gebeligim cocugum saglikli ve 3700 dogdu ben boyle beslendigim icinde sebze seviyor yiyor kahvaltida dereotunu kaciriyor tabagimdan :) paketli gidalardan agir serbetli tatlilardan hamur islerinden uzagim ben.ekmek 1 dilim diyorum ben 10kilo almistim oglumda oglum 3700 dogdu .son haftalarda doktor dikkat et normal.dogumun zor olur dedi sonuc 3700 dogurmak kolay olmadi😂
Ohh maşallah sağol canım

Merhaba kızlar inşAllah nasip olursa bende 2021 mart annesi olacam. Eşim şehir dışında hamile olduğumu söylemedim henüz. Perşembe gecesi gelecek o gün söylemeyi düşünüyorum nasıl bi sürpriz yapabilirim sizce😊
Ay ben hiç nasıl sürpriz yapabilirim diye düşünmedim arayıp pat diye söyledim hiç dayanamam 😄 ama belki kutu içine bebek papucu alıp sürpriz kutusu hazırlamak isteyebilirsin. Hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Bence coraspinede baslamaliydi. Corapsin 8.haftaya kadar koruyormus. Ben beta hcg de pozitifi görür görmez ignelere basladim keseyi beklemedik. cünkü benim heo beta hcg biraz yükselip tutunamayio düsüyordu. Bence sen acilen iyi bir doktora git.
canım tebrik ederim çoook sevindim gelmiş mucizen:KK49:
hem de kendiliğinden Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor, en hayırlı zaman bu zamanmış demek ki.

Benim bugün kalp atışı randevum vardı üstten görünmedi kalbi ama alttan gördük çok şükür ☺
yanlız minik bir kanama alanı varmış progestan fitil verdi. Kahvaltı hazırlayıp evi toplamak harici iş yapmak yok dedi 2 hafta sonra gel muhtemelen geçmiş olur dedi
Çok sevindim duymanıza, dinlenin bol bol :)

Kızlar bugun doktora kontrole gittim. Kalp atısını gördük, duyamadık ama titremesini gördük. İdrara sıkışık olsaydım daha net olurmuş aklınızda olsun her kontrole bol su icip gidin. Bulantı hapı olarak zofran verdi. Baya etkilidir cok kötü olunca iç, kusarsan gelirsin serum takarız kusmamak önemli dedi. Ve tsh im 4.38 cikmisti, 1 ay sonra tekrar bakalım dedi ilaç vermedi ilk zaman yükselebilirmiş. Benden haber bekleyenlere yazmış olayım 💕

Benim bugün kalp atışı randevum vardı üstten görünmedi kalbi ama alttan gördük çok şükür ☺
yanlız minik bir kanama alanı varmış progestan fitil verdi. Kahvaltı hazırlayıp evi toplamak harici iş yapmak yok dedi 2 hafta sonra gel muhtemelen geçmiş olur dedi
siz kaç haftalık hamileydiniz acaba

Kızlar bugun doktora kontrole gittim. Kalp atısını gördük, duyamadık ama titremesini gördük. İdrara sıkışık olsaydım daha net olurmuş aklınızda olsun her kontrole bol su icip gidin. Bulantı hapı olarak zofran verdi. Baya etkilidir cok kötü olunca iç, kusarsan gelirsin serum takarız kusmamak önemli dedi. Ve tsh im 4.38 cikmisti, 1 ay sonra tekrar bakalım dedi ilaç vermedi ilk zaman yükselebilirmiş. Benden haber bekleyenlere yazmış olayım 💕

Gözünaydin canim benimde yarin randevum insallah bende duyabilirim

Cok sevindim rabbim tamamina erdirsin. Darisi bizim başımıza insallah

X