- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
Değil evet doktorum biraz umursamaz davrandı sanki ya da bana öyle geldi. Ilaç vermezse farklı doktora gidicem.aşırı yüksek bi değer deil stres yapma stres de yükseltir değerini. çabuk kontrol altına alınır sakin ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil evet doktorum biraz umursamaz davrandı sanki ya da bana öyle geldi. Ilaç vermezse farklı doktora gidicem.aşırı yüksek bi değer deil stres yapma stres de yükseltir değerini. çabuk kontrol altına alınır sakin ol
Senin bat ne zamanÇok erken olamazmı şimdi ne bilim hani doktor keseyi görüm sonra desem
Benim gebelik öncesi 0.0800 lerdi doktor çok düşük sıkıntı dedi pandiminden dolayı tedaviyi yarım bıraktımBenim tiroidim 3.3 çıkmış bugün ilaç verecek doktor inşallah. Ilk bebeğimde 1.26ydi bunda niye yüksek bilmiyorum . Çok da tedirginim
Ben ilk bebeğimde tiroid sorunu yaşamadığım icn bilgim yoktu ama bunda biraz araştırdım 2 civarı olmalıymış standardı.Benim gebelik öncesi 0.0800 lerdi doktor çok düşük sıkıntı dedi pandiminden dolayı tedaviyi yarım bıraktım
28 veya 29 EylülSenin bat ne zaman
Bende araştırdı 2 civarı olmalıymış sonra hiç umursamadımBen ilk bebeğimde tiroid sorunu yaşamadığım icn bilgim yoktu ama bunda biraz araştırdım 2 civarı olmalıymış standardı.
Benim de 28eylul sen benimle aynısın o zaman. Hastaneyle uğraşamazsan sağlık ocağında yaptır ilk tahlilini28 veya 29 Eylül
Yarın oraya gitmeyi düşünüyorum gebelikten dolayı almak zorundalarBenim de 28eylul sen benimle aynısın o zaman. Hastaneyle uğraşamazsan sağlık ocağında yaptır ilk tahlilini
bi de dahiliye/endokrinoloji dr una git istersen ztn her türlü o karar verck ilaca ve miktarınaDeğil evet doktorum biraz umursamaz davrandı sanki ya da bana öyle geldi. Ilaç vermezse farklı doktora gidicem.
Orası öyle ben doğum başladı sancılar bellirli saniyelerde geliyor ama için korkuyor acaba bir şey mi oldu diye erkenden hastaneye gittim ama sindirimde sonuna kadar evde beklerim diyorum ama gel gör bakalım o zamanda aynı olacaktır9 aya kadar insan hep diken üzerinde olur hep dedirkin korku
Benimde oğlumda 4 tu ilaç kullandım doğumdan sonra tahlil verdimnormale dönmüş hamilelikte olabilir dedi doktorBenim tiroidim 3.3 çıkmış bugün ilaç verecek doktor inşallah. Ilk bebeğimde 1.26ydi bunda niye yüksek bilmiyorum . Çok da tedirginim
Ne zaman kullanmaya başladın canım? Kaçıncı haftadaBenimde oğlumda 4 tu ilaç kullandım doğumdan sonra tahlil verdimnormale dönmüş hamilelikte olabilir dedi doktor
Şimdiden böyleysem sonrasını hiç düşünemiyorum, ben Bi doktora gözükümde içim rahat olsunOrası öyle ben doğum başladı sancılar bellirli saniyelerde geliyor ama için korkuyor acaba bir şey mi oldu diye erkenden hastaneye gittim ama sindirimde sonuna kadar evde beklerim diyorum ama gel gör bakalım o zamanda aynı olacaktır
Hafta hatırlamıyorum ama ilk kanda sonuçlar öyle çıkınca doktor endokrine gönderdi hemen başladım. Ilaç kullanmazsan yani normal değerlerde olmazsa bebeğin beyin gelişimi en çok etkileniyor o yüzden hiç sıkıntı yok ilaç kullan derlerse mutlaka kullanNe zaman kullanmaya başladın canım? Kaçıncı haftada
Mutlaka için nerede kimde rahatsa kime inanıp kime güveniyorsan ona git hamilelikbu zaten hormonlar tavanŞimdiden böyleysem sonrasını hiç düşünemiyorum, ben Bi doktora gözükümde içim rahat olsun
Canım geldim doktordan verdi ilacımı 25mg euthroyrox diye bi ilaç. Keseyi de gördük şükürHafta hatırlamıyorum ama ilk kanda sonuçlar öyle çıkınca doktor endokrine gönderdi hemen başladım. Ilaç kullanmazsan yani normal değerlerde olmazsa bebeğin beyin gelişimi en çok etkileniyor o yüzden hiç sıkıntı yok ilaç kullan derlerse mutlaka kullan
6 dan önce gidersen kalp atışı duyamazsın o yüzden 6 da gitmen en mantıklısıBen de henüz doktora gitmedim. Siz bebek ve kalp atışı için doktora ne zaman gittiniz? 4+5im 6 haftada gitmeyi düşünüyorum
Bende aynı ilaci kullandım canım ve çok şükür sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahCanım geldim doktordan verdi ilacımı 25mg euthroyrox diye bi ilaç. Keseyi de gördük şükür
Benimde 4lerde dün tahlil yaptirdim diğer eskiskleride verdim 2 gün 100 mg kullan dedi umarim toparlar hemenBen ilk bebeğimde tiroid sorunu yaşamadığım icn bilgim yoktu ama bunda biraz araştırdım 2 civarı olmalıymış standardı.