- 18 Haziran 2017
- 868
- 1.278
- 26
Kalp atışı yaklaşık 8 haftada duyulur değilmiBenndensin kalp atışına kadar hala inanmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp atışı yaklaşık 8 haftada duyulur değilmiBenndensin kalp atışına kadar hala inanmıyorum
doğumları 30 öncesi yapman çok mantıklı seni tebrik ediorm :) :*Yaaaa çok sevindim maşalllaahhh rabbim nazarlardan saklasın darısı başımıza inşaklah :)
ben İstanbul 27 ♥
ben de öyleydim bgn duydum kalbi şuan hamileyim diebiliorm :) ben de daha geçen ay kimyasal gebelik yaşadım gece uyuyamadm resmen bugünkü kontrol içinİstanbul 32 yaş:) kimyasal gebelik olmaktan tedirginim bende. Kese ve kalp atişina kadar gebeyim diyemeyeceğim sanirim.
21 yasindayim Kayseride oturuyorum abla bu arada icim rahat etmedi doktora gitmedn son bir kan tshlili verdim en son 937ydi insallah yukselmistir 150 den 937ye cikmsti ama bakalim yarin sonuc ne cikcak Insallah degerim yukselmstirKesinlikle çocuklar için değilde benım için çok kötü olurmus depolarım çocuklara gittiği için sıkıntı yaşarmışım . Ben kızımda çok aktif bi hamilelik geçirdim . Herkes yolda doğuracaksın falan diyordu çok hareketli biriyim bitkin düşmek hiç istemem açıkçası . İnşallah bu gebelikte çok hareketli aktif geçer Sağlıkla geçirelim bu süreci .
bu arada hala tam anlamıyla tanışmadık arkadaşlar nerede oturuyorsunuz yaşlar ne ?
Çok şükür o zaman. Darısı başımıza inşallah :)ben de öyleydim bgn duydum kalbi şuan hamileyim diebiliorm :) ben de daha geçen ay kimyasal gebelik yaşadım gece uyuyamadm resmen bugünkü kontrol için
Ah sorma benımde ilk gebelik kürtaj sonra kuzum dünyaya gekdi ama insan yaşayınca maalesef hep aklıEvet ya malesef. Bi de ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmişti ondan insan çok tedirgin oluyor valla.
ben kızımda 6+2 de duydum . Eğer geç döllenme falan değilse cihaz eski değilse fazla kilo yoksa duyulur Allahın izniyle 6+ lardaKalp atışı yaklaşık 8 haftada duyulur değilmi
Hedefim buydu rabbim nasip etti çok şükür . Genç ve dinamikkken çıkarım bebeleri aradandoğumları 30 öncesi yapman çok mantıklı seni tebrik ediorm :) :*
Canım merhaba ,21 yasindayim Kayseride oturuyorum abla bu arada icim rahat etmedi doktora gitmedn son bir kan tshlili verdim en son 937ydi insallah yukselmistir 150 den 937ye cikmsti ama bakalim yarin sonuc ne cikcak Insallah degerim yukselmstir
Ah sorma benımde ilk gebelik kürtaj sonra kuzum dünyaya gekdi ama insan yaşayınca maalesef hep aklı
ben kızımda 6+2 de duydum . Eğer geç döllenme falan değilse cihaz eski değilse fazla kilo yoksa duyulur Allahın izniyle 6+ larda
Hedefim buydu rabbim nasip etti çok şükür . Genç ve dinamikkken çıkarım bebeleri aradan
Canım merhaba ,
Bana abla demene gerek yok rahat olabılırısn ♥
inşallah değerin yükselmiştir . Hayırlı haberlerini beklıyorum
Abla desem olmaz mi ablaya ben rahat edemiyorum herhalde en kucuk anne adayi benim burdaBu arada abla guzel dileklerin icin cook tesekkur ederim.allah razi olsun❤Yarin sabah cikcak sonuc sonuc cikinca doncem sana abla bu arada abla doktor bana 1500 olunca gozukur dedi aslinda yarindi randevum esimin isi dolayisiyla cumartesi aldim sence abla 1500de gozkurmu dusuk birndeger degilmi kese icin
Eşim Devlet hastanesinde sağlık personeli maalesef ki böyle bir duruma şahit olmuş kürtaj demişler ertesi gün başka doktora gittiklerinde doktor kalp atışını duymuş. Her zaman farklı doktor görüşü çok önemli iyiki başka doktora gitmişsin.Bugün devlet hastanesi ne Dr gittim sat a göre 6-1 gebeyim Dr kalp atışı yok olduğu için kürtaj dedi çor erken olduğunu düşündüğüm için başka Dr geldim bekliyorum sizcede çok erken degilmi
Benim de randevum cuma günü Ama O zaman 6 artı 3 oluyorum umarım duyulur. Sende duyarsin insallahBugün devlet hastanesi ne Dr gittim sat a göre 6-1 gebeyim Dr kalp atışı yok olduğu için kürtaj dedi çor erken olduğunu düşündüğüm için başka Dr geldim bekliyorum sizcede çok erken degilmi
Siz karından mı 6+2 de duydunuzAh sorma benımde ilk gebelik kürtaj sonra kuzum dünyaya gekdi ama insan yaşayınca maalesef hep aklı
ben kızımda 6+2 de duydum . Eğer geç döllenme falan değilse cihaz eski değilse fazla kilo yoksa duyulur Allahın izniyle 6+ larda
Hedefim buydu rabbim nasip etti çok şükür . Genç ve dinamikkken çıkarım bebeleri aradan
Canım merhaba ,
Bana abla demene gerek yok rahat olabılırısn
inşallah değerin yükselmiştir . Hayırlı haberlerini beklıyorum
Ben bi alttan bakma travmasını daha yaşayamam galiba inşallah karından duyulur senin duymana da çok sevindim canım gözünaydıncanım doğru düşünmüşsün dedim okur okumaz, ben de şimdi dr dan geldm ama ben vajinal bakıldığı için duydum kalp atışını karından zor bugünlerde erken dedi sen karından mı baktırdın? 6+2deyim ben de bi görün dr a inşallah bakalım inşallah bunda duyarsın
Alttan bakmayı neden tranva olarak görüyorsun canım Bebek için bir tehlike teşkil ediyor mu?Ben bi alttan bakma travmasını daha yaşayamam galiba inşallah karından duyulur senin duymana da çok sevindim canım gözünaydın
Kizlar bende ankaradaym :) hangi hastahaneye gidiyorsunuzBen de Ankaradayım ☺ 31 yasında
Yok canım ilk gittiğimde devlette baktılar birde doktor acildeydi oraya yönlendirdiler. Adam zaten ters tuhaf bi tip. Üstüme örtü de örtmediler hayatımın travmasını yaşadım. Çıkar çıkmaz agladim eve kadar. Susturamadım kendimiAlttan bakmayı neden tranva olarak görüyorsun canım Bebek için bir tehlike teşkil ediyor mu?
Evet canım karından duyduk . Ultrason kağıdınızda ekledim . Ölçümlerde mesela 6+0 çıkmıştı o gün .Siz karından mı 6+2 de duydunuz ❤