2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
H E H E bebem nasılsın duru kuşum nasıl diş çıkarıyor sanırım dahil olamadım pek muhbbetlere. Başın sağolsun bu arada 🙁
Sağol bebeğim Allah razı olsun amin .
Ben iyiyim kuzum Duru hanımda diş çıkarıyor gündüz keyifli ama akşam zırt pırt uyanıo . Şans eşimde şehir dışına çıktı. Normalde o olunca gece o kalkıyo çoğu zaman . Neyseki geliyo bugun rahatlıxam :
Sen nasılsınnnn kontrol ne zmaannn

Evet canım karından duyduk . Ultrason kağıdınızda ekledim . Ölçümlerde mesela 6+0 çıkmıştı o gün .
birden doktorum kan tahlili yaptırmıştı beta da bakmış o gğn sonuç 62000 çıkmıştı .

Kızz bu yeni bebek mi 😍

• Beğen
Reactions: H E
Sağol bebeğim Allah razı olsun amin .
Ben iyiyim kuzum Duru hanımda diş çıkarıyor gündüz keyifli ama akşam zırt pırt uyanıo . Şans eşimde şehir dışına çıktı. Normalde o olunca gece o kalkıyo çoğu zaman . Neyseki geliyo bugun rahatlıxam :
Sen nasılsınnnn kontrol ne zmaannn

Kan sonucunu bekliyorum beta istedi buradaki dr çıkınca civcivi görmeye gideceğiz inşallah 🙂

• Beğen
Bugün devlet hastanesi ne Dr gittim sat a göre 6-1 gebeyim Dr kalp atışı yok olduğu için kürtaj dedi çor erken olduğunu düşündüğüm için başka Dr geldim bekliyorum sizcede çok erken degilmi
Merhaba inşallah yanlıştır .
2 sene önce başımdan geçeni anlatayım .
benımde 6+5 te bebeğin kalp atışlarının olmadığını söyledi doktorum ama hemen kürtaj demek yerine 1 hafta daha bekleyım dedi . 1 hafta sonra yinegittiğimde durum yine aynıydı . Doktorum istersen 1 hafta daha bekleyelim sen bu süreçte başka doktorlara gözükmek istersen git içini rahatlat . Sonra başka şeyler aklına gelmesin demişti . 8. haftaya kadar bekleyebılırsınız. Merak etmeyin siE bir zararı olmuyor .

Evet ya malesef. Bi de ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmişti ondan insan çok tedirgin oluyor valla.

benim de çok yakın arkadaşım iki defa düşük yaptı biri 6 biri 12 haftada. Ben şu an kabullenemedin o yüzden. Sevinme diye dürtüyorum kendimi.

Ben bi alttan bakma travmasını daha yaşayamam galiba inşallah karından duyulur :110: senin duymana da çok sevindim canım gözünaydın
saol canım valla ben de karından bakar die düşünüodm ama zor dedi garanti olsn die alttan baktı :/ ama sonucu iyi oldu ona sevindm tektaş tektaş duruodu orda mutlu oldm :)

benim de çok yakın arkadaşım iki defa düşük yaptı biri 6 biri 12 haftada. Ben şu an kabullenemedin o yüzden. Sevinme diye dürtüyorum kendimi.
Evet malesef o korku aslında uzun Bi süre gitmiyor. İlerlerse bile yine olabilir mi acaba diye korkuyor insan. Neyse hayirlisi Allah tan cümlemiz içinde.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar .diğer doktor karından ve vajinal baktı sat a göre daha küçük olduğunu söyledi ama kan dolaşımı da var dedi ve kesinlikle en az 1 hafta beklenmesi gerektiğini söyledi bide tekrar beta hcg istedi sonuç çıkınca haberdar ederim.ayrica devlet de aşağıda ultrason odası var oradaki Dr da beklenmesi gerektiğini söyledi ama nedense kadın dogumcu kurtajda ısrarlı oldu.beta nin 16 bin çıkması lazımmış onu bekliyorum şu anda
hadi güzel haberler inşallah moral bozma şimdiden henüz erken zmn lazım hepimize :dua:

• Beğen
Merhaba inşallah yanlıştır .
2 sene önce başımdan geçeni anlatayım .
benımde 6+5 te bebeğin kalp atışlarının olmadığını söyledi doktorum ama hemen kürtaj demek yerine 1 hafta daha bekleyım dedi . 1 hafta sonra yinegittiğimde durum yine aynıydı . Doktorum istersen 1 hafta daha bekleyelim sen bu süreçte başka doktorlara gözükmek istersen git içini rahatlat . Sonra başka şeyler aklına gelmesin demişti . 8. haftaya kadar bekleyebılırsınız. Merak etmeyin siE bir zararı olmuyor .
Teşekkürler canim icimden bı ses olmamam gerektiğini söyledi Dr da sizin çok doğru söylemiş insan içinde şüphe olmasın istiyor hani doğru olsa bile emin olmak istiyor

• Beğen
Evet canım karından duyduk . Ultrason kağıdınızda ekledim . Ölçümlerde mesela 6+0 çıkmıştı o gün .
birden doktorum kan tahlili yaptırmıştı beta da bakmış o gğn sonuç 62000 çıkmıştı .
Yaa süper ❤️ darısı benım başıma haftaya Çarsamba gidicem ben de 🌸🌷😇

Kuzum bence hazırın içinde bi sürü katkı koruyucu oluyor, sütü güzel pişirirsen sorun olmaz bence.. Bne günlük süt de içiyorum iyice kaynatıp dolaba koyuyorum ısıtıp ıcıyorum gunde 2 bardak
Gunluk sut dediginiz paket olanlar mi ?

• Beğen
X