Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileliğin ilk zamanlarında canı tatlı şeyler isteyenler
Benim hem ekşi hem tatlı hem tuzlu istiyor bir kız bir erkek mi acaba
Ceviz kuruyemiş balıkArkadaslar sizlerin bebege faydali olsun diye ekstra yediginiz biseyler var mi ?
Ben beyin gelisimi icin ceviz ve genel gelisimi icin protein ve calsium agirlikli beslenmeye calisiorum ama farkli bisiler varsa ben de bu bilgilere acigimArkadaslar sizlerin bebege faydali olsun diye ekstra yediginiz biseyler var mi ?
Kese ve yolk gözükebilir5+4 de doktora giden var mıydı? Bu zaman diliminde kese gözükür sadece sanirim.
Heh haftada bir de balik evetCeviz kuruyemiş balık
Arkadaslar sizlerin bebege faydali olsun diye ekstra yediginiz biseyler var mi ?
[/QpProtein süt ürünleri ve cevizArkadaslar sizlerin bebege faydali olsun diye ekstra yediginiz biseyler var mi ?
Ben bgn 6+2yim kese+yolk sac+bebek gorundu olcume gore de 5+6 yim5+4 de doktora giden var mıydı? Bu zaman diliminde kese gözükür sadece sanirim.
6. Veya 7. Haftada kalp atışlarını duyabiliyorsun benim yeğeniminkini dinlemeye gitmiştik birkaç ay önce5+4 de doktora giden var mıydı? Bu zaman diliminde kese gözükür sadece sanirim.
Ooo iyiymişBen bgn 6+2yim kese+yolk sac+bebek gorundu olcume gore de 5+6 yim
Bişey hissetmiyorum. Hislerim de zaten kuvvetli değildir ama 1 kızım var niyeyse 2.de kız olsa daha çok sevinirdim:)) ama sağlık olsun diyorum tabiki.Arkadaşlar bana hamilelik belirtilerinizi ve hissettiğiniz cinsiyetleri söyler misiniz benim ilk çocuğum erkek karnımdakinin kız olmasını çok istiyorum ama içimden bir ses erkek diyor
Acikcasi bende oyle dusunuyorum.Yaa bende cok korkuyorum Alllah saglikla hepsini yasatsin
cin takvimine bak istersen bazilarinda tutuyor ama belli olmazBişey hissetmiyorum. Hislerim de zaten kuvvetli değildir ama 1 kızım var niyeyse 2.de kız olsa daha çok sevinirdim:)) ama sağlık olsun diyorum tabiki.
Bende ilkinde tutmadi ya o. Ondan hiç bakmiyim:)cin takvimine bak istersen bazilarinda tutuyor ama belli olmaz
Sağlıklı olsun gerisi önemli değil tabiki ama insan içinden geçene engel olamıyor bir de hamile olduğumu daha yeni öğrendim heyecan başladı:)Bişey hissetmiyorum. Hislerim de zaten kuvvetli değildir ama 1 kızım var niyeyse 2.de kız olsa daha çok sevinirdim:)) ama sağlık olsun diyorum tabiki.
Bu yeme işi çok yanlış ben kızımda okdr çok tatlı yedimki şerbetli tatlı asla yemezdim anca o kesiyordu tatlı ihtiyacımıHamileliğin ilk zamanlarında canı tatlı şeyler isteyenler