- 5 Ekim 2020
- 13.184
- 35.081
- 36
Hem wc hemde hic rahat uyuyamiyorum her sese uyaniyorum bi acayibim
Aaa ben de sürekli uykum var ama bütün gece uyanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya sorma gün içinde zırt bırt gidiorm ben de akşam fazla içmiorm ki uykum bölünmesin ztn çok uyanır oldm :/Ah birde gece WC ye gitmek Bu kadar erken mi başlıyordu ya bu
Ay bende kızıma yaptım ona yedirene kadar mahvoldumBenim de sabah bulantı oldu eşimi uğurlarken kapiyi actigim gibi komsunun yumurta kokusu midemi kötü etti
Ya su işine düzen vermem lazım ben normalde hiç içmemya sorma gün içinde zırt bırt gidiorm ben de akşam fazla içmiorm ki uykum bölünmesin ztn çok uyanır oldm :/
ama su önemli hele ki senin için hem emziriosun hem de hamilelik zorla da olsa 2-3 litreye tamamlamaya çalış canımYa su işine düzen vermem lazım ben normalde hiç içmem
Alıştım kuzu yaaa benım kızım gece hep uyanır . Ama bu aralar çok sık uyanmaya başladı . Dişler işte geliyor sırayla ama iyi olsunlarda idare ederimama su önemli hele ki senin için hem emziriosun hem de hamilelik zorla da olsa 2-3 litreye tamamlamaya çalış canım
bi de sana kıyamıorm ya böle çok uyandırılıorm fln diosn ya ufff
ne güzel bi kabulleniş maşallah sana :)Alıştım kuzu yaaa benım kızım gece hep uyanır . Ama bu aralar çok sık uyanmaya başladı . Dişler işte geliyor sırayla ama iyi olsunlarda idare ederim ♥
Haklısın ya kontrole gidip emzirme işinide bi danışacak ekstra vitamin almam lazım onlar için onay alıcam .ilk 3 ayda sıkıntı olmuyormus ama3 aydan sonra ekstra beslenmem gerekiyormuş . Zaten Allah nasip ederde sağlıklardan ederse 6. Aysan sonra kızımı keserim memeden . Doktorumla hedefimiz 1.5 yaştı zaten çok şükür bu güne kadar emdi ne büyük nimet Allahım herkese nasip etsin
Bende de aynısı deli gibi uykularım geliyor. Gün ıcınde yemek yedikten sonra uyku5. Yeni peydah oldu uyku sorunu. Gece vardiyasında çalışıyorum zaten. Evde olduğum tüm vaktim uyuyarak geçiyor. Uyandığımda yemek yiyip geri uyuyorum
Kesinlikle çocuklar için değilde benım için çok kötü olurmus depolarım çocuklara gittiği için sıkıntı yaşarmışım . Ben kızımda çok aktif bi hamilelik geçirdim . Herkes yolda doğuracaksın falan diyordu çok hareketli biriyim bitkin düşmek hiç istemem açıkçası . İnşallah bu gebelikte çok hareketli aktif geçer Sağlıkla geçirelim bu süreci .ne güzel bi kabulleniş maşallah sana :)
allah kolaylık versin kızçeye diş işi o yaş için çok zor
günlerin bitince hemen git görüş bence de danış hepsini bence de senin bu sürecin çok önemli
canım doğru düşünmüşsün dedim okur okumaz, ben de şimdi dr dan geldm ama ben vajinal bakıldığı için duydum kalp atışını karından zor bugünlerde erken dedi sen karından mı baktırdın? 6+2deyim ben de bi görün dr a inşallah bakalım inşallah bunda duyarsınBugün devlet hastanesi ne Dr gittim sat a göre 6-1 gebeyim Dr kalp atışı yok olduğu için kürtaj dedi çor erken olduğunu düşündüğüm için başka Dr geldim bekliyorum sizcede çok erken degilmi
bnm de ilk gebeliğim sen misaliydi valla hiçbişi de anlamamştm inşallah bu da öle olur diorm ben de buarada kalp atışını duydum da geldm sabah çok şükür allahıma :) darısı hepinize olsn inşallah kızçeleeeeerrrr :)Kesinlikle çocuklar için değilde benım için çok kötü olurmus depolarım çocuklara gittiği için sıkıntı yaşarmışım . Ben kızımda çok aktif bi hamilelik geçirdim . Herkes yolda doğuracaksın falan diyordu çok hareketli biriyim bitkin düşmek hiç istemem açıkçası . İnşallah bu gebelikte çok hareketli aktif geçer Sağlıkla geçirelim bu süreci .
bu arada hala tam anlamıyla tanışmadık arkadaşlar nerede oturuyorsunuz yaşlar ne ?
Ben de Ankaradayım 31 yasındabnm de ilk gebeliğim sen misaliydi valla hiçbişi de anlamamştm inşallah bu da öle olur diorm ben de buarada kalp atışını duydum da geldm sabah çok şükür allahıma :) darısı hepinize olsn inşallah kızçeleeeeerrrr :)
ben ankaradayım 32 yaşındayım canlar
Ben de haftaya 6+2 de gıdecem, karından mı baktı ki? Baska doktora gıtmen çok ıyı olmus, direk kürtaj demeleri ne kadar acımasızca ya yarın gel tekrar bakalım falan deseBugün devlet hastanesi ne Dr gittim sat a göre 6-1 gebeyim Dr kalp atışı yok olduğu için kürtaj dedi çor erken olduğunu düşündüğüm için başka Dr geldim bekliyorum sizcede çok erken degilmi
Bugün devlet hastanesi ne Dr gittim sat a göre 6-1 gebeyim Dr kalp atışı yok olduğu için kürtaj dedi çor erken olduğunu düşündüğüm için başka Dr geldim bekliyorum sizcede çok erken degilmi
Yaaaa çok sevindim maşalllaahhh rabbim nazarlardan saklasın darısı başımıza inşaklah :)bnm de ilk gebeliğim sen misaliydi valla hiçbişi de anlamamştm inşallah bu da öle olur diorm ben de buarada kalp atışını duydum da geldm sabah çok şükür allahıma :) darısı hepinize olsn inşallah kızçeleeeeerrrr :)
ben ankaradayım 32 yaşındayım canlar
Benndensin kalp atışına kadar hala inanmıyorumİstanbul 32 yaş:) kimyasal gebelik olmaktan tedirginim bende. Kese ve kalp atişina kadar gebeyim diyemeyeceğim sanirim.
Evet ya malesef. Bi de ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmişti ondan insan çok tedirgin oluyor valla.Benndensin kalp atışına kadar hala inanmıyorum