2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim de sabah bulantı oldu eşimi uğurlarken kapiyi actigim gibi komsunun yumurta kokusu midemi kötü etti
Ay bende kızıma yaptım ona yedirene kadar mahvoldum
Kendim kuru ekmek peynir yedim iyi geldi gitti bulantım sanırım aç karnına olduğum için rahatsız oldum .

Hem wc hemde hic rahat uyuyamiyorum her sese uyaniyorum bi acayibim

Ben gece çok sık uyandırıldığım için İnan Çok uykusuzum aksine

Ya su işine düzen vermem lazım ben normalde hiç içmem
ama su önemli hele ki senin için hem emziriosun hem de hamilelik zorla da olsa 2-3 litreye tamamlamaya çalış canım
bi de sana kıyamıorm ya böle çok uyandırılıorm fln diosn ya ufff

Reactions: H E
ama su önemli hele ki senin için hem emziriosun hem de hamilelik zorla da olsa 2-3 litreye tamamlamaya çalış canım
bi de sana kıyamıorm ya böle çok uyandırılıorm fln diosn ya ufff
Alıştım kuzu yaaa benım kızım gece hep uyanır . Ama bu aralar çok sık uyanmaya başladı . Dişler işte geliyor sırayla ama iyi olsunlarda idare ederim
Haklısın ya kontrole gidip emzirme işinide bi danışacak ekstra vitamin almam lazım onlar için onay alıcam .ilk 3 ayda sıkıntı olmuyormus ama3 aydan sonra ekstra beslenmem gerekiyormuş . Zaten Allah nasip ederde sağlıklardan ederse 6. Aysan sonra kızımı keserim memeden . Doktorumla hedefimiz 1.5 yaştı zaten çok şükür bu güne kadar emdi ne büyük nimet Allahım herkese nasip etsin

ne güzel bi kabulleniş maşallah sana :)
allah kolaylık versin kızçeye diş işi o yaş için çok zor
günlerin bitince hemen git görüş bence de danış hepsini bence de senin bu sürecin çok önemli

Bugün devlet hastanesi ne Dr gittim sat a göre 6-1 gebeyim Dr kalp atışı yok olduğu için kürtaj dedi çor erken olduğunu düşündüğüm için başka Dr geldim bekliyorum sizcede çok erken degilmi

ne güzel bi kabulleniş maşallah sana :)
allah kolaylık versin kızçeye diş işi o yaş için çok zor
günlerin bitince hemen git görüş bence de danış hepsini bence de senin bu sürecin çok önemli
Kesinlikle çocuklar için değilde benım için çok kötü olurmus depolarım çocuklara gittiği için sıkıntı yaşarmışım . Ben kızımda çok aktif bi hamilelik geçirdim . Herkes yolda doğuracaksın falan diyordu çok hareketli biriyim bitkin düşmek hiç istemem açıkçası . İnşallah bu gebelikte çok hareketli aktif geçer Sağlıkla geçirelim bu süreci .

bu arada hala tam anlamıyla tanışmadık arkadaşlar nerede oturuyorsunuz yaşlar ne ?

Bugün devlet hastanesi ne Dr gittim sat a göre 6-1 gebeyim Dr kalp atışı yok olduğu için kürtaj dedi çor erken olduğunu düşündüğüm için başka Dr geldim bekliyorum sizcede çok erken degilmi
canım doğru düşünmüşsün dedim okur okumaz, ben de şimdi dr dan geldm ama ben vajinal bakıldığı için duydum kalp atışını karından zor bugünlerde erken dedi sen karından mı baktırdın? 6+2deyim ben de bi görün dr a inşallah bakalım inşallah bunda duyarsın

bnm de ilk gebeliğim sen misaliydi valla hiçbişi de anlamamştm inşallah bu da öle olur diorm ben de buarada kalp atışını duydum da geldm sabah çok şükür allahıma :) darısı hepinize olsn inşallah kızçeleeeeerrrr :)

ben ankaradayım 32 yaşındayım canlar

Ben de Ankaradayım 31 yasında

Ben de haftaya 6+2 de gıdecem, karından mı baktı ki? Baska doktora gıtmen çok ıyı olmus, direk kürtaj demeleri ne kadar acımasızca ya yarın gel tekrar bakalım falan dese

Yaaaa çok sevindim maşalllaahhh rabbim nazarlardan saklasın darısı başımıza inşaklah :)

ben İstanbul 27

Kızlar ben bugün kan verdim bat bugün, bakalım ne çıkacak :) enabızdan bakıyorum ama oraya geç düşer dediler. Sağlık ocağındaki ebemiz ariyacak bizi çıkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…