Sağol bebeğim Allah razı olsun amin .H E bebem nasılsın duru kuşum nasıl diş çıkarıyor sanırım dahil olamadım pek muhbbetlere. Başın sağolsun bu arada
Evet canım karından duyduk . Ultrason kağıdınızda ekledim . Ölçümlerde mesela 6+0 çıkmıştı o gün .
birden doktorum kan tahlili yaptırmıştı beta da bakmış o gğn sonuç 62000 çıkmıştı .
Sağol bebeğim Allah razı olsun amin .
Ben iyiyim kuzum Duru hanımda diş çıkarıyor gündüz keyifli ama akşam zırt pırt uyanıo . Şans eşimde şehir dışına çıktı. Normalde o olunca gece o kalkıyo çoğu zaman . Neyseki geliyo bugun rahatlıxam :
Sen nasılsınnnn kontrol ne zmaannn
Merhaba inşallah yanlıştır .Bugün devlet hastanesi ne Dr gittim sat a göre 6-1 gebeyim Dr kalp atışı yok olduğu için kürtaj dedi çor erken olduğunu düşündüğüm için başka Dr geldim bekliyorum sizcede çok erken degilmi
Yok kuzum Duru buKızz bu yeni bebek mi
Ay heyecanla beklıyorummm yaa en çok bekledik bu civcivi ah yaramazzz civcivvvKan sonucunu bekliyorum beta istedi buradaki dr çıkınca civcivi görmeye gideceğiz inşallah
Evet ya malesef. Bi de ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmişti ondan insan çok tedirgin oluyor valla.
saol canım valla ben de karından bakar die düşünüodm ama zor dedi garanti olsn die alttan baktı :/ ama sonucu iyi oldu ona sevindm tektaş tektaş duruodu orda mutlu oldm :)Ben bi alttan bakma travmasını daha yaşayamam galiba inşallah karından duyulursenin duymana da çok sevindim canım gözünaydın
Evet malesef o korku aslında uzun Bi süre gitmiyor. İlerlerse bile yine olabilir mi acaba diye korkuyor insan. Neyse hayirlisi Allah tan cümlemiz içinde.benim de çok yakın arkadaşım iki defa düşük yaptı biri 6 biri 12 haftada. Ben şu an kabullenemedin o yüzden. Sevinme diye dürtüyorum kendimi.
hadi güzel haberler inşallah moral bozma şimdiden henüz erken zmn lazım hepimizeHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar .diğer doktor karından ve vajinal baktı sat a göre daha küçük olduğunu söyledi ama kan dolaşımı da var dedi ve kesinlikle en az 1 hafta beklenmesi gerektiğini söyledi bide tekrar beta hcg istedi sonuç çıkınca haberdar ederim.ayrica devlet de aşağıda ultrason odası var oradaki Dr da beklenmesi gerektiğini söyledi ama nedense kadın dogumcu kurtajda ısrarlı oldu.beta nin 16 bin çıkması lazımmış onu bekliyorum şu anda
Tamm abla sıkıntı yokS Sakura1011 ya bu işler betaya göre değil bence haftaya göre daha uyumlu oluyo . Ben hiç öyle beta takibi yapmadığım için sana ne desem yanlış olur
SormaAy heyecanla beklıyorummm yaa en çok bekledik bu civcivi ah yaramazzz civcivvv
Teşekkürler canim icimden bı ses olmamam gerektiğini söyledi Dr da sizin çok doğru söylemiş insan içinde şüphe olmasın istiyor hani doğru olsa bile emin olmak istiyorMerhaba inşallah yanlıştır .
2 sene önce başımdan geçeni anlatayım .
benımde 6+5 te bebeğin kalp atışlarının olmadığını söyledi doktorum ama hemen kürtaj demek yerine 1 hafta daha bekleyım dedi . 1 hafta sonra yinegittiğimde durum yine aynıydı . Doktorum istersen 1 hafta daha bekleyelim sen bu süreçte başka doktorlara gözükmek istersen git içini rahatlat . Sonra başka şeyler aklına gelmesin demişti . 8. haftaya kadar bekleyebılırsınız. Merak etmeyin siE bir zararı olmuyor .
İnşallah canım Rabbim hepimize hakkimizda hayırlısını nasip etsinhadi güzel haberler inşallah moral bozma şimdiden henüz erken zmn lazım hepimize
Yaa süperEvet canım karından duyduk . Ultrason kağıdınızda ekledim . Ölçümlerde mesela 6+0 çıkmıştı o gün .
birden doktorum kan tahlili yaptırmıştı beta da bakmış o gğn sonuç 62000 çıkmıştı .
Ben baskente gidiyorum kuzumKizlar bende ankaradaym :) hangi hastahaneye gidiyorsunuz
Universite hastahenesi yari ozel mi oluyorBen baskente gidiyorum kuzum ❤hulusı bulent zeynelogluna
Evet cnmUniversite hastahenesi yari ozel mi oluyor
Ben şimdilik bayındıra gittim ama medicalparka geçicem evime çok yakınKizlar bende ankaradaym :) hangi hastahaneye gidiyorsunuz
Gunluk sut dediginiz paket olanlar mi ?Kuzum bence hazırın içinde bi sürü katkı koruyucu oluyor, sütü güzel pişirirsen sorun olmaz bence.. Bne günlük süt de içiyorum iyice kaynatıp dolaba koyuyorum ısıtıp ıcıyorum gunde 2 bardak