2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İnşallah canım ya inşallah

Günaydın kızlarrrr mide bulantım oluyor kasık ağrım da devam ediyor doktora henüz gitmedim 7-8 haftayı beklicem ben , folik asite de başlamadım ama başlayacağım
Bir an önce başlayın metilfolat formunda alın. İlk 10 hafta önemli zaten.

Kizlar aranizda ari ekmegi polen tuketen varr mi ? Ben koroma donemi tuketiyordum bagisiklik icin ama suan hamilemiyim degil miyimde bilmiyorum arada yiyorum ama sakincali mi acaba ve birde arkadasim ev yogurdu yeme dedi siz ne dusunuyorsunuz

Polen değil ama propolis almışlığım var. Ara ara ev yoğurduğuna propolis damlatıyorum. Alerjik olduğu için belki dokunabilir ama zararlı mı bilmiyorum doktora sorsan yeme der kesin. Değişik şeylere karşılar çünkü bu dönemlerde.
Ev yoğurdu da yenmemesi gerekiyormuş pastörize olmayan çiğ sütten yapılırsa. Bakteri olabilir diye. Ben böyle şeylere pek kulak asmıyorum. Çiğ sütten yapıp yiyorum valla. Market sütü yoğurdu bana hiç gerçek gelmiyor. Doğaldan yanayım. Bugüne kadar bakteri olmadıysa bugün de olmaz.

bende koronadan dolayi d vitamini kullandim d vitamini koronaya bagisiklik sagliyormis ama doktor su an kullanma diyor.

d vitamini neden kullanma diyor ya? Ölçtürdün mü vitamini? Ben d vitaminsiz yaşayamam. Düştüğü an kemik ağrılarım başlar. Zaten yükselmesi o kadar zor ki. Ay internetdoktorculuğu oynama diceksiniz ama ben doktorların d vitamini bilgilerine güvenmiyorum artık. Yıllarca romatizma ve alerji problemleriyle uğraştım. İlacım d vitaminiymiş resmen.
Doktorların çekincesi şu d vitamini 100 üzerne çıkarsa toksik etki yapıyor vücuda. Ama yükseltmek o kadar zor ki. Ben her gün 10 damla aldığım halde 50-60ta geziyorum.
Bence ölçtür d vitaminini. Sağlık ocağı ölçmüyor artık. Para ve özel lab da ölçtür. Ve başka birilerine daha danış elindeki değerle.

Olsun oyle deme herserde vardir bi hayr derler insan.bu sefer saglikla alirsin bebegini kucagina

İcim rahatliyor boyle olunca :) evde yogurt yaptim yiyemiyorum korkudan

Bende hep ev yogurdu yapiyorum arkadasim sut ve yofurdu hazir ye dedi bende napcam bilmiyorum birde cok seviyorum yogurt :)
Kuzum bence hazırın içinde bi sürü katkı koruyucu oluyor, sütü güzel pişirirsen sorun olmaz bence.. Bne günlük süt de içiyorum iyice kaynatıp dolaba koyuyorum ısıtıp ıcıyorum gunde 2 bardak

Kuzum bence hazırın içinde bi sürü katkı koruyucu oluyor, sütü güzel pişirirsen sorun olmaz bence.. Bne günlük süt de içiyorum iyice kaynatıp dolaba koyuyorum ısıtıp ıcıyorum gunde 2 bardak
Bende kuzum ek gıdaya geçtikten sonra bağımlısı oldum hele 3 günden sonra bi güzel ekşiyo onu ayran yapıp içmek

ben de çöm içerdim eskiden bitki caylari.

Bende hep ev yogurdu yapiyorum arkadasim sut ve yofurdu hazir ye dedi bende napcam bilmiyorum birde cok seviyorum yogurt :)
Bi de kaynattıktan sonra şunu yap sütü pastorıze etmiş oluyorsun sıcak tencereyi soguk suya koy, Hanı annelerimiz öyle yapar ya, aslında bakteri olusununu onluyorlarmıs pastorıze ederek.. Ben hep hızlı sogusunda hemen yogurt yapayım diye yaptıklarını düşünürdüm gercek ler baskaymıs

Bende kuzum ek gıdaya geçtikten sonra bağımlısı oldum hele 3 günden sonra bi güzel ekşiyo onu ayran yapıp içmek
Oohh yarasın

Ay benım kontrol çok yaklaştı ya cuma ya cumartesi gidicem
Yaklaştıkça kalbim güm güm güm

bulantılarım hafiften başladı . Bugun kahvaltı hazırlarken midem ağzımdaydı

Ah birde gece WC ye gitmek Bu kadar erken mi başlıyordu ya bu

Ay benım kontrol çok yaklaştı ya cuma ya cumartesi gidicem
Yaklaştıkça kalbim güm güm güm

bulantılarım hafiften başladı . Bugun kahvaltı hazırlarken midem ağzımdaydı
Benim de sabah bulantı oldu eşimi uğurlarken kapiyi actigim gibi komsunun yumurta kokusu midemi kötü etti

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…