2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
acelmeyin hemen biraz zaman gecsin soylersin.

Merhabalar anne adayları
Ben de cuma günü öğrendim değerim 118 di pazartesi günü 510 olmuştu şimdi 3000 olmasını bekliyormuş doktorum 3000 olunca gel dedi sizce nasıl bir ilerleme var

Insallah abla sag saglim saglikla.kucagina almak nasib olur bende cumartesi aldim randevuyu insallah benimde gozukur

Abla sen kan tahlili verdin mi benim cumartesi en son 937ydi acaba doktora gitmdn tekrar kan versem mi ki onu bilemedim
Yok canım ben enson geçen salı verdim 241 çıktı tekrar verme 13 de gel keseyi görürüz dedi bugünde gittim gördük çok şükür tekrarda istemedi hcg testi artisimi 3 kere takip etti 3.de 241 çıkınca tekrar istemedi artışın düzenli dedi seninde düzeniyse sıkıntı yok ama artışın güzel cumaya keseyi görürsün insallah

Insallah ablaa sanada insallah kalp atisini duymak nasib olur hayirlisiyla

Merhabalar anne adayları
Ben de cuma günü öğrendim değerim 118 di pazartesi günü 510 olmuştu şimdi 3000 olmasını bekliyormuş doktorum 3000 olunca gel dedi sizce nasıl bir ilerleme var

Kızlar sabah migde bulantısı olan varmı benim daha adetim geceli 4 gun oldu migde bulantsii var

Ben 6+2deyim şu an mide bulantım yok daha sadece arada bir anda midem kalkıp bir kaç saniye bulantı yapıyor o kadar. Baş dönmesi çok var bende

Hcg cok iyi bence bitanem digerleri icin bisey diyemiycem. Kusura bakma dun basim catliyordu resmen 7 de uyudum ahanda yeni uyandim hamilelik beni benden etti.
GÜNAYDIN Güzel anneler ❤❤❤
Ya başka bi forumda üzüm gebelik olabilir çok yüksek yazdılar da korktum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…