acelmeyin hemen biraz zaman gecsin soylersin.merhaba ben de mühendisim ve ayakta koşturmalı işim var 500kişilik bir yerde çalışıyorım. Hem de romatizmam var. Açıkçası ben de aşırı tedirginim.Şu an en büyük sıkıntım iş yerimden saklıyorum. 4 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum. Ama aşırı yorguınluk ve uyku hali başladı. Eğer söylersem ücretsiz izne yollayacaklar korona sebebiyle. söylemeyince de performansım düşüyor ve açıklaması yok valla nasıl üstesinden geleceğimi ben de bilmiyorum.
hemen mide bulantisi olmaz bence kisiden kisiye degisebilir tabiiKızlar sabah migde bulantısı olan varmı benim daha adetim geceli 4 gun oldu migde bulantsii var
zorlanmazsin icini rahat tut zaten daha yeni iyi gecer insllahBugün okula başlıyorum Kızlar dua edin benim için inşallah zorlanmam
Amin inşallahRabbim yardımcın olsun kolaylaştırsın inşallah
Öğretmenim okulöncesiKolay gelsin canim benimde bu hafta son okul haftam cok Sukur. Senin ne okulu??
Çok teşekkür ediyorum çok saol şimdi iyimisin geçmiş olsunHcg cok iyi bence bitanemdigerleri icin bisey diyemiycem. Kusura bakma dun basim catliyordu resmen 7 de uyudum ahanda yeni uyandim hamilelik beni benden etti.
GÜNAYDIN Güzel anneler ❤❤❤
Benim bu gün tam 6 hafta oldu dünden beri bulanıyor midemKızlar sabah migde bulantısı olan varmı benim daha adetim geceli 4 gun oldu migde bulantsii var
Insallah abla sag saglim saglikla.kucagina almak nasib olur bende cumartesi aldim randevuyu insallah benimde gozukurKızlar çok şükür keseyi gördük ben 5+2 sanıyordum ama dr daha çok küçük 4 haftanın içinde ancak dedi zaten alttan baktı bende dedim boş gebelik mı yoksa diye kızdı bana sen aklını onunla bozma keseyi gösteren Allah inşallah içinide dolduracak için rahat olsun dedi 6. 7. Haftanda hem bebeği göreceğiz hem kalp atışını dedi güzel yeren tutunmuş kanama falanda gözükmüyor yeri rahat dedi kese güzel dedi inşallah bebisimide görürüm kızlar dua edin
Amin canım çok sagol benim vajinal ultrasonla gördü normal karından bakarsam göremem dedi inşallah görürsün içini ferah tutInsallah abla sag saglim saglikla.kucagina almak nasib olur bende cumartesi aldim randevuyu insallah benimde gozukur
acelmeyin hemen biraz zaman gecsin soylersin.
Abla sen kan tahlili verdin mi benim cumartesi en son 937ydi acaba doktora gitmdn tekrar kan versem mi ki onu bilemedimAmin canım çok sagol benim vajinal ultrasonla gördü normal karından bakarsam göremem dedi inşallah görürsün içini ferah tut
Iyiyim canim ama hala uykum var... çok yorgun hissediyorum. Saglikla gelsinlerde bebislerimiz gerisini atlatirizÇok teşekkür ediyorum çok saol şimdi iyimisin geçmiş olsun
Yok canım ben enson geçen salı verdim 241 çıktı tekrar verme 13 de gel keseyi görürüz dedi bugünde gittim gördük çok şükür tekrarda istemedi hcg testi artisimi 3 kere takip etti 3.de 241 çıkınca tekrar istemedi artışın düzenli dedi seninde düzeniyse sıkıntı yok ama artışın güzel cumaya keseyi görürsün insallahAbla sen kan tahlili verdin mi benim cumartesi en son 937ydi acaba doktora gitmdn tekrar kan versem mi ki onu bilemedim
Insallah ablaa sanada insallah kalp atisini duymak nasib olur hayirlisiylaYok canım ben enson geçen salı verdim 241 çıktı tekrar verme 13 de gel keseyi görürüz dedi bugünde gittim gördük çok şükür tekrarda istemedi hcg testi artisimi 3 kere takip etti 3.de 241 çıkınca tekrar istemedi artışın düzenli dedi seninde düzeniyse sıkıntı yok ama artışın güzel cumaya keseyi görürsün insallah
Amin canım inşallah rabbim hepimizi sağlıcakla evlatlarımıza kavuştursunInsallah ablaa sanada insallah kalp atisini duymak nasib olur hayirlisiyla
Amin canım inşallah rabbim hepimizi sağlıcakla evlatlarımıza kavuştursun
Amin abla insallah cumlemizin❤ bu arada abla ilk gebeligin mi
Kızlar sabah migde bulantısı olan varmı benim daha adetim geceli 4 gun oldu migde bulantsii var
Ya başka bi forumda üzüm gebelik olabilir çok yüksek yazdılar da korktum açıkçasıHcg cok iyi bence bitanemdigerleri icin bisey diyemiycem. Kusura bakma dun basim catliyordu resmen 7 de uyudum ahanda yeni uyandim hamilelik beni benden etti.
GÜNAYDIN Güzel anneler ❤❤❤