2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Allah yardımcın olsun cnm

Çok tatlı hayırlısı olsun şimdiden Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.her gün nasıl olcuyorsun betahcgni ,her gün test mi yaptırıyorsun hastanede?
cuma ve pazartesi günü sağlık ocağında yaptırdım şimdi bekleyeceğim cuma günü yaptırıp değere göre cumartesi gideceğim hastaneye inşallah

Reactions: H E

Reactions: H E
Kızlar bugün sağlık ocağında beta hcg baktırdım yeniden. Sonucu ne zaman geliyor ya. Pazar gübü özelde 1 saatte çıktı.

Bana da 6 ay içinde olmazsa tedaviye başlarız dedi çok şükür 2. Ayda normal oldu

Bende pcos um dr hala pcon devam ediyor ama gebesin dedi sıkıntı olsa söylerdi herhalde
Canim bende PKOluyum ama bu gebelikte risk oldugunu sanmiyorum. Sadece hamile kalmayi zorlastiriyo. Oda duzensiz adet ve yumurtlamamizdan zorlasiyo. Ama hamilelikte bir komplikasyon yaptigini dusunmuyorum ben.

Ben ücretsiz izine ayrildim iyi olsun başka bir istediğim yok şu zamanlar geçsin sadece evde dinleniyorum Senin içinde böylesi hayırlıdır belki

Kaç haftaliksin?ben de cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım.

Ben de çok heyecanlıyım.keske haftaici gitseydim diye hayiflaniyorum.haftasonunu beklemek zorundayım.
Daha beş haftalıkmışım. Ikı hafta sonra gel dedi Dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…