Allah yardımcın olsun cnmBen iş yerimden saklıyordum gebeliği. Bugün müdürüm bana hamile misin sen dedi. Eşim iki çocuk doğurdu tipinden anlarım dedi. Hay rabbm. Hayır diyemiyorum evet diyemiyorum. Hayır desem yarın öbür gün yalan söyledin diyecek. Kısmet dedim. Geçtim. Öğrendikleri an ücretsiz izindeyim. Pandeminin şirketlere kazandırdığı. İstediği personeli istediği zaman ücretsize atıyor. Senin sağlığın için.. yersen. Evet performansım düştü gerçekten son 2 haftadır. Sürekli terliyorum. Oturduğum yerde meyve kuru yemiş ağzım durmuyor. Napayım. Pof kadın olmak ne zor. Şimdi de ağlıyorum. Bir de vardiyalı çalışıyorum uyku düzenim yok.
cuma ve pazartesi günü sağlık ocağında yaptırdım şimdi bekleyeceğim cuma günü yaptırıp değere göre cumartesi gideceğim hastaneye inşallahÇok tatlı hayırlısı olsun şimdiden Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.her gün nasıl olcuyorsun betahcgni ,her gün test mi yaptırıyorsun hastanede?
Degerlerın cok guzle artmıs, benım Çarsamba 141 idi, pazartesi 1161 oldu 5 gündeki artış, gebelik ilerlemeye baslayınca katlayarak daha hızlı artıyormus bi kac gune olur 3000 ❤
[/QUOTE
Cuma günü 3000 olsa cumartesi gideceğim inşallah yaa pcos hastasıyım birde o yüzden endişeliyim doğrusu
Allahın izniyle birşey olmaz canım içini ferah tutİNŞALLAH yaa Bu kadarını görmüşken bişey olsun istemiyorum
Abbaaaaaaaawww kiz o nasil müdürmüs, korkulur vallaha. Bozma moralini canim hakkinda hayirlisi. Saklayabildigin kadar artik. Yapicak bisey yok.
İnşallah canım yaa bakalım iple çekiyorum cumartesiyi birde kasık ve göğüs ağrısı yaşıyorum şu aralar adet olacakmış gibiAllahın izniyle birşey olmaz canım içini ferah tut
Sizinki Normal mi oldu tedavi gördünüz mü ?Bende pcos um dr hala pcon devam ediyor ama gebesin dedi sıkıntı olsa söylerdi herhalde
Normal onlar bendede ara ara oluyor daha yeni ya zamanla geçer inşallah sen genede bol bol istirat et dinlenİnşallah canım yaa bakalım iple çekiyorum cumartesiyi birde kasık ve göğüs ağrısı yaşıyorum şu aralar adet olacakmış gibi
Normal olmaz tedavi bile zor hatta tüp bebek bile belki demişti dr daha tedaviye baslamadigim halde bende tekrar dr gitmedim üzüntümden nasılsa olmayacakmış moduna girdim Rabbime bıraktım çok şükür oda bana mucizemi yolladiSizinki Normal mi oldu tedavi gördünüz mü ?
MaşallahEki Görüntüle 2704082
Kızlar kese resmim bu ama burda kaç haftalık olduğu falan yazmıyor anlayan var mı acaba
Aile hekiminden al beKızlar bugün sağlık ocağında beta hcg baktırdım yeniden. Sonucu ne zaman geliyor ya. Pazar gübü özelde 1 saatte çıktı.
Ah çalışıyorum malesefNormal onlar bendede ara ara oluyor daha yeni ya zamanla geçer inşallah sen genede bol bol istirat et dinlen
Bana da 6 ay içinde olmazsa tedaviye başlarız dedi çok şükür 2. Ayda normal olduNormal olmaz tedavi bile zor hatta tüp bebek bile belki demişti dr daha tedaviye baslamadigim halde bende tekrar dr gitmedim üzüntümden nasılsa olmayacakmış moduna girdim Rabbime bıraktım çok şükür oda bana mucizemi yolladi
Kaç günlüktün 3000 çıktığındaBana yardımcı olabilir misiniz;????
Canim bende PKOluyum ama bu gebelikte risk oldugunu sanmiyorum. Sadece hamile kalmayi zorlastiriyo. Oda duzensiz adet ve yumurtlamamizdan zorlasiyo. Ama hamilelikte bir komplikasyon yaptigini dusunmuyorum ben.Bende pcos um dr hala pcon devam ediyor ama gebesin dedi sıkıntı olsa söylerdi herhalde
Ben ücretsiz izine ayrildim iyi olsun başka bir istediğim yok şu zamanlar geçsin sadece evde dinleniyorum Senin içinde böylesi hayırlıdır belkiBen iş yerimden saklıyordum gebeliği. Bugün müdürüm bana hamile misin sen dedi. Eşim iki çocuk doğurdu tipinden anlarım dedi. Hay rabbm. Hayır diyemiyorum evet diyemiyorum. Hayır desem yarın öbür gün yalan söyledin diyecek. Kısmet dedim. Geçtim. Öğrendikleri an ücretsiz izindeyim. Pandeminin şirketlere kazandırdığı. İstediği personeli istediği zaman ücretsize atıyor. Senin sağlığın için.. yersen. Evet performansım düştü gerçekten son 2 haftadır. Sürekli terliyorum. Oturduğum yerde meyve kuru yemiş ağzım durmuyor. Napayım. Pof kadın olmak ne zor. Şimdi de ağlıyorum. Bir de vardiyalı çalışıyorum uyku düzenim yok.
3000 çıkmadı henüz bekliyorumKaç günlüktün 3000 çıktığında
Daha beş haftalıkmışım. Ikı hafta sonra gel dedi DrKaç haftaliksin?ben de cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım.
Ben de çok heyecanlıyım.keske haftaici gitseydim diye hayiflaniyorum.haftasonunu beklemek zorundayım.