2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar sabah migde bulantısı olan varmı benim daha adetim geceli 4 gun oldu migde bulantsii var

Yok alanlar için söyledim ağızdan alıyorum. Ama karın ağrısı var şu an sanki bir de bel dinlenmeden dolayı mıdır bilmem dün yine bi nokta kahverengiakıntı geldi baktiğimda gece hazimsizlik çekmiştim gece sancı

Beni de ekler misiniz .. son adet tarihim ; 11 Eylül .. 25 yaşındayım .. 8 Haziran gözüküyor doğumum nasipse ..

Bir de iki saat arayla progestan aldım aklım ona takılıyor ama bu hazimsizlik yaptiği kesin o kadar dışardan yemiştim meyveden sonra ben de ishal gibi olmuşum ama etkiliyor şişkinlik hissi veriyor

Kızlar çok şükür keseyi gördük ben 5+2 sanıyordum ama dr daha çok küçük 4 haftanın içinde ancak dedi zaten alttan baktı bende dedim boş gebelik mı yoksa diye kızdı bana sen aklını onunla bozma keseyi gösteren Allah inşallah içinide dolduracak için rahat olsun dedi 6. 7. Haftanda hem bebeği göreceğiz hem kalp atışını dedi güzel yeren tutunmuş kanama falanda gözükmüyor yeri rahat dedi kese güzel dedi inşallah bebisimide görürüm kızlar dua edin

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar sabah migde bulantısı olan varmı benim daha adetim geceli 4 gun oldu migde bulantsii var
Benim 6.haftaya girdiğimden beri bulanıyor. Kardeşim bizde kahvaltı falan hazırlıyor sağolsun yoksa halim harap
Maaşallah gözünaydın çok sevindim darısı kalp atışına insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…