Benim de tiksinti bulantilarim fazlaydi endişeden gözüm görmedi azaldi sanirim hatta bugün hazimsizlik ve mide ağrisi çekiyorum acayipEşim kaç gündür balık yemen lazım dedi yaptık yedik ama kokusu beni benden aldihala midem kötü.
Bir daha yapacağımı sanmıyorum bu bulantida Siz yiyor musunuz?
Ben vajinal hiç denemedim ama geri gelmesini diyorsan oluyormuş normalmiş itebildiğince içeri itmen gerekiyormuş bu hazimsizlikta yapabilir miyaKızlar ben bu progestani vajinal almayı beceremedim galiba
Ağızdan da çok ağır geliyor hem başım ağrıyor hem başım dönüyor sersem gibi oluyorum. Ama nasıl olack bu ya
Cumartesi gidince sorayım canım doktora gittiğimde 6+2 olucak inşallah hepsi görünürbenim tiroid de 3.3 canım 2.5ve altı olması lazim. Kontrolünde mutlaka hatırlat doktora. hcg 15binse çok iyi kese de bebek de gorunur
Aa çok sevindim maasallah
Amin inşallah tedavi ile oldu galiba benim de tüp bebek tedavisi ileBen 8 Ekim beta verdim 17
10 Ekim 65
12 ekim 144 çatlatma iğnesinin 17.gunu bugün doktorum guzel dediinşallah sağlıkla artar cümlemizin
Rabbim kolaylık versin inşallah canımBugün okula başlıyorum Kızlar dua edin benim için inşallah zorlanmam
Bu sürecin etkilemediği ne var kiSağol canım Allah tazı olsun . Aynen birde bu döneme denk geldi etrafta etkilendim
Iyi olmaniza sevndm canimİyiymiş çok şükür dinlen dedi her hafta kontrol haftada iki iğne 200 mg prosgestan iki kere tüm sikinti yaşayanlara herkese yardim etsin Allah sağlikla nasip etsin zor.Kalp atişlarinda farklı ayarlara bakabiliyor mu drlar bana da farkli geldi bu sefer iki kere sordum iyi dedi. Tsh2.89 hala 100 mg kullaniyorum.iki gün 125 alsam düzelir sanirim.
Heyecanla beklıyorum o zaman ben de senın cumartesıyıCumartesi gidince sorayım canım doktora gittiğimde 6+2 olucak inşallah hepsi görünür
Canımm benımkı de asılama, asılama tarıhınden 14 gün cık sat hesaplayabılirsinSohrab benide eklermisin canım yaş 35 1. Gebeliğim sat 2 Eylül tahmini doğum 9 Haziran (aşılama olduğu için tam bilemiyorum dr gidince değişecek büyük ihtimal)
Bende öyle hesapladım canım benimde geç yumurtlama olmuştu bu ay iptal etmiştik tedaviyi son anda süpriz yumurtaCanımm benımkı de asılama, asılama tarıhınden 14 gün cık sat hesaplayabılirsinbenım 22 Eyluldü, 8 Eylul girdim, aslında son adetım 12 Eylul, yumurta erken buyudu, daha doktoru gormeye 10 gun var, doktora gıdınce tekrar degıstırırız, eger degıstırrse ❤
Tamm o zaman kuzum, hesaplanmış hali iseBende öyle hesapladım canım benimde geç yumurtlama olmuştu bu ay iptal etmiştik tedaviyi son anda süpriz yumurta
Ya işte o hazımsızlık bende hep var ve uyuyamıyorum rahatca. Çok fazla yemişim gibi midem hep dolu gibi. Bak şuan kahvaltı yapmadım ama o his hala var.Benim de tiksinti bulantilarim fazlaydi endişeden gözüm görmedi azaldi sanirim hatta bugün hazimsizlik ve mide ağrisi çekiyorum acayip
öyle ittirince bebeğe zararı olur mu diye düşündüm ben. Birde beni rahatsız etti yürürken yarıda kaldı gibiBen vajinal hiç denemedim ama geri gelmesini diyorsan oluyormuş normalmiş itebildiğince içeri itmen gerekiyormuş bu hazimsizlikta yapabilir miya
Dikkat et canım inşallah bir sorun olmaz eşim de gidip geliyor ama Allaha emanet.Bugün okula başlıyorum Kızlar dua edin benim için inşallah zorlanmam
Hcg cok iyi bence bitanemHcg 15000.00 çıktı 5+4 deyim normalmi sence
Kolay gelsin canim benimde bu hafta son okul haftam cok Sukur. Senin ne okulu??Bugün okula başlıyorum Kızlar dua edin benim için inşallah zorlanmam
Amin inşallah tedavi ile oldu galiba benim de tüp bebek tedavisi ile
[/QUOTEAmin inşallah tedavi ile oldu galiba benim de tüp bebek tedavisi ile
Merhaba evet tedavi ile oldu iğne ile yumurta büyüttük çatlatma iğnesi oldum daha sonra polikistik over var bende