- 12 Aralık 2019
- 862
- 1.970
- 31
Üzüm gebelik ? O ne oluyormus canim ? Hiç duymadim cahilligime ver..Ya başka bi forumda üzüm gebelik olabilir çok yüksek yazdılar da korktum açıkçası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzüm gebelik ? O ne oluyormus canim ? Hiç duymadim cahilligime ver..Ya başka bi forumda üzüm gebelik olabilir çok yüksek yazdılar da korktum açıkçası
Benimde ilk abla onun icin cook heycanliyim acaba nasil.olcak insallah sag salim kucagimiza alirizda ♀Yok canım 1 tane düşüğüm oldu bu 2. Gebeligim senin
Benimde 1 dusugum oldu canim o yuzden biraz endiseliyim açikçasi. 3. ayimi atlatirsam cok iyi olucak.Yok canım 1 tane düşüğüm oldu bu 2. Gebeligim senin
Bende öyleyim valla bol bol dinleniyorum vajinal ultrasonda bile korktum acikcasiBenimde 1 dusugum oldu canim o yuzden biraz endiseliyim açikçasi. 3. ayimi atlatirsam cok iyi olucak.
Amin canım allahın izniyle alırız hepimizBenimde ilk abla onun icin cook heycanliyim acaba nasil.olcak insallah sag salim kucagimiza alirizda
Mol gebelik döllenme işlemi sırasında genetik bir hatanın sonucu olarak rahim içinde anormal doku büyümesine yol açar.Mol gebelikte trofoblast hücreleri, sağlıklı bir plesanta yerine açık üzüm salkımı görünümünde bir doku yığınına dönüşür.Üzüm gebelik ? O ne oluyormus canim ? Hiç duymadim cahilligime ver..
Böyle bir durum için belirtilerinmi var canim ??Mol gebelik döllenme işlemi sırasında genetik bir hatanın sonucu olarak rahim içinde anormal doku büyümesine yol açar.Mol gebelikte trofoblast hücreleri, sağlıklı bir plesanta yerine açık üzüm salkımı görünümünde bir doku yığınına dönüşür.
Bana yardımcı olabilir misiniz;????Merhabalar anne adayları
Ben de cuma günü öğrendim değerim 118 di pazartesi günü 510 olmuştu şimdi 3000 olmasını bekliyormuş doktorum 3000 olunca gel dedi sizce nasıl bir ilerleme var
Güzel ilerlemis canim. 2 gunde bir 2ye katlaniyor diye biliyorum. Ona göre hesaplayip git bence.Bana yardımcı olabilir misiniz;????
3000 olur canım benim gecen salı 241 di bugün çağırmıştı vajinal ultrasonda kesem gözüktü ama değerim kaç bilmiyorumBana yardımcı olabilir misiniz;????
Degerlerın cok guzle artmıs, benım Çarsamba 141 idi, pazartesi 1161 oldu 5 gündeki artış, gebelik ilerlemeye baslayınca katlayarak daha hızlı artıyormus bi kac gune olur 3000 ❤Bana yardımcı olabilir misiniz;????
İki hafta var inşallah duyacağım ve an ve an yazacağım inşallahKızlar karında ultrasonla bebeğini gören kalp atışını duyanlar yazabilirmi hangi haftada oldu
Ben de haftaya Çarsamba gidicemcok heyecanlıyım yaİki hafta var inşallah duyacağım ve an ve an yazacağım inşallah
Inşallah canım ses kaydı al mutlaka ömur boyu dinlersin ben ilk cocugumun ilk kalp atışını ve son doğuma yakın nst 'te almıştım iyiki yapmışım diyorumİki hafta var inşallah duyacağım ve an ve an yazacağım inşallah
Çok tatlı hayırlısı olsun şimdiden Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.her gün nasıl olcuyorsun betahcgni ,her gün test mi yaptırıyorsun hastanede?Bana yardımcı olabilir misiniz;????
Kaç haftaliksin?ben de cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım.İki hafta var inşallah duyacağım ve an ve an yazacağım inşallah
Ben de çok heyecanlıyım.keske haftaici gitseydim diye hayiflaniyorum.haftasonunu beklemek zorundayım.Ben de haftaya Çarsamba gidicem❤cok heyecanlıyım ya
Abbaaaaaaaawww kiz o nasil müdürmüs, korkulur vallaha. Bozma moralini canim hakkinda hayirlisi. Saklayabildigin kadar artik. Yapicak bisey yok.Ben iş yerimden saklıyordum gebeliği. Bugün müdürüm bana hamile misin sen dedi. Eşim iki çocuk doğurdu tipinden anlarım dedi. Hay rabbm. Hayır diyemiyorum evet diyemiyorum. Hayır desem yarın öbür gün yalan söyledin diyecek. Kısmet dedim. Geçtim. Öğrendikleri an ücretsiz izindeyim. Pandeminin şirketlere kazandırdığı. İstediği personeli istediği zaman ücretsize atıyor. Senin sağlığın için.. yersen. Evet performansım düştü gerçekten son 2 haftadır. Sürekli terliyorum. Oturduğum yerde meyve kuru yemiş ağzım durmuyor. Napayım. Pof kadın olmak ne zor. Şimdi de ağlıyorum. Bir de vardiyalı çalışıyorum uyku düzenim yok.
İNŞALLAH yaa Bu kadarını görmüşken bişey olsun istemiyorum3000 olur canım benim gecen salı 241 di bugün çağırmıştı vajinal ultrasonda kesem gözüktü ama değerim kaç bilmiyorum