MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de vardı penguen gibi yürüyordum karnımı tuta tuta bide, aha hamile geldi diyordu herkesNe çekmisiz bu sipalardanaaa birde benimki aşağıya yuva yapmisti resmen sumo güreşçileri gibi yürüyordum
![]()
pardon bu arada antikor olduğunu anlamak için kan testi sonuçlarına bakmak gerekiyorduKovid testinde pcr 1 reaksiyon ne demek arkadaşlar bir akrabamın test sonucu negatif ama antikor var mı yani?
Antikor testinde daha önce geçirmiş ve bağışıklık kazanmış mi diye bakılıyor sanırım. Kanda bakılıyor galiba. Şuan negatif çıkması yakalanmış atlatmış yada hiç yakalanmamis sanırım. Çok geçmiş olsunpardon bu arada antikor olduğunu anlamak için kan testi sonuçlarına bakmak gerekiyordu![]()
Teşekkürler canımAntikor testinde daha önce geçirmiş ve bağışıklık kazanmış mi diye bakılıyor sanırım. Kanda bakılıyor galiba. Şuan negatif çıkması yakalanmış atlatmış yada hiç yakalanmamis sanırım. Çok geçmiş olsun![]()
Kalp atış hızını doktorunuz mu söyledi, yoksa ultrason kağıdında yazıyor mu bana öyle bir şey demedi doktor merak ettim şimdi, kağıtta da yazmıyorBizimde 163 tü en son :)
Doktor söyledi bana:)Kalp atış hızını doktorunuz mu söyledi, yoksa ultrason kağıdında yazıyor mu bana öyle bir şey demedi doktor merak ettim şimdi, kağıtta da yazmıyor![]()
Malesef canım bu süreçte herkes kendi başının çaresine bakmak durumunda kaldı . Annem yüksek tansiyon hastası . Migren gibi başağrısı ile ilerleyince gece taksiye atlayıp kendi başvurdu. Ertesi gün de beni arayıp bilgi aldılar . İlaç getirdiler sonra ulaşılmaz oldular. Ailem İzmit'te yaşıyor. Universite hastanesi çalışanları ilgiliymis. Bugün yine annem kendi çıktı gitti hastayım demek durumunda kaldı test için. Şükür negatif çıktı. Normalde işte bişey olursa 112 yi arayın diyorlar . Onlarda il sağlığın numarasını veriyor ama açan yok. Rabbim dusmanimin başına vermesin. Herkes özele gidip 250 lira verebilecek durumda olmayabilir yada birden fazla kişi için bı kaç kez yapılması gerekebilir. Zor yani .Bu arada bu akrabam koronalı biriyle temaslı olmasına rağmen hastaneye kendi gitmiş ve test yapmak için 8 saat bekletmişler eve filyasyon ekibi gelme olayı falan yok yani hastaneye kendin gidince bile kaç saat bekletiyorlar![]()
Çok doğru, fenalaşınca bile hastaneye götürmüyorlar arıyorsun ses seda yok illa kendin götürmen gerekiyor bizim yandaki teyze çok kötü oldu aradık 112 yi bir Allah'ın kulu da yardım etmedi, çocuklarını aradık onlar götürdü de öyle yoğun bakıma aldılar ama öldü kadıncağız.. zaten kendimiz test yapmaya gitsek o kadar bekletmeye negatifsek bile pozitif oluruz..Malesef canım bu süreçte herkes kendi başının çaresine bakmak durumunda kaldı . Annem yüksek tansiyon hastası . Migren gibi başağrısı ile ilerleyince gece taksiye atlayıp kendi başvurdu. Ertesi gün de beni arayıp bilgi aldılar . İlaç getirdiler sonra ulaşılmaz oldular. Ailem İzmit'te yaşıyor. Universite hastanesi çalışanları ilgiliymis. Bugün yine annem kendi çıktı gitti hastayım demek durumunda kaldı test için. Şükür negatif çıktı. Normalde işte bişey olursa 112 yi arayın diyorlar . Onlarda il sağlığın numarasını veriyor ama açan yok. Rabbim dusmanimin başına vermesin. Herkes özele gidip 250 lira verebilecek durumda olmayabilir yada birden fazla kişi için bı kaç kez yapılması gerekebilir. Zor yani .
Doktor demiştiKalp atış hızını doktorunuz mu söyledi, yoksa ultrason kağıdında yazıyor mu bana öyle bir şey demedi doktor merak ettim şimdi, kağıtta da yazmıyor![]()
Doktor gercekten sacmalamis. Hamilelikte herkesin tsh inda problem oluyor. Ilac kullanman evet gerekli hormonu dengelemek icin. Allah askina aile hekimi hangi alanda uzman oluyor merak ediyorum. Sen kendi doktorunla gorus. Endokrin doktoruna yonlendircek ve takip edicekler. Aile hekimleri sag olsunlar sadece bakarak tani koyuyolar
AYNen öyle bakalım bugun gıdeyım kendı doktoruma . Tesekkur ederımDoktor gercekten sacmalamis. Hamilelikte herkesin tsh inda problem oluyor. Ilac kullanman evet gerekli hormonu dengelemek icin. Allah askina aile hekimi hangi alanda uzman oluyor merak ediyorum. Sen kendi doktorunla gorus. Endokrin doktoruna yonlendircek ve takip edicekler. Aile hekimleri sag olsunlar sadece bakarak tani koyuyolar
Ben yakalandigimda bizde herkes kendi teste gitti sağlık bakanlığı 2bkere aradı durum sordu sonra ilaç getirildi o zamanda aradılar ama aile hekimi hemşirem hergün arıyordu ben 14 gün bitince test yaptırmadım çünkü yapmıyorlar ama çalışanlar gidip ateşim ağrım var diye yaptırdı işyeri istediği için zaten tek aile hekimi ilgileniyorMalesef canım bu süreçte herkes kendi başının çaresine bakmak durumunda kaldı . Annem yüksek tansiyon hastası . Migren gibi başağrısı ile ilerleyince gece taksiye atlayıp kendi başvurdu. Ertesi gün de beni arayıp bilgi aldılar . İlaç getirdiler sonra ulaşılmaz oldular. Ailem İzmit'te yaşıyor. Universite hastanesi çalışanları ilgiliymis. Bugün yine annem kendi çıktı gitti hastayım demek durumunda kaldı test için. Şükür negatif çıktı. Normalde işte bişey olursa 112 yi arayın diyorlar . Onlarda il sağlığın numarasını veriyor ama açan yok. Rabbim dusmanimin başına vermesin. Herkes özele gidip 250 lira verebilecek durumda olmayabilir yada birden fazla kişi için bı kaç kez yapılması gerekebilir. Zor yani .
Kötü düşünme canım havalar soğuk belki mideyi üşütmüssündür gazda olabilir benim gaz sancim belime sırtıma yan bölgelerime bile vuruyor agrısıKızlar merhaba size bir sorum olacaktı 8 haftalık hamileyim ve az önce mide krampı ile uyandım böyle birşey yaşayan var mı, ya da bilen var mı niye böyle oluyorwc ye gittim, ısıtıcıyı açtım önüne oturdum, biraz iyi geldi sıcak mideme ama şuanda hafiften tekrar başladı
önce ki gebeliğimde de aynı 8. Hafta da bunu yaşamıştım fakat onda kalp atışını duymadığımız için kürtajla sonuçlandı korkuyorum bende, İnternete yazdım bu haftalarda başlıyabiliyormuş mide krampı
![]()
Evet gaz da varKötü düşünme canım havalar soğuk belki mideyi üşütmüssündür gazda olabilir benim gaz sancim belime sırtıma yan bölgelerime bile vuruyor agrısı
Merhaba gunaydın ayynınşikayet bende de var hatta gebelik başından berı mide agrısı ,kramp ,hazımsızlık şişkinlik ,hep tokluk hissi ,aşırı gaz ama normal bence ılk cocugumdada aynılarını yaşadım zor ama bır sprun olmuyo . hatta bazen haz o kadar artıyo ki dıyorum bebek mi hareket ediyoKızlar merhaba size bir sorum olacaktı 8 haftalık hamileyim ve az önce mide krampı ile uyandım böyle birşey yaşayan var mı, ya da bilen var mı niye böyle oluyorwc ye gittim, ısıtıcıyı açtım önüne oturdum, biraz iyi geldi sıcak mideme ama şuanda hafiften tekrar başladı
önce ki gebeliğimde de aynı 8. Hafta da bunu yaşamıştım fakat onda kalp atışını duymadığımız için kürtajla sonuçlandı korkuyorum bende, İnternete yazdım bu haftalarda başlıyabiliyormuş mide krampı
![]()
Ayni şekilde.. Cok ilginç değil mi ya hormonlar tarafından yönetiliyoruz resmen. Benim 8, 9 ve 10. Hafta cok ama cok kotu geçmişti simdi nispeten daha iyiyim.Benimde aynı vallah bazen yaklaştırıyorum iyi hissedince ama gerçekten herşey kokuyor zorla yemek yiyorum hiç canım istemiyorbanyoya zar zor giriyorum