- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
- 83
Aynen ben de daha iyiyim sükürAyni şekilde.. Cok ilginç değil mi ya hormonlar tarafından yönetiliyoruz resmen. Benim 8, 9 ve 10. Hafta cok ama cok kotu geçmişti simdi nispeten daha iyiyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de daha iyiyim sükürAyni şekilde.. Cok ilginç değil mi ya hormonlar tarafından yönetiliyoruz resmen. Benim 8, 9 ve 10. Hafta cok ama cok kotu geçmişti simdi nispeten daha iyiyim.
Bende senin gibiyim bugün 9 haftayı doldurdum ama aynıyız 12 + larda gidiliyor demişti burda arkadaşlar dr randevu vermedi mı sanaBenim hiç belirtim yok hiç birşey hissetmiyorum sadece çok çabuk acikiyorum ve çok üşüyorum. Çin takvimine göre erkek. Herkes erkek diyor ben kız diye düşünüyorum. Hayırlısı Allah'tanŞuan 9+2 yım, 11+1 de randevum var ikili test için doğru bir zaman mi bilmiyorum. Ne zaman gitmek gerekiyor bilen var mı ?
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun bende yaşadım daha önce seni anlıyorum rabbimin bir bildiği vardır inşallah başka bi zamanda sağlıkla bebek nasip etsin sana kendine iyi bak Allaha emanet olGittim canım kese gelişmemiş ve bozulma başlamış yarın sabah kürtaj olacağım.MahidevranSultan canım listeden silebilirsin haziran annesi olmak nasipte yokmuş malesef. Allah sizlerin bebeklerinizi korusun hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Demekki olabilen birşey bu rahatsızlık, bende hemen paniğe kapıldım, çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinBenim dıguma kadar devam etti canım bunda da ilk haftlar baya şiddetliydi bayılacak gibi oluyodum , son bir haftadr daha az azalıyo ama doguma kadar devam ediyo bende inş senee oyle olmaz . bu arasa maden suyu fayda ediyo gece yatmadn bı yarım saat once içiyorum rahtlatıyo
Hayir ilaca gerek yok suanda dedi. Birsey vermedi. sonraki ay tekrar test yapalim yukselirse o zaman ilaca baslariz dedi.İlaç başlattı mı size benimde 2,7 çıkmıştı tsh ilaç başlattı hemen
Zaman olarak aynıyız doktorum bana da 11 haftanın içinde bir gün gel dedi ikili test içinBenim hiç belirtim yok hiç birşey hissetmiyorum sadece çok çabuk acikiyorum ve çok üşüyorum. Çin takvimine göre erkek. Herkes erkek diyor ben kız diye düşünüyorum. Hayırlısı Allah'tanŞuan 9+2 yım, 11+1 de randevum var ikili test için doğru bir zaman mi bilmiyorum. Ne zaman gitmek gerekiyor bilen var mı ?
Yok canım randevum 11+1 de ama iki test için birşey demediBende senin gibiyim bugün 9 haftayı doldurdum ama aynıyız 12 + larda gidiliyor demişti burda arkadaşlar dr randevu vermedi mı sana
Ben doktora 6+6da gitmiştim 1 buçuk ay sonra ikili teste git demişti 12. Haftaya denk geliyor yani seninki niye bisey dememiş ki hayreyYok canım randevum 11+1 de ama iki test için birşey demedi
Anladım canım yapabilir o zaman ikili test 11+1 bakalım iki hafta var dahaZaman olarak aynıyız doktorum bana da 11 haftanın içinde bir gün gel dedi ikili test için
Çin takvimine göre kızmışKızlar herkes çin takvimine göre cinsiyeti ve belşrtilerini yazsın. Cinsiyet öğrendikten sonra dopru mu sonuçlar bakalım.
Bilmiyorum ki 7+1 de gittik kalp atışı için çıkınca önünüzde ki ay görüşürüz dedi. Belki gidince bilgilendirir yapar ya da ne biliyim sorucam zatenBen doktora 6+6da gitmiştim 1 buçuk ay sonra ikili teste git demişti 12. Haftaya denk geliyor yani seninki niye bisey dememiş ki hayrey
Ben de böyleyim ya sürekli üşüyorum ve sürekli sanki saatlerdir yemek yememişim gibi acıkıyorumBenim hiç belirtim yok hiç birşey hissetmiyorum sadece çok çabuk acikiyorum ve çok üşüyorum. Çin takvimine göre erkek. Herkes erkek diyor ben kız diye düşünüyorum. Hayırlısı Allah'tanŞuan 9+2 yım, 11+1 de randevum var ikili test için doğru bir zaman mi bilmiyorum. Ne zaman gitmek gerekiyor bilen var mı ?
Kan değerlerim de normal çıktı buna rağmen üşüyorum. Hamilelik öncesi de sogukla aram hiç değildi ben kansızlık var diye düşünüyordum değilmişBen de böyleyim ya sürekli üşüyorum ve sürekli sanki saatlerdir yemek yememişim gibi acıkıyorum
Merhaba canım benim de 3.03 çıktı 25mg lik ilaç kullanıyorum. 1.47ye düştü. Şimdi devam etsem mi etmesemmi diye dahiliyeye görünmem gerekiyormus. Birkac haftaya tekrar kan verip sorucam ne durumda diye. 3aydan sonra 2.5 civarı. son 3 ayda da 3 civarı olması gerekiyor tshnin.Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Pztsi tekrardan kan verip sonucunu artik gotururum belki dusmustur hamilelik ilerledikce diye dusundum bakalim hayirlisi insaallah herkes hakkinda hayirlisi olsun
11.haftaya gitmedim ben de daha geç oluyodur heralde olcumlerde daha iyi yapılır hem diye dusundumBen de bir dahaki randevuyu 12+4e aldım kızlar o zaman bulabildim.
Bu arada midem hala çok fena bulantı geçse mide kazinması yanması değişik biseyler oluyoryemek yedikten sonra daha fena oluyorum
Cook tesekkur ederim canim cevabin icin hemen pazartesi kan verip durumu ogreneyim ben de. Keske doktor da uyarsaydi hic uyarmadiMerhaba canım benim de 3.03 çıktı 25mg lik ilaç kullanıyorum. 1.47ye düştü. Şimdi devam etsem mi etmesemmi diye dahiliyeye görünmem gerekiyormus. Birkac haftaya tekrar kan verip sorucam ne durumda diye. 3aydan sonra 2.5 civarı. son 3 ayda da 3 civarı olması gerekiyor tshnin.
Nasıl hesapladınz ben yapamdmÇin takvimine göre kızmış![]()
Yaşına ve doğduğun aya göre bakıyorsunNasıl hesapladınz ben yapamdm![]()