• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merak etme cnm. Ben de 2 hafta once gittimde kese etrafinda kan oldugunu kanamn olursa korkma demisti. Kanaman olursa 3 gun boyunca yatacaksin demisti. sen de wc disinda ayaga kalkma sakin
2 yasinda oglum var cnm yatma şansım yok .

Arkadaslar hamileligi saglik ocagina ne zaman bildirdiniz? Bildirdiginizde hemen kan alip tsh vs mi baktilar? Ben 7.haftadayim hala bildirmedim, 1 ay once tam hamile kaldigim siralarda tsh'im 3.5 cikmis, doktorum gordu ama bisey de demedi.
Acaba gec mi kaldim?
Benim 10. Haftam bitti bu hafta bildirdim. Ebe kayit acti 12. Haftaya kadar bildirmek gerekiyormus.

Benim şimdiki halim gibisin o zaman 🤣🤣 bugün limon kalmamış eşime gözlerim dolu dolu limon bitmiş dedim gidip almış sağolsun almayacak da ne yapacak yakasına yapışırım vallahi🤣🤣
Bende greyfurt aldirdim limonu gizli yiyorum bebege zarar vermez desemde ikna olmuyor gunde iki tane yesem yetermis pehh 😅😅

Çin takvimine ve Rus takvimine göre cinsiyet kız olarak söylüyor bende öyle hissediyorum benim dışımda bütün çevrem erkek diyor 😂

Bende hep rüyalarımda erkek bebek isimleri arıyorum. Canım ekşi şeyleri daha çok çekiyor. Normalde çikolata canavarı olmama rağmen gebeliğim boyunca çikolatalı yada tatlı şeyler görünce midem bulandı. Ama çok iyi turşu yiyorum. Normaldede ekşi şeyler yiyemem çok çabuk kamaşırım. Ama şuan ekşi olduğunu bile anlamıyorum. Gerçi koronadan dolayı tat alamıyorum da genel plarak ekşi yiyorum yani.
Korona mı oldunuz geçmiş olsun nasıl geçiyor ilaç kullandınız mi?

Ay içimi rahatlattin canım benimde çünkü belirtim yok bende 9+4 de gidicem insallah bende kipirtilarini görürüm
Valla canım ben dedim ki.kesin bebek yok yada kalp atışı yok dedim ne bilim burda herkezin bulantısı olunca ben tam testi yani bı sigarayı bıraktım tamam normal hayatıma devam ediyorum. Doktora dedim kalp atışı var mı dedim ooo ne kalp atışı hareket bile ediyor dedi gösterdi belirti de normal dedi yani sanslisin ne güzel dedi.

Valla canım ben dedim ki.kesin bebek yok yada kalp atışı yok dedim ne bilim burda herkezin bulantısı olunca ben tam testi yani bı sigarayı bıraktım tamam normal hayatıma devam ediyorum. Doktora dedim kalp atışı var mı dedim ooo ne kalp atışı hareket bile ediyor dedi gösterdi belirti de normal dedi yani sanslisin ne güzel dedi.
Sevindim canım bende öyleyim ilk kalp atışlarını duydugumdada belirtim yoktu sadece lekelenme oldu şuanda senin gibi normalim bende korkuyordum o yüzden inşallah bende mutlu haberler alirim🤲🏻

Ay sorma valla ya her bulantim olduğunda bulantim geçsin diye yemeye kalksam ona bile yetmez Allah'tan gündüz hep iste😅😅
Ayy evet ya bulantıya çok iyi geliyor,ben iki gecedir uykumdan uyanıp limonu ıssıra ıssıra yiyorum özellikle geceden yiyince sabah başlayan bulantıyı yok ediyor 😅😅

İlk çocukta bunda da bulantı hiç yaşamadım sadece yemek yedikten sonra midem ağrıyor gibi oluyordu birkaç gündür o da yok..içinizde yada çevrenizde benim gibi olan varmı bilmiyorum ama hamileliği 7 haftikken öğrendim çünkü bayağı bayağı âdet oldum ben ekimde sadece biraz gecikmeli oldum..13.gün olup siyah lekelenmeler bitmeyince dr.a gittim ve orada kese ve bebişim gördüm.
Lekelenmeler devam ediyor günde bir progestan kullanıyorum vede balık yağı ağırlıklı bir vitamin....

Ayy evet ya bulantıya çok iyi geliyor,ben iki gecedir uykumdan uyanıp limonu ıssıra ıssıra yiyorum özellikle geceden yiyince sabah başlayan bulantıyı yok ediyor 😅😅
Yaa evde doğalgaz açık olmasına rağmen geceleri o kadar usuyorum ki kıyamet kopsa yataktan cikasim gelmiyor😅😅

Ben de yazayım bari. Oğlumda mide bulantıları tavandi . Sabah sabah peş peşe soda içerdim bilmeden. Yine etten tiksinmistim. Çok fena uyuyordum. O zaman yaz okulunda sehirdisinda yurtta kalıyordum . Oda arkadaşlarım hemsireydi abla çok uyuyorsun hayırdır demişlerdi 😅 Dr bana pkosun deyince aklımdan bile geçmedi . Yani anca tedaviyle olur diye sartlamisim sanırım. Tatlı ekşi yemiştim. Baya çikolataları gömdüm. Canım çekiyordu kilo kilo bir meyve çekti canım . Yazmayayım canınız çekmesin. Ama sonra uyku bulantı geçti sonra .
Şimdi yeni doğmuş tay gibi oldum. Ayakta durmaya mecalim yok gibi. Bulantılar yeni basladi. Güçsüz düşmemek için ve bulantı gelmesin diye yiyorum. Aserme yok uyku yok . Et ürünlerinden yine hoşlanmıyorum.

Daha gebelik yokken annem rüyasında yaşlı bı dedemizi görmüştü. Dedenin ismi eşimin erkek cocugumuz olursa vermek istediği bir isim. 🙈 Daha sonra yine ruyasinda benim bı kızım olduğunu görmüş . Haftalar sonra gebeliğim netleşti rüyalar bitti 🤣 Bakalım hayırlısı ortaya karışık oldu

Yaa evde doğalgaz açık olmasına rağmen geceleri o kadar usuyorum ki kıyamet kopsa yataktan cikasim gelmiyor😅😅
Yaa benim ağzımdaki ekşi tat ağır basıyor 🤣🤣dün gece ikinci defa uyandığımda saat kaç diye bakmak için doğruldum yataktan başım döndü bayılmışım🤣🤣

Ben de yazayım bari. Oğlumda mide bulantıları tavandi . Sabah sabah peş peşe soda içerdim bilmeden. Yine etten tiksinmistim. Çok fena uyuyordum. O zaman yaz okulunda sehirdisinda yurtta kalıyordum . Oda arkadaşlarım hemsireydi abla çok uyuyorsun hayırdır demişlerdi 😅 Dr bana pkosun deyince aklımdan bile geçmedi . Yani anca tedaviyle olur diye sartlamisim sanırım. Tatlı ekşi yemiştim. Baya çikolataları gömdüm. Canım çekiyordu kilo kilo bir meyve çekti canım . Yazmayayım canınız çekmesin. Ama sonra uyku bulantı geçti sonra .
Şimdi yeni doğmuş tay gibi oldum. Ayakta durmaya mecalim yok gibi. Bulantılar yeni basladi. Güçsüz düşmemek için ve bulantı gelmesin diye yiyorum. Aserme yok uyku yok . Et ürünlerinden yine hoşlanmıyorum.

Daha gebelik yokken annem rüyasında yaşlı bı dedemizi görmüştü. Dedenin ismi eşimin erkek cocugumuz olursa vermek istediği bir isim. 🙈 Daha sonra yine ruyasinda benim bı kızım olduğunu görmüş . Haftalar sonra gebeliğim netleşti rüyalar bitti 🤣 Bakalım hayırlısı ortaya karışık oldu
Senin oğluna hamileliğin aynı benim oğluma hamileliğim gibi hatta aynısı 🤣🤣

Sevindim canım bende öyleyim ilk kalp atışlarını duydugumdada belirtim yoktu sadece lekelenme oldu şuanda senin gibi normalim bende korkuyordum o yüzden inşallah bende mutlu haberler alirim🤲🏻
benimde oldu lekenme ilişkiden sonra geldi buraya yazmıştım hatta ama çok az gelmişti.

Back
X