Aynen hep tokluk hissi vardı ve su hiç icemezdim.Erkek çocuklarında tokluk hissi oluyor diyenleri duydum. Belirtilerimiz benziyor bakalım doğru çıkacak mı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen hep tokluk hissi vardı ve su hiç icemezdim.Erkek çocuklarında tokluk hissi oluyor diyenleri duydum. Belirtilerimiz benziyor bakalım doğru çıkacak mı.
Bende oğluma hamileyken hep tuzlu seyler yedim en çok da zeytin yedim. Kızıma hamileyken de kilo kilo tatlı yerdim o yuzden 55le hamile kalıp 80le dogum gittimOğlu olanlara sordum geneli ilk aylar hep ekşi tuzlu yemişler. 4.aydan sonra tatlıya dönenler olmuş. Limon yemek isteyende çok duydum.
Çin takvimine göre erkekKızlar herkes çin takvimine göre cinsiyeti ve belşrtilerini yazsın. Cinsiyet öğrendikten sonra dopru mu sonuçlar bakalım.
Bende bazen kabız bazen normalim ama karin ağrısı bendede gece başlıyor bazende sabah bende çözemiyorum üşütme gibi gaz gibi anlayamadimİshal olsam sevinicem ama garip bi karın ağrısı bu anlam veremiyorum hayırlara gelsin
Gerginlik şikinlik gaz gibi birşey sanki mide ağrısı gibi ama karın ağrısı gibi de birşey. Normal diyorlar. Bende de varAranızda mide bozulması gibi karın ağrısı gibi bi durum yaşayan var mı? Tam tarif de edemiyorum ama karnım sürekli bir garip özellikle uyurken ama midem bozulmasını geçtim sürekli de kabızım. Bu karın ağrısı gibi şey ne anlamadım
ay benim de öyle. Kız istiyorum ama allahım saglıklı olsun. Ve hayırlı evlat olsun dıyorum. Ne verırse hayırlısını versin.Kesinlikle,ben eğlencesine yapıyorum zaten ama bide birazcık kız çocuk aşkı var![]()
Selam :) benim de ayni. 6+5im ama bebek 1 hafta onden gidiyor. Doktor erken yumurtlamadandir dediTatlı hamileler ben 9 hafta 4 günlük hamileyim bebek önden gidiyor böyle bir durum yaşayan var mı? Erken yumurtlamıştım ondan olabilir diye düşünüyorum.
Benim şimdiki halim gibisin o zamanEvet bir tez daha bizlere ömür
benden tatlı olarak sadece sarı Limonlu şeker yiyordum o derece kaynanam ve eşim limanları benden saklardi sadece eksi elma tursu ve limonla beslendim resmen
![]()
Tabi önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması bizim ki eğlenceGerginlik şikinlik gaz gibi birşey sanki mide ağrısı gibi ama karın ağrısı gibi de birşey. Normal diyorlar. Bende de var
ay benim de öyle. Kız istiyorum ama allahım saglıklı olsun. Ve hayırlı evlat olsun dıyorum. Ne verırse hayırlısını versin.
Hey maşallah yaş kaçtı senin. Benim 36 Allah’ın izniyle erkek olurs kız ıstyorum diye ikinciyi yapamam herhalde. Yaş baya gittiTabi önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması bizim ki eğlenceerkek olursa üçüncüyü yapmak zorunda kalacağım ama
![]()
28:)) eşimle üniversite de tanıştık bitince de evlendik 23 yaşındaydım,annem kızmıştı erken değil mi diye hattaHey maşallah yaş kaçtı senin. Benim 36 Allah’ın izniyle erkek olurs kız ıstyorum diye ikinciyi yapamam herhalde. Yaş baya gitti
Aslında ard arda olursa neden olmasın:))Hey maşallah yaş kaçtı senin. Benim 36 Allah’ın izniyle erkek olurs kız ıstyorum diye ikinciyi yapamam herhalde. Yaş baya gitti
Bebeğin kesinn erkek canimBendee yorgunluktan baska bir degisiklik olmadi biraksalar 24 saat uyurum. Allahtan homeofis calisiyorum da oglen aralarinda bile uyudum.
Bende bazen kabız bazen normalim ama karin ağrısı bendede gece başlıyor bazende sabah bende çözemiyorum üşütme gibi gaz gibi anlayamadim
Yaaa belki bebeğin gelişimiyle ilgili normal bi durum olabilir mi o zaman kızlarGerginlik şikinlik gaz gibi birşey sanki mide ağrısı gibi ama karın ağrısı gibi de birşey. Normal diyorlar. Bende de var
ay benim de öyle. Kız istiyorum ama allahım saglıklı olsun. Ve hayırlı evlat olsun dıyorum. Ne verırse hayırlısını versin.
Bencede normaldir çünkü bende başından beri var ağrı idrar kesesine büyüdükçe baskı yaptığı için ağrı oluyordur belkiYaaa belki bebeğin gelişimiyle ilgili normal bi durum olabilir mi o zaman kızlariyi düşüneyim o zaman
Bende 6+5 de bildirdim canım sende bildirebilirsin geç değil zaten kalp atışını duyunca kayıt acıyor çoğuArkadaslar hamileligi saglik ocagina ne zaman bildirdiniz? Bildirdiginizde hemen kan alip tsh vs mi baktilar? Ben 7.haftadayim hala bildirmedim, 1 ay once tam hamile kaldigim siralarda tsh'im 3.5 cikmis, doktorum gordu ama bisey de demedi.
Acaba gec mi kaldim?
Benimde 4 çıktı 2,5 altı istiyorlar gebelikte. Bi endokrin uzmanına görünmeniz lazım değeriniz aşırı yüksek değil ama en erken zamanda müdahale edilmesi lazım diye biliyorumArkadaslar hamileligi saglik ocagina ne zaman bildirdiniz? Bildirdiginizde hemen kan alip tsh vs mi baktilar? Ben 7.haftadayim hala bildirmedim, 1 ay once tam hamile kaldigim siralarda tsh'im 3.5 cikmis, doktorum gordu ama bisey de demedi.
Acaba gec mi kaldim?
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Pztsi tekrardan kan verip sonucunu artik gotururum belki dusmustur hamilelik ilerledikce diye dusundum bakalim hayirlisi insaallah herkes hakkinda hayirlisi olsunBenimde 4 çıktı 2,5 altı istiyorlar gebelikte. Bi endokrin uzmanına görünmeniz lazım değeriniz aşırı yüksek değil ama en erken zamanda müdahale edilmesi lazım diye biliyorum
Hayirlisi diyelim o zaman cnm saglikli.olsunlar daBebeğin kesinn erkek canim