• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Peki ilaç ne zamana kadar kullanılacak. Aile hekimi beni çok korkuttu. Direk çocuk zekasındA problem olacagını söyledi . Moralimi cok bozdu yarın ayrımtılı tsh bakıp kemdi kadın dogum doktorum ilaç verecek .
Doktor gercekten sacmalamis. Hamilelikte herkesin tsh inda problem oluyor. Ilac kullanman evet gerekli hormonu dengelemek icin. Allah askina aile hekimi hangi alanda uzman oluyor merak ediyorum. Sen kendi doktorunla gorus. Endokrin doktoruna yonlendircek ve takip edicekler. Aile hekimleri sag olsunlar sadece bakarak tani koyuyolar

Ben yazayım o zaman Oğlumda çin de kız Rus da erkek çıkmıştı ya da tam tersi de olabilir belirtiler de ilk aylarda aşırı bulantı ve kusma oldu, hep yorgundum, göğüs hassasiyeti baş ağrısı ne ararsan vardı,sonradan rahatladım ve inanılmaz iştahım açıldı,tatlı tuzlu ekşi hepsini yedim ama en çok tatlı, karnım top gibiydi bide rüyamda kız bebek görmüştüm:)
Ben hep eksi yemistim tatlıyı ağzıma surememistim😅 hatta oğlum iki yaşına geldi tatli bugüne kadar ağzıma surmedim bi bugün canım istedi de yedim 😅 iştahım da son aya kadar açılmadı hiç bişey yiyemedim hatta kilo verdim 🙈 demekki yeme içmeye gorede cinsiyet belli olmuyormus😣

Benim içimden erkek gibi geldi. Öğrenince yazın merak ederim.
Hamileligimi soyledigim herkes erkek dedi😀 ama ben kiz cocuklarini daha cok seviyorum. Gonlumden gecen kiz ama ben de ruyamda hamile oldugumu bilmeden ruyamda erkek bebegi kucagima aliyordum. Saglikli.olsunlarda kuzucuklar cinsiyet fatk etmez 😄😄😄 bu arada bundan bi kac ay once hamile miyiz, belirtiler normal mi acaba kalp atisi duyacak miyiz endiseleri yasarken simdi cinsiyet tahmin ediyoruz 🤲 zaman cok hizli geciyorrr

Ben hep eksi yemistim tatlıyı ağzıma surememistim😅 hatta oğlum iki yaşına geldi tatli bugüne kadar ağzıma surmedim bi bugün canım istedi de yedim 😅 iştahım da son aya kadar açılmadı hiç bişey yiyemedim hatta kilo verdim 🙈 demekki yeme içmeye gorede cinsiyet belli olmuyormus😣
Allah'a şükür bu tezi de çürüttük🤣🤣
Ben herşeyi yerdim ama gerçekten herşeyi tatlıya karşı ayrı bir zaafım vardı ama hatta bir kere gecenin köründe kalkıp kocaman karnımla puding yapıp yemiştim 🤭🤭

Erkek çocuklarında tokluk hissi oluyor diyenleri duydum. Belirtilerimiz benziyor bakalım doğru çıkacak mı.

Hamileligimi soyledigim herkes erkek dedi😀 ama ben kiz cocuklarini daha cok seviyorum. Gonlumden gecen kiz ama ben de ruyamda hamile oldugumu bilmeden ruyamda erkek bebegi kucagima aliyordum. Saglikli.olsunlarda kuzucuklar cinsiyet fatk etmez 😄😄😄 bu arada bundan bi kac ay once hamile miyiz, belirtiler normal mi acaba kalp atisi duyacak miyiz endiseleri yasarken simdi cinsiyet tahmin ediyoruz 🤲 zaman cok hizli geciyorrr
Ben 15 aydan fazla oldu hamile kalamadım. Hiç anne olamıcam sanıyordum. Hala inanamıyorum emin olamıyorum bazen.

Hanımlar merhaba. Haberimiz var çok şükür bebeğim iyiymiş baya hareket ediyor elleri ayakları 9+5. Gayet iyi dedi doktor. Belirtim yok dedim oda normal dedi bazı gebeler 5. Ayda öğreniyorlar diyor. Ama soracaklarmi unutmuşum sık idrar ve göğüs umu soracaktım neyse artık haber etmek istedim güzel arkadaşlarım. Belirtisi olmayanlara duyurulur 💕💕💕
Ay içimi rahatlattin canım benimde çünkü belirtim yok bende 9+4 de gidicem insallah bende kipirtilarini görürüm

Bende hep rüyalarımda erkek bebek isimleri arıyorum. Canım ekşi şeyleri daha çok çekiyor. Normalde çikolata canavarı olmama rağmen gebeliğim boyunca çikolatalı yada tatlı şeyler görünce midem bulandı. Ama çok iyi turşu yiyorum. Normaldede ekşi şeyler yiyemem çok çabuk kamaşırım. Ama şuan ekşi olduğunu bile anlamıyorum. Gerçi koronadan dolayı tat alamıyorum da genel plarak ekşi yiyorum yani.

Ben 15 aydan fazla oldu hamile kalamadım. Hiç anne olamıcam sanıyordum. Hala inanamıyorum emin olamıyorum bazen.
Kız on beş ay nedir. Ben dört buçuk yıllık evliyim. 2017 aralıkta gebe kaldım. 2018 şubat ayında düşük yaptım. Bide şimdi işte. Düşüğümün üstünde üç yıl geçti nerdeyse.

Bende hep rüyalarımda erkek bebek isimleri arıyorum. Canım ekşi şeyleri daha çok çekiyor. Normalde çikolata canavarı olmama rağmen gebeliğim boyunca çikolatalı yada tatlı şeyler görünce midem bulandı. Ama çok iyi turşu yiyorum. Normaldede ekşi şeyler yiyemem çok çabuk kamaşırım. Ama şuan ekşi olduğunu bile anlamıyorum. Gerçi koronadan dolayı tat alamıyorum da genel plarak ekşi yiyorum yani.
Oğlu olanlara sordum geneli ilk aylar hep ekşi tuzlu yemişler. 4.aydan sonra tatlıya dönenler olmuş. Limon yemek isteyende çok duydum.

Kız on beş ay nedir. Ben dört buçuk yıllık evliyim. 2017 aralıkta gebe kaldım. 2018 şubat ayında düşük yaptım. Bide şimdi işte. Düşüğümün üstünde üç yıl geçti nerdeyse.
Bende 5 yıllık evliyim. 15 ay uzun gelmişti bana siz daha çok beklemişsiniz utandım şimdi 😔 neyseki hamileyiz bu günlere de şükür.

Kızlar selam 😍 Ben hamile kaldığım ay, tabi hamile olduğumu henüz bilmiyordum rüyamda eski erkek arkadaşımı gördüm. Severek ayrılmıştık ara ara bazen görürüm rüyamda neyse işte yanında 3 yaşlarında çok tatlı aynı benim küçüklüğüme benzeyen bir kız çocuğu vardı. Sanki o kız çocuğunu benden ayırmışta ilk kez görüyordum onu. Sımsıkı sarıldım kızıma gözlerinin içine bakıp sen benim misin dedim 😍 Çok mutlu çokta ağlıyordum çok güzel bir rüyaydı bayağı etkisinde kalmıştım. Sonra işte hamile olduğumu öğrendim. Bakalım cinsiyet kız çıkacak mı çok merak ediyorum. Tabi önceliğimiz sağlıklı olması. Ablamda oğlunu birebir rüyasında görmüştü doğduktan sonra aynısı demişti 🤣

Ciktim hastaneden simdi. Bulanti icin Prilam yazdı.
Progestan, ecoprin ve folik asite devam dedi.
benim ikinci gebeliğim. İlkinde bebeğim 35 haftalık 960gr doğdu ve 56 günlük ken kaybettik. Gelişme geriliği vardı. Bundan dolayı bir kaç güne Fetal DNA Testi yaptıracak. Bebekte herhangi bir hastalık var mı öğrenmek için. O biraz strese soktu beni ama en azından bişey olmamaya da bilir bu sefer sağlıklı gebelikte olabilir içim rahatlar. Test sknucu 10 güne gelir ve bebeğin cinsiyeti de belli olur dedi. Ben öğrenmek istemiyorum zaten cinsiyeti benim için önemli olan sağlıklı olması.
-diyetisyen kontrolleri iki üç hafta sonra başlayabilirsin dedi
-İlişki yasak değil
- kanama gözükmüyor
- kese gayet iyi gelişiyor
- bebek 2.2cm ve kalp atışı 160
8+6 yım geç döllenme . Adete göre 9+3
Eki Görüntüle 2720286
Inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım 🤲🏻

Benim de supriz oldu 30 temmuzda dusuk yaptim. 8 eylulde hamile oldugumu ogrendim. Aklima bile gelmedi hamilelik. Esim cok uyuyorsun hamile olabilir misin diyince test yaptim pozitif cikti. Dusukten sonra bu kadar kisa surede hamile kalabilmek. Doktorum bile masallah dedi.

Allah'a şükür bu tezi de çürüttük🤣🤣
Ben herşeyi yerdim ama gerçekten herşeyi tatlıya karşı ayrı bir zaafım vardı ama hatta bir kere gecenin köründe kalkıp kocaman karnımla puding yapıp yemiştim 🤭🤭
😅😅😅😅 Evet bir tez daha bizlere ömür 😅 benden tatlı olarak sadece sarı Limonlu şeker yiyordum o derece kaynanam ve eşim limanları benden saklardi sadece eksi elma tursu ve limonla beslendim resmen😅

Kızlar selam 😍 Ben hamile kaldığım ay, tabi hamile olduğumu henüz bilmiyordum rüyamda eski erkek arkadaşımı gördüm. Severek ayrılmıştık ara ara bazen görürüm rüyamda neyse işte yanında 3 yaşlarında çok tatlı aynı benim küçüklüğüme benzeyen bir kız çocuğu vardı. Sanki o kız çocuğunu benden ayırmışta ilk kez görüyordum onu. Sımsıkı sarıldım kızıma gözlerinin içine bakıp sen benim misin dedim 😍 Çok mutlu çokta ağlıyordum çok güzel bir rüyaydı bayağı etkisinde kalmıştım. Sonra işte hamile olduğumu öğrendim. Bakalım cinsiyet kız çıkacak mı çok merak ediyorum. Tabi önceliğimiz sağlıklı olması. Ablamda oğlunu birebir rüyasında görmüştü doğduktan sonra aynısı demişti 🤣
Sizinki film gibi olmuş. Eski sevgilinizden bir kızınız olsun istiyor muydunuz öyle hayelleriniz var mıydı bana o yüzden bu rüyayı görmüşsünüz gibi geldi.

Back
X