• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Kızlar herkes çin takvimine göre cinsiyeti ve belşrtilerini yazsın. Cinsiyet öğrendikten sonra dopru mu sonuçlar bakalım.
Ben baktım kız çıktı,daha hamileliğimi öğrenmeden evvel de rüyamda kızım olduğunu görmüştüm.Hayırlısı olsun inşallah bir oğlum var gönlümden kız geçiyor ama tabi sağlıkla gelsin baska.birşey istemem

Çin, rus, japon takviminin hepsinde erkek çıktı hayırlısı neyse o olsun sağlıklı sıhhatli inşallah.

Ya bu kabızlık benide öldürüyor. Bide şimdi kanamam var. Arkadaş büyükte küçükte gelse karnım ağrıyor. Çocuk gibi oldum iyice. Akşam üstü tekrar ultrasona aldı doktor beni. Ben burda sancılar içindeyken hanım abla içerde elleriyle yüzünü okşuyordu annesinin ballısı ❤️

Ben baktım kız çıktı,daha hamileliğimi öğrenmeden evvel de rüyamda kızım olduğunu görmüştüm.Hayırlısı olsun inşallah bir oğlum var gönlümden kız geçiyor ama tabi sağlıkla gelsin baska.birşey istemem
Benimde oğlum var bitane takvimde de erkek çıktı yine rüyamda da erkek gördüm hayırlısı 😀

Oğlunuzdaki belirtileri yazabilir misiniz?

Ya bu kabızlık benide öldürüyor. Bide şimdi kanamam var. Arkadaş büyükte küçükte gelse karnım ağrıyor. Çocuk gibi oldum iyice. Akşam üstü tekrar ultrasona aldı doktor beni. Ben burda sancılar içindeyken hanım abla içerde elleriyle yüzünü okşuyordu annesinin ballısı ❤️
Hergün muz yiyor musunuz? Gebelikte sindirim çok yavaşlıyor ben onu farkettim.

Cin takvimine gore kiz , rus takvimine gore erkek 🙂🙂🙂 ikisinde de farkli el mahkum doktor beklenecek 🤣🤣
Rus ve japon takviminin hiçbir doğruluğu yok bence etrafımdakilere baktım tutmadı hiç. Belirtilerinizi yazın sizde cinsiyet öğrenince bakalım.

Rus ve japon takviminin hiçbir doğruluğu yok bence etrafımdakilere baktım tutmadı hiç. Belirtilerinizi yazın sizde cinsiyet öğrenince bakalım.
Ben yazayım o zaman Oğlumda çin de kız Rus da erkek çıkmıştı ya da tam tersi de olabilir belirtiler de ilk aylarda aşırı bulantı ve kusma oldu, hep yorgundum, göğüs hassasiyeti baş ağrısı ne ararsan vardı,sonradan rahatladım ve inanılmaz iştahım açıldı,tatlı tuzlu ekşi hepsini yedim ama en çok tatlı, karnım top gibiydi bide rüyamda kız bebek görmüştüm:)

evet bende oğluma hamileyken kız bebek görmüştüm bir kere inşallah tutar:KK200: aslında erkek bebek vardı ve bende erkek bebege hamileydim tuhaftı:skandal:
Bende rüyamda dün sabah dogüm yapıyordum ama cinsiyeti belli değildi sadce şimdi doguramam haziranda dogurcaktim ben diye bagiriyordum😅😅

Çin takvimi erkek
Belirtiler yeşil parlak sarı idrar. Çok su içmiyorum. Mide bulantım yok. Yağlı ve hazır yemek yersem midem ağrıyor. Uyku yorgunluk yok kendimi iyi hissediyorum. Çikolata reklamında bile içim tuhaf oluyor ekşi, meyve, tuzlu ayran istiyor canım. Yoğun kasık ağrım var rahmimin gerildiğini hissediyorum. Ellerim kurudu. Göğüs hassasiyetim var. Cinsiyeti öğrenince yazıcam.
Burdan devam edeyim bende tekrar aynı mesajı bulmak zor oluyo telefon sürekli dondugu icin🙈 göğüs hassasiyetim var canım ne gorsem onu istiyor iştahım felaket derecede açildi uyku ve yorgunluk var bulantilarim var cin takvimine göre kız 😍👐

Bendee yorgunluktan baska bir degisiklik olmadi biraksalar 24 saat uyurum. Allahtan homeofis calisiyorum da oglen aralarinda bile uyudum.

Bende rüyamda dün sabah dogüm yapıyordum ama cinsiyeti belli değildi sadce şimdi doguramam haziranda dogurcaktim ben diye bagiriyordum😅😅
Ahahha ay kahkaha attım 🤣🤣 çok iyiymiş bu😂😂 atraksiyonlu rüyalar bende çok görüyorum bu aralar 😅😅

Burdan devam edeyim bende tekrar aynı mesajı bulmak zor oluyo telefon sürekli dondugu icin🙈 göğüs hassasiyetim var canım ne gorsem onu istiyor iştahım felaket derecede açildi uyku ve yorgunluk var bulantilarim var cin takvimine göre kız 😍👐
Öğrenince yazalım hepimiz okuyanlara da fikir olsun. İnşallah sağlıklı güzel evlatlarımız olur.

Back
X