• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba kızlar sabah tuvalete gittiğimde bir kan boşaldı. Hiç ağrım bişeyim yoktu. Hemen doktorumu aradım gel bakalım dedi. Muayene etti hamdolsun bebeğim iyi kalp atışları devam kese düzgün. Rahimin içinde hafif kanama noktaları var dedi. Halen kanamam devam ediyor. Vajinalda ultrason ve muayene etti. Yatırdı beni bu akşam kal kanamanı takip edelim dedi. Şimdi hastanede yatıyorum. Ama çok korktum kanamayı görünce öyle böyle kanama değil yani halen oluk oluk. Hamdolsun bebeğim iyiymiş. Kesin değil ama büyük ihtimalle kız dedi bu arada 😍❤️ dua edin bana lütfen bi sıkıntı olmasın.
İnşallah kardeşim. Geçmiş olsun. Birşey olmaz inşallah

Peki ilaç ne zamana kadar kullanılacak. Aile hekimi beni çok korkuttu. Direk çocuk zekasındA problem olacagını söyledi . Moralimi cok bozdu yarın ayrımtılı tsh bakıp kemdi kadın dogum doktorum ilaç verecek .
Ne alaka ya. Kim dedi onu. Ben 11 senedır guatr hastasıyım. İlaç kullanmamak çok sıkıntı. Şükür bu hastalıkla doğum yapan insanlar var

Merhaba hoşgeldiniz hikâyeniz benimkine çok. Benziyor Benim de ilk Çocuğumda 26 haftalık iken Rahim ağzına dikiş atıldı 38 haftanın başında sezeryanla doğurdum.Şimdi ise 3 dış gebeliğin arkasına (sonuncu mayısta.sezeryan ile sonlandırıldı bir tüpüm alındı) şükür normal bir gebelik elde ettim bunda da 12. haftada dikiş atılacağı söylendi. Şu anda 9 +5 im..
Ben de hep 12. Hafta diye biliyordum ama doktorum sorunlu bir gebelikte ilk 14 haftada vücut atma eğiliminde olur, bu nedenle 14 öncesi dikiş atmayı önermiyorum dedi. 14 sonrasınd bakıp tacağız dedi. Böyle bir bilgi var aklınızda olsun.

Cok iyi anlıyorum 😔 peki eşinize karsi bir uzaklasma oldu mu sizde? Ben yanıma bile yaklastiramiyorum 😔 herkes, hersey kokuyor 😭
Benimde aynı vallah bazen yaklaştırıyorum iyi hissedince ama gerçekten herşey kokuyor zorla yemek yiyorum hiç canım istemiyor 😥 banyoya zar zor giriyorum

Ben de dun testlerimi yaptirdim. Ben guatr hastasiyim bundan 8 sene once troid bezlerimi aldirmistim. 1 ay once hic bir problem yoktu degerlerimde simsi 0,31 cikti cok dusuk😔 maalesef hamilelik surecinde degerler etkileniyor. Carsamba gunu soracagim. Bi de kanim cok dusuk o kadar sabahlari pekmez iciyirum. Gun icinde kan yapici seyler yiyorum ama etki etmemis demek
Bende sabahları pekmez içiyprım benimde tsh yüksek cıktı yarın doktorum ne dicek bakalım

Tatlı hamileler ben 9 hafta 4 günlük hamileyim bebek önden gidiyor böyle bir durum yaşayan var mı? Erken yumurtlamıştım ondan olabilir diye düşünüyorum.

Kızlar ya moralim bozuk. Doktorum hastane değiştirdi yeni açılan bir hastaneye geçti ve bugün hastaneyi arayıp muayene ücretini sordum 600 TL dediler. Ben şok. Doğum ücretleri hakkında da bilgi vermediler biz sizi ararız sonra dediler. Çok güveniyordum doktoruma şu an ne yapacağımı şaşırdım çok uçuk geldi fiyat

Tatlı hamileler ben 9 hafta 4 günlük hamileyim bebek önden gidiyor böyle bir durum yaşayan var mı? Erken yumurtlamıştım ondan olabilir diye düşünüyorum.
Olabilir cnm benimki gec dollenmeydi hep 1 hafta 10 gun gec gitti.

Benim çinntakvimine göre kız.herkes ayrıcaçin takvimine göre de hangi cinsiyet gerçekte hangi cinsiyet yazsa takvim doğruluğunu çok merak ediyorum.
Benim çinde de rusda da kız çıktı, oğlumda birinde erkek birinde kız çıkmıştı:)

Benim çinntakvimine göre kız.herkes ayrıcaçin takvimine göre de hangi cinsiyet gerçekte hangi cinsiyet yazsa takvim doğruluğunu çok merak ediyorum.
Kızlar herkes çin takvimine göre cinsiyeti ve belşrtilerini yazsın. Cinsiyet öğrendikten sonra dopru mu sonuçlar bakalım.

Aranızda mide bozulması gibi karın ağrısı gibi bi durum yaşayan var mı? Tam tarif de edemiyorum ama karnım sürekli bir garip özellikle uyurken ama midem bozulmasını geçtim sürekli de kabızım. Bu karın ağrısı gibi şey ne anlamadım

Aranızda mide bozulması gibi karın ağrısı gibi bi durum yaşayan var mı? Tam tarif de edemiyorum ama karnım sürekli bir garip özellikle uyurken ama midem bozulmasını geçtim sürekli de kabızım. Bu karın ağrısı gibi şey ne anlamadım
Ben affedersin bir kabız bir ishal oluyorum ama karın ağrısı yok..

Kızlar herkes çin takvimine göre cinsiyeti ve belşrtilerini yazsın. Cinsiyet öğrendikten sonra dopru mu sonuçlar bakalım.
Çin takvimi erkek
Belirtiler yeşil parlak sarı idrar. Çok su içmiyorum. Mide bulantım yok. Yağlı ve hazır yemek yersem midem ağrıyor. Uyku yorgunluk yok kendimi iyi hissediyorum. Çikolata reklamında bile içim tuhaf oluyor ekşi, meyve, tuzlu ayran istiyor canım. Yoğun kasık ağrım var rahmimin gerildiğini hissediyorum. Ellerim kurudu. Göğüs hassasiyetim var. Cinsiyeti öğrenince yazıcam.

Back
X