Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Aarjin4963
doktorumun verdiği diyet listesinde şöyle bi kağıt var umarım işine yarar ekliyorum . Araöğün yazan kısmını oku rahim kasılmalarına iyi gelen kuruyemişEki Görüntüle 2719334
Günaydın kızlar. Ben 8 haftanın içindeyim doktorum garanti olsun diye haftaya çağırmıştı kalp atışı için ama dün geceden 2 damla pembe akıntı oldu. Sabah silinince yine peçetede pembelik vardı. Kasıklarımda hafif ağrı var ama o zaten hep vardı. Sizce bugün gideyim mi yoksa bekleyip haftaya mı gideyim ne dersiniz bu akıntılar normal mi
Aynen öyle ilk zamanlar o da benim gibi insanlara tahammül edemez diye uyanikken hep ağlar uyurken güler mutlu olurdu canım oğlum nasilda anlamış sevimsiz akrabalarimizi gorur görmez insanlara alışıp ciddi anlamda gulmesi 4 5 ayını aldi çocuğun Allah bilir ya alışana kadar neden bu sulaleyi seçtim diye Sorgulamiştir kendini
Geçen hafta gittiğimde folik asit şimdilik yeter kullan demişti canım 11. Hafta yeni bitecek bu hafta ikili için gidince sorayım sonuçlara bakarken söyler diye düsünmüstüm
Geçen hafta gittiğimde folik asit şimdilik yeter kullan demişti canım 11. Hafta yeni bitecek bu hafta ikili için gidince sorayım sonuçlara bakarken söyler diye düsünmüstüm
11+da mı kesilecek 12+dami diye emin olamadım bende ondan sordum canım. Doktor 12.hafta demisti bana da. Şu ilaçlar bence benim midemi bulandırıyor bir an önce sadece vitamin almak istiyorum