2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yaa 3600 gr gayet iyi bence, ayrıca bu durum seninle alakasız,mesela ben çok kilo aldım oğlum 3800 gr doğdu ben diyordum ki bu çocuk kesin 5000 gr doğar bide ilk üç ay bende de çok bulantı oldu ama sonra inanılmaz iştahım açıldı kendime şaşırdım

Bebeklerini kaybeden arkadaşlar çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Kızlar ben niye böyle kötüye gidiyorum ya mide bulantim azalacağına artıyor. Ne yesem sonra ağızda kötü tat kalıyor.

Ya aslında iyiymiş ama o lohusa kafasiyla herkese inaniyorsun bi Kendine inanmiyorsun bide yaralardan dolayı emziremeyince ne karnımda bakabildim ne dunyada bakabiliyorum diye her dakika aglardim çok şükür çabuk toparladı kilosunu şimdide 13 kg gene zayıf dıyolar ama boyu uzun allahtan hic yerinde durmadigi icin kilosu artmiyo ama alistim yani her durumda mutlaka konusuyolar bu gebeligim de inşallah kilo alırım biraz susarlar

senin akrabalar beni ozaman direk hapse attırırdı 40+2 de 3210 gram doğurdum
Bende toplamda 6 kilo aldım. İyi kide zayıf doğdu . Doğum kolay oldu onun sayesinde

Kızlar ben niye böyle kötüye gidiyorum ya mide bulantim azalacağına artıyor. Ne yesem sonra ağızda kötü tat kalıyor.
Ben ayva denedim çok iyi geldi bide doktor bi ilac yazdı ama onu kullanmama gerek kalmadı ayva sayesinde

Yaa evet lohusa psikolojisi çok kötü oluyor ben annem birşey diyordu kv başka birşey en sonunda patladım sizene benim çocuğum diye patlayınca da lohusa ya sinirli oluyor siz çok karıştığınız için olabilir yani ayrıca alırsın yaa bende ilk üç ay kesin alamam ben bu bulantılarla derdim, herşeyi ye yarın yokmuş gibi

Bende toplamda 6 kilo aldım. İyi kide zayıf doğdu . Doğum kolay oldu onun sayesinde
Hapsi bilmem ama beni ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatirmaya yemin etmislerdi sanki imkanım olsa ikinci dogumumu yurt dışında yapardım o derece biktirdilar

6 mı? 16 kilo aldım ben karnım devasa bir topa benziyordu doğumum da zor oldu o yüzden galiba

Malesef bende ayniyim 8 haftalik olduk ama bulantim tam tavan yapti her dk bulanti tiksinme agizda aci tat hep vardi devam ediyor bugunde asiri kasik ve bel bacak agrisi var sanki regli olmus gibiyim agliyorum artik hic birseyden zevk almiyorum odaklanamiyorum hep yorgun bas agrisi uyku var

Iyi geliyorsa yiyeyim bende. Valla başlarda daha iyiydim şu 1 haftadır sanki zayıfladım iyice
Ya bende öyleydim bulantı olunca ister istemez gidiyo kilo ayvayi deneyin bende bi çok şey denedim fayda etmedi ilaç istedim doktordan ama son anda ayva önerisini iyiki gördüm5 inşallah size de iyi gelir hatta sizin vesilenizle ayvayi öneren arkadaşım kusuruma bakma isim hafızam hiç yok adını unuttum etiketleyemiyorum ama sen bu mesaj denk gelirse okursun çok teşekkür ederim önerin için gerçekten duacin oldum özellikle gece bulantilarinda❤

Müge Anlınin çok sevdiğim bir repligi var nefesimi bile harcamiyorum engelliyorum kurtuluyorum diye hayat Felsefem bu oldu benim inanılmaz rahatlatiyor herkese tavsiye ederim
Çok iyiymiş ya düne kadar olmayanlar bugünlerde cortladı nedense aynen öyle yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…