• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Geçmiş olsun bende de gaz sancısı var ve mide agrısı ,hazımsızlık ben günlük bi maden suyu içiyrm çok fayda goruyrm ilk gebelikte de oyle yapmştm
Gebelikte maden suyu doktorlar öneriyor mu peki? İcecem de kararsız kaldım. Midem çok bulanıyor diye.

Valla ben hiç kilo almadım benim dogumumda çok zordu kiloyla alakası yok tamamen şans bence 😅😅
Ya evet ilk çocuklar da zor oluyor genelde ben kararsızım mesela bu bebeği sezeryan mı normal mi dogursam diye:)

Malesef bende ayniyim 8 haftalik olduk ama bulantim tam tavan yapti her dk bulanti tiksinme agizda aci tat hep vardi devam ediyor bugunde asiri kasik ve bel bacak agrisi var sanki regli olmus gibiyim agliyorum artik hic birseyden zevk almiyorum odaklanamiyorum hep yorgun bas agrisi uyku var
Ben 11e girdim bir de niye böyle oldu anlamadım. Bir de kustukca daha çok midem bulanıyor onu anladım. Başlarda kendimi tutuyordum kusmuyordum sanki o zaman daha iyiydim.

Ya bende öyleydim bulantı olunca ister istemez gidiyo kilo ayvayi deneyin bende bi çok şey denedim fayda etmedi ilaç istedim doktordan ama son anda ayva önerisini iyiki gördüm5 inşallah size de iyi gelir 👐 hatta sizin vesilenizle ayvayi öneren arkadaşım kusuruma bakma isim hafızam hiç yok adını unuttum etiketleyemiyorum ama sen bu mesaj denk gelirse okursun çok teşekkür ederim önerin için gerçekten duacin oldum özellikle gece bulantilarinda❤😙
Cok ayva yiyenin bebeği gamzeli olur derler bakalım. Gamzeli bebekler de pek tatlı oluyor:)

Cocuk 3600 gr zayfmi dedile gozlerine dursun 10 kilo mi cikaracakdin bence gayet yuksek ve normal bir cocuk olmus ben 20 kilo almisdim 2 kilo dogdu kizim kilo almanla bebek beslenmesi alakasiz canim hic takilma kiloya cocugun gelisimi kilosu senin kilonla alakasiz
Ah Evet canım herkes zayıf dedi ilk kilosu 3600 gram di ertesi gün 3400 e indi herkes ay bak yemedin naz yaptın cocuk nasil zayıf oldu bu cocugun altını degisemezsin elinde kalcak yeseydin kilo alırdi hem sen zayifsin halsiz olursun kocana cocuguna kendine bakamayacan diyen dengesizler bile olmustu yuzume demesen demeyende arkamdan konusmustu😅

Ben 11e girdim bir de niye böyle oldu anlamadım. Bir de kustukca daha çok midem bulanıyor onu anladım. Başlarda kendimi tutuyordum kusmuyordum sanki o zaman daha iyiydim.
Canım benim ilkinde 12. Haftaya kadar sürmüştü ama 10.haftadan sonra azalarak devam etti ve üçüncü ayın sonunda tamamen bitti bende çok kusuyordum sonra kendimi tutmaya başladım daha iyi oluyor gerçekten:)

Cok ayva yiyenin bebeği gamzeli olur derler bakalım. Gamzeli bebekler de pek tatlı oluyor:)
Evet yaa bende bayılırım böyle tombik yanakli gamzeli bir bebis😍 tabi dualarimizda önceliğimiz sağlıklı eksiksiz fazlasiz bi şekilde dogmalari ama inşallah saglikli gamzeli tombik bir kızım olur demeden de edemiyorum🙈

Yaa 3600 gr gayet iyi bence, ayrıca bu durum seninle alakasız,mesela ben çok kilo aldım oğlum 3800 gr doğdu ben diyordum ki bu çocuk kesin 5000 gr doğar 🤣 bide ilk üç ay bende de çok bulantı oldu ama sonra inanılmaz iştahım açıldı kendime şaşırdım😅
3330 gr benim de 20 kg almıştım bide kesinlikle katılıyorum sana 😅 kismet darisi kardeşlere inşallah 😊

Evet yaa bende bayılırım böyle tombik yanakli gamzeli bir bebis😍 tabi dualarimizda önceliğimiz sağlıklı eksiksiz fazlasiz bi şekilde dogmalari ama inşallah saglikli gamzeli tombik bir kızım olur demeden de edemiyorum🙈
İnşalllah canım ❤️ Kardeşi erkek demi ☺️

İlk gebeliği olan arkadaşları etkilemek istemem ama sanırım ben bunda sezaryan isteyecegim😅
Evet bende aynı şekilde düşünüyorum 🤣 ama bana herkes 2. Çocuk daha kolay çıkar dediler de inansam mı bilemedim açıkçası 😅

Back
X